Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY BUBBLE TEA

Polecane posty

Gość gość

Kochani pomozcie prosze. Ide dzis ze znajomymi na ta wlasnie herbatke. Przyznam, ze pierwszy raz bede cos takiego pila. Nie wiem jak to sie w ogole zamawia? Czytalam na toznych stronach, ze sa do wyboru jakies herbaty, mleka, soki, zelki? Nie wiem o co chodzi. Poradzcie mi prosze jak mam to zamowic i najlepiej jaki smak?

Gość Doradzić doradze
O zesz ty, coraz to bardziej idiotyczne tematy. Naprawdę masz problem, myśle ze lepiej by było żebyś odwołała te wyjście skoro prosty wybór na stoisku sprawia ci taki problem, ze aż tu pytasz..

Gość Doradzić doradze
Tam jest sprzedawca wiesz? To nie samoobsługi, bo myśle ze to by cię przerosło :-D

Gość gość
No wiem, ze sa sprzedawcy i dlatego sie krepuje, bo nie wiem co to jest i bedzie mi glupio. Te kulki sa w kazdym zestawie, czy trzeba prosic o dodanie ich? No wezcie cos poradzcie.

Gość gość
też nigdy tego nie piłam,ale widziałam że są różne smaki tego do wyboru już napisane.Można skomponować własną herbatę ale jak sie boisz to zamów sobie jakąs z gotowych :P a to już chyba nie problem? tak jak pizze dzielą się na takie co już mają ustalone składniki i na taką co mozna samemu sobie wybrać składniki,tak jest i w tym przypadku.

Gość gość
Te kuleczki trzeba wsadzić do pi.peczki. Tak Kochanie...napisz proszę gdzie spotkanie to pomogę Ci je włożyć......i herbatkę miło spożyć.:classic_cool:

Gość mango liczi
w Poznaniu jest na 27 Grudnia - super sprawa lepsze niż jakieś puby

Gość dolefka
o matko, ale mi problem. jak sie sprzedawca czy tam "barman" spyta co podac to powiedz z carujacym uśmiechem "a co pan poleca?"

Gość gość
bubble tea :classic_cool:

Gość gość
Moi drodzy wrocilam juz.Napalilam sie na to jak szczerbaty na suchary, bo nasluchalam sie, ze to takie pyszne. Wzielam zielona herbate z sokiem brzoskwiniowym, do tego kulki mango i zelki smerfowe. Nie wiem jak smakuja te na bazie mleka, moze sa lepsze, natomiast ten moj, to zadna rewelacja, ot zielona herbata o smaku brzoskwini i tyle. Nie polecam, opilam sie tego w dodatku zimne, myslalam ze do domu nie dolece tak mi sie lac chcialo po drodze.

Gość liczi i mango
zielona najlepsza herbata