Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria magdalena 25

znalazłam dobrego fryzjera w Warszawie

Polecane posty

Gość maria magdalena 25

Znalazłam dobrego fryzjera w salonie Lok&Roll w galerii rembielińskiej.Mam bardzo niesforne włosy i rzadko kiedy wychodziłam zadowolona od fryzjera.Z tego co usłyszałam ma na imię Emanuel...miły ,profesjonalny chociaż młody chłopak ale daje rade ..polecam.Pracują na dobrych środkach a ceny naprawdę przyzwoite jak na Warszawę.

Gość boźenka
Wiem gdzie jest ten salon,zresztą niedwno otwarty.Nigdy tam nie wchodziłam bo taki ekskluzywny myślałam ,że nie na moją kieszeń.Jak polecasz to się wybiorę bo moja fryzjerka taką lipę mi odwaliła,,,,A do tego fryzjera Emanuela bez problemu można się umówić?

Gość maria magdalena25
Mają swoją stronę na fejsbuku...tam jest nr tel.więc można się umówić..polecam Emanuela ostatnio była moja mama i kumpela zadowolone bardzo...

Gość gość
do zbereźnika...Ty to pewnie jesteś Zdzichu albo Gienek to dopiero imię dla faceta

Gość gość
jak pracują na dobrych środkach to czy fryzury nie wychodzą bardzo dizajnerskie i oryginalne ? ja tam wolę jak pracują na trzeźwo

Gość gość
on nawet zajmuje się włosami łonowymi, polecam

Gość gość
mówiąc poważnie, łonowe wyszły na zero, klasa, dziękuję

Gość gość
a mnie pan Emanual wyciął serduszko na łonowych, śmiał sie przy tym do rozpuku i oczy miał takie dziwne jakby był na jakichś dobrych środkach.

Gość gość
słyszałam, facet od łonowych, ale ma podobno pomysły z brokatem :P

Gość gość
Ta, też słyszałam, na brokat zrobił Panne młodą jak na Sylwestra, a włosy intymne nie wiem, brrrrrr.........

Gość gość
Ja chodzę do tego salonu już od jakiegoś czasu ale do P. Marleny za każdym razem jestem bardzo zadowolona..... P.Emanuel rzeczywiście pracuje ale tylko jako fryzjer..... i z tego co zauważyłam kosmetyczki wykonują wszystkie inne zabiegi opisane w w/w komentarzach ........... Salon naprawdę wysokiej klasy i kosmetyki najwyższej jakości. Ja bardzo Polecam .......................

Gość gość
Ja sobie pofarbowałam włosy łonowe na rudo u pana Emmanuela :) Polecam :)

Gość lambda czy lambada
wiesz gdyby nie fakt ze NIGDY nie korzystam z uslug pseudoprofesjonalistow to moze bym sie skusil :classic_cool:

Gość gość
Super salon wcześniej jeździłam do Centrum teraz mam wszystko pod nosem ...:) Ja chodzę do p. Przemka fryzjer z dużym doświadczeniem .... bardzo polecam i zamierzam teraz skorzystać z usług kosmetyczek ( 3 sympatyczne dziewczyny pracują) ktoś korzystał z zabiegów lub masażu ???

Gość gość
Widzę że Marlenka promuje siebie i swojego mężusia Przemka...nie polecam tych oszołomów ....

Gość gość
Polecam p. Emanuela, rewelacja!!!

Gość gość
Byłam na koloryzacji i rytuale co prawda z ,, marszu " się nie udało i musiałam się zapisać za 2 dni ale było warto czekać w porównaniu do salonów tej klasy ceny naprawdę super a ilość wolnych miejsc mówi sama za siebie co do jakości :) Bardzo polecam

Gość gość
Niestety byłam w tym salonie i nie byłam tak bardzo zadowolona, jak z HR-Studio przy ul.Ganhgi. Trzeba przyznać, że jakość naprawdę nie do porównania.

Gość gość
Ja też ostatnio znalazłam świetnego fryzjera w Warszawie w salonie Corte Del Sole www.cortedelsole.pl. Wcześniej jakoś nie mogłam trafić na takiego z dobrą ręką do cięcia i cieniowania. Stamtąd wyszłam wreszcie z taką fryzurą z której byłam na 100 % zadowolona.

Gość gość
Polecam salon futuro (strona internetowa salonfuturo.pl,) przy rondzie wiatraczna. Fryzura na wesele wyszła wspaniała. Cena w porównaniu do innych warszawskich salonów bardzo atrakcyjna. Łatwy dojazd i praktycznie brak kolejek.

Gość gość
ja chodzę do rezydencji urody, namairy macie tutaj: http://rezydencja-urody.pl/ - naprawdę dają radę:) włosy mam zadbane i ładnie obcięte.

Gość kasia wojtynowicz
my z dziewczynami zawsze robimy wypady do JLD, byłyśmy już w kilku salonach w mieście - żadna z nas nie narzekała. Obsługa ok, fryzury idealne, kolory trwałe. Tu są salony i cenniki usług fryzjerskich http://salony-jeanlouisdavid.pl/cennik/warszawa

Dla mnie nie ma innego fryzjera niż p. Sandra z salonu Gnatyshyn. Zawsze świetnie doradzi i zainspiruj****ardzo polecam!

Gość polaraxa1
ja od jakiegoś czasu chodzę do Magii Blondu i to jest mój ulubiony warszawski salon fryzjerski :)

Gość rosalilly
Gdzie się mieści? Czy poradzą sobie z farbowaniem ciemnych na chłodny blond? Gdzie bym nie poszła, wychodziły żółte, więc wracałam do ciemnych.