Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie dotyczące postepowania męża help

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie, mam męża, który często jest w stosunku do mnie agresywny w słowach i się tego wypiera za każdym razem ... już nie mam siły, ale on mnie beszta, ocenia, krytykuje. Jak żyć z takim człowiekiem, ajak postępować, dodam, że mamy małe dzieci. Przykład: dzisiaj dzwoni intensywnie dzwonek do drzwi, on leży na kanapie w pokoju z pilotem w ręce, ja gotuję obiad, jestem akurat przy garnku, doprawiam zupę. Dzwonek dzwoni, ja nie podchodzę, czekam, że może on to zrobi ... po czym on naciska domofon, wchodzi do kuchni i oziębłym, surowym tonem pyta czemu nie otwarłam i stwierdza z pogardą w głosie: "nie otwarłaś, bo się boisz". CZEGO? Ducha Świętego? Pokłóciliśmy się o takie coś, bo jeszcze mi wycedził, że on dzisiaj zrobił więcej ode mnie (tzn. zakupy i mycie samochodu) i odpoczywał akurat. Ale co jest z psychiką faceta jak mówi, że się boję .... bo on uważa, że się boję ludzi i nie lubię otwierać drzwi. Ja przecieram oczy ze zdumienia i patrze i patrze z kim ja żyję ...

Gość gość
help

Gość gość
taka polska dziołcha która ma tępy instynkt pędu do małżeństwa i rodziny, łapie chłopa, trzyma go, rodzi dzieci a później chcialaby żeby byl księciem i wymagania żyj sama, rób karierę, rozwijaj sie, pracuj i olej chłopa ale oczywiście nie, ty musisz się jak każda polka uczepić faceta i żądania

Gość gość
Kochana,ja jestem na kafe od niedawna,ale juz pierwszego dnia przeczytalam komentarz do jakiegos postu,ktory powlil mnie na lopatki.I zastosowalam ten tekst w domu.Maz najphjerw patrzyl jak na ufo,ale teraz juz kuma czacze..Ja wiem,trzeba rozmawiac,isc na kompromis,itd..Ale nie jestem zwolenniczka tlumaczenia facetom jak malym dzieciom oczywistych rzeczy.Udaja idiotow,bo tak im wygodnie.Ja chce zyc z partnerem,a nie podstepnym,uszczypliwym chamem.Dlatego pare razy uzylam tekstu z kafe,gdy maz z nygustwa robil ze mnie popychadlo.Nie jest to tekst salonowy,ale jak maz kumaty,wychwyci ironie.Czemu Ty nie otworzylas drzwi..Odp-A Tobie lapy uj****o/pourywalo jak kto woli/na wojnie?Ot i tyle.Jak nie pasi,niech wynajmie sluzaca.Ja mam tylko 2rece.Ty tez.

Gość gość
Super, dzięki, ale się uśmiałam :-D Dokładnie, uszczypliwy cham z niego bywa, niech ma za swoje. Kobiece wsparcie w takich sytuacjach nieocenione, naprawdę z******ty tekst!!!