Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szurniety haker wlamal mi sie na pocztę fb badoo gg Czy to jest karalne

Polecane posty

Gość gość

Koleś włamał mi się na pocztę , ma moje zdjecia w bieliznie i kompromitujace rozmowy . A wszystko dlatego ze nie chciałam się z nim umowić . Szntazuje mnie ze jesli się z nim nie spotkam (na sex) , rozesle moje zdjecia do znajomych i rodziny . Co mam robic ? isc na policję ?

Gość gość
halo dziewczyny :(

Gość gość
sama mu wysylalas, a teraz placzesz :D

Gość gość
Zmuszanie do seksu szantażem jest jak najbardziej nielegalne. Włamanie na pocztę niby też ale policja słabo sobie radzi z przestępstwami internetowymi. Postrasz go, że się zabijesz a potem zgłoś chama na policję :D

Gość gość
dzieki za normalna odpowiedz

Gość gość
jak ze sie zabije, a co to da?

Gość gość
jak cie szantazuje to na pewno jest karalne

Gość gość
ale ja nie wiem kto to jest wiem tylko z jakiej jest miejscowosci ile ma lat jak ma naimie i w jakiej branzy pracuje

Gość gość
no to sporo juz wiesz..

Gość gość
Może się ogarnie jak mu pogrozisz. To jest w sumie podpucha, jeśli mu napiszesz że jak się nie odwali od ciebie to się zabijesz to zmusisz go do reakcji - jeśli ci napisze "to się zabij" masz podstawy do podżegania do samobójstwa, jeśli cie zostawi w spokoju to też wygrałaś, nawet jeśli to oleje to też liczy się jako reakcja. Wtedy drukujesz te maile wszystkie i składasz doniesienie na policji.

Gość gość
oczywiście, że powinnaś zgłosić sprawę na policję, takie rzeczy nie są legalne. a na przyszłość lepiej mieć wgląd w to, co kto robi na Twoim komputerze. Albo sama go zkah*j z dobrym programem ;) www.szpiegpc.pl/?pid=kaf1

Gość gość
Uwaga na powyższą strone, wirusy i trojany! :O www.virustotal.com/pl/url/3917df123f9f89c3e701bb516291931e44eacfe4a17798f6c16df56e4e341220/analysis/1387200977/

Gość gość
Jakie trojany? Mam dobrego antywirusa i na www.szpiegpc.pl żadnych trojanów nie ma, widocznie jakiś błąd Twojego programu ;)

Gość gość
jeśli ci napisze "to się zabij" masz podstawy do podżegania do samobójstwa xxxx bzdurą totalną jest to co napisałaś lub łeś

Gość bąbel111
Żadne trojany, szansa 2/51, czyli tyle co nic. A co do www.szpiegpc.pl to co to dokładnie jest? Ktoś mi może coś więcej powiedzieć? Można dzięki temu udowodnić, że ktoś mi grzebał na komputerze?

Gość gość
Ja czytałam o tym programie, głównie dlatego, że musiałam odzyskać zdjęcia z karty pamięci, ale podobno też służy do sprawdzania komputera: kto się na niego logował, kiedy i po co...

Gość gość
Szpieg PC to program do monitorowania komputera, poczytaj sobie z linka. ;)

Gość anka135
Jeżeli chcesz komuś coś udowodnić, jak właśnie włamanie się do Twojego komputera, to potrzebujesz właśnie jakiegoś sposobu (np. programu jak www.szpiegpc.pl ), żeby mieć czarno na białym. Inaczej każdy może się wyprzeć...

Gość gość
Czy ty się pytasz czy zło jest karalne? Dobrze przeczytałem?

Gość gość
Hej! Znam mega opcje by włamać się komuś na FB :D Można to zrobić programem który jest poniżej: http://chomikui.pl/55628