Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Randka z facetem

Polecane posty

Gość gość
Klaro, tak, ale marzlismy. Latem tak...Ale teraz spacery???:(

Gość Bozon Higgsa
Może mu było gorąco? Zapomniał się zupełnie z Tobą? Może mu co chwilę mówiłaś że masz dziś mało czasu ?

Gość gość
Bylo mu tak jak i mnie, czyli zimno.

Gość gość
zaprasza cię do siebie bo chce ciebie bzyknąć, myśli ze kiedy zmarzniesz to szybciej dasz się namówić, daj sobie z nim spokój bo jemu tylko jedno w głowie

Gość gość
haha randka-spacer rządzi spacerki to można z pieskiem ;)

Gość gość
No niby twierdzi, ze mnie nie dotknie, jak nie bede sobie zyczyc. Nie moge go rozgrysc, kurcze. Co jemu chodzi po glowie...Kochani, dajcie wskazowki.

Gość gość
nie ma co rozkminiać, co siedzi w głowie, bo on sam pewnie nie wie. najlepiej patrzeć tylko na czyny

Gość gość
Wole sie przygladac wokol czasem kazdy gest moze byc kluczem do przekonania sie, co planuje, za kogo mnie uwaza. Przeciez herbata nie kosztuje cudow dla zamoznego raczej faceta. Mam wloczyc sie z nim i marznac Jak nastolatka?:(

Gość gość
" mówi, ze mnie nawet nie dotknie, jak nie będę chciała" Problem w tym, że facet zwykle liczy, że jednak będziesz chciała :d

Wiesz, każdy kiedyś w życiu na czymś się przejechał. Chyba sama wiesz, że zbyt szybkie gnanie do przodu też nie jest zawsze dobre. Być może potrzebuje więcej czasu żeby zbadać grunt i należy mu się pełne prawo do tego. Wątpię, że byłabyś zadowolona gdyby to on na Ciebie tak naciskał, żebyście zdobywali kolejne etapy. No ale faktycznie, kwestią dobrych manier jest zaproszenie gdzieś kobiety późnym listopadem. Nie wiem jak jest, chyba tylko Ty znasz jego inne dobre maniery i powinnaś ocenić czy robi to umyślnie, czy po prostu jest głupi i niedojrzały. Obserwuj, patrz co robi. Jak się to będzie nadal powtarzać to raczej daj sobie spokój, bo kawiarnie odwiedzicie pewnie za jakieś 7 lat...

Gość gość
Dzieki-kilka słow, tym bardziej, ze widzieliśmy się w lipcu i az teraz dopiero. Przez ten czas pisaliśmy, rozmawialiśmy. No takie zachowanie.

Widocznie brak mu pewnej śmiałości, albo boi się, że go wyśmiejesz czy coś. W niektórych głowach siedzą takie pomysły i ciężko im zaradzić. Ale jeśli przez tyle czasu nie podjął nawet próby przełamania, to powiedz - o czym tu w ogóle rozmawiać..? Kolokwialnie mówiąc - powinnaś sobie znaleźć faceta z jajami, a nie takiego chłopczyka.

Gość gość
Kilkaslow, otworzylas mi oczy. Dzieki:)

Gość gość
A dobrze Wam się rozmawia(ło)? Macie dużo tematów do rozmowy? Co Was łączy? To jest podstawa do tego by ocenić dlaczego się z Tobą spotyka i czy coś z tego będzie.

Gość gość
Facet sep.....uciekaj gdzie pieprz roznie. Chce cie przeleciec I tyle. Albo zwabi I zg****i. Faceci to zjeby

Gość gość
Dobrze nam się rozmawiało, mamy o czym. To inteligentny facet. No ale przeciez po połowie listopada nie bedziemy siedzieć na ławce w parku, lub szwedac się na zewnątrz.:(

Gość gość
Zawsze możesz zapytać niby przypadkiem, gdzie zwykle wychodzi ze znajomymi, co mysli o estetycznych/ romantycznych miejscach (i tu możesz coś wymienić)... ale tak żeby to wyszło przy okazji rozmowy na podobny temat. Możesz zacząć od tego gdzie Ty lubisz spędzać czas a potem zapytać jego o pewne miejsca...

Gość gość
Sknera. Jeden, z którym się kiedyś umówiłam, wymyślił sobie jeszcze lepiej: zamarzył mu się piknik. Oczywiście miał być zorganizowany przeze mnie. :-D A jak na pierwszą randkę zaprosił mnie do lokalu, to jęczał nad rachunkiem, chociaż ja z grzeczności zamówiłam najtańsze danie.

Gość gość
"gość Facet sep.....uciekaj gdzie pieprz roznie. Chce cie przeleciec I tyle. Albo zwabi I zg****i. Faceci to zj**y". To też możliwe. Chce się z Tobą przespać, więc nie widzi potrzeby na Ciebie wydawać choćby złotówki.

Gość gość
ta znajomosc nie ma sensu i tak. zbyt duza odleglosc. on jechal do Ciebie 100km i on zaprosil cie na spacer? jak on jechal do Ciebie to Ty go chyba na spacer zaprosilas :D

Gość gość
On jest po 30tce. A Ty? Chyba młodsza. A przynajmniej takie można odnieść wrażenie. Jeśli facet tak się zarzeka, że Cię nie dotknie, to znaczy, że tylko właśnie o tym myśli. Hihi

Gość gość
Jesli nie będziesz chciała to Cie nie dotknie......przetłumacze na j.meski ; on chce Cie przelecieć,jeśli Ty będziesz też chciala.

Gość gość
Facet nie myśli o Tobie zbyt serio i/lub jest skąpy. Zimnica i wiatr, a Wy stale na dworze, a to dopiero 2 randka. Porażka.

Gość gość84
No tak, wszyscy wiedza najlepiej. Autorka można by wykazać odrobinę inicjatywy, sama powiedzieć, na co ma ochotę. W innym wypadku to jemu, a nie jej, życzę spotkania kogoś innego.

Gość gość
On mieszkał kiedys w tym mieście, chciał poczuć ten klimat, czuje się jak u siebie. Więc on zaproponował soacer. A jaką tą inicjatywę winnam okazać? Może powinnam go zaprosić do siebie i pójść z nim do łóżka? Widac, że powyżej pisze facet tego samego pokroju co on. No napisz, jaka ta inicjatywa powinna być?