Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna25555

przeżywalność plemników

Polecane posty

Gość martyna25555

Cześć! Mam pytanie. Czy naprawdę plemniki mogą przeżyc w drogach rodnych kobiety aż 7 dni? Troszkę wydaje mi sie to przesada.. Jednak jest tam kwasne ph, ktorego plemniki nie lubia... No nie wiem. Co wy o tym myslicie?

Gość gość
Plemniki bardzo lubią wnętrze cipki.To dla nich raj

Gość mataczz
max do 72 godzin a nie 7 dni i to w naprawde w sprzyjajacych warunkach

Gość martyna021
No wlasnie.. Dlatego to byłoby naprawde dziwne, ze pary staraja sie o dziecko np rok, skoro taki plemnik moze przezyc 7 dni i spokojnie poczekac na owulacje...

Gość rozwódkaaaa
plemniki są jak mężczyźni, teoretycznie faceci tez ciężko pracują i dbaja o kobiety, odkręcają słoiki i bronią nas przed atakiem, zabieraja do drogich restauracji i na egzotyczne wycieczki i takie tam, ale to tylko jak ich ktos bada, hihihi a w życiu wychodzi jak jest naprawdę.

Gość gość
my staramy sie 3 lata po 1,5 roku luzu zaczęliśmy sie badać, męża plemniki nawet 12 godzin nie przeżywają , bierze witaminy ale mała poprawa , dalej nic ale lekarz każe wyluzować bo mamy po 30 lat i wszystko przed nami :p

Gość martyna25555
A więc to zalezy od organizmu mezczyzny :) Chociaż 7 dni to chyba przesada

Gość rozwódkaaaa
martyna, to zalezy od plemników mężczyzny i śluzu kobiety. kużwa w szkole o tym uczą google podpowiada wysil sie trochę

Gość rozwódkaaaa
spróbuje napisac Twoim językiem "plemniki żyja DO 7 dni" (naiwasem mówiąc to te żeńskie są takie żywotne, choc wolniejsze) to jak z promocjami w sieciówkach "przecena DO 70 %" a większość ciuchów jest tańsza tylko o 10% kumasz?

Gość martyna25555
Nie jestem głupia, juz wczesniej zrozumialam. Książki biologiczne zazwyczaj podają do 3-5dni. W internecie się spotkałam z 7 dniami i to mnie zdziwilo.

Gość rozwódkaaaa
w internecie to można się spotkać z 48cm fallusem, a nawet z tym, że przystojny mężczyzna jest wierny ( to głównie nafe pisane przez kochankę) to internet nie ma się co dziwić.

Gość martyna25555
up

Gość gość
Ciepła cipka to raj dla plemników

Gość martyna25555
Wątpliwe skoro potrzebuja specjalnej wydzieliny, ktora im pomaga przetrwac jak to okresliles "w cieplej cipce"

Gość gość
czy jesli mezczyzna np. palil marihuane bardzo czesto przez 2-3 lata, w dodatku nie jest okazem zdrowia to czy jego plemniki sa slabsze? czy to nie jest regula?

Gość gość
Plemniki z sprzyjających warunkach moga dożyć nawet 7 dni ale! w sprzyjających co przez to rozumiemy? Śluz płodny zasadowy odpowiedią temperaturę itp i nawet jak przeżyje te 7 dni to pewnie jakiś tam odsetek cześć ginie w zakamarkach kobiecego ciała i umiera tam szybko

Gość gość
pisało raz- ze plemniki rekordzisci zyły ok 200 godzin-czyli ponad 7 dni a normalnie to moga przezyc od 3 do 5 dni