Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jakiś facet chciałby dziewczyne

Polecane posty

Gość gość

która nie ma znajomych? nikogo?

Gość gość
Własnie, podpinam sie pod pytanie.. Ja nie mam przyjaciół co sprawia, ze nawet nie mysle o chłopakach bo pewnie od razu by mnie przez to odrzucili..

Gość gość
jasne zalezy skad jestes i czy byś mi dogustu przypadła .

Gość gość
Jeśli trafisz np. domatora, to oczywiście tak, czemu nie? Pod warunkiem, że nie będziesz kobieta-bluszczem, bo tego może nie wytrzymać.

Gość JanPawełII
Nie lubią. Jeśli kobieta nie ma żadnej osoby, z którą mogłaby porozmawiać to oznacza to, że wszystkie swoje żale będzie wypłakiwać jemu, a nikt nie chce być gąbką na łzy. Poza tym, skoro nie masz znajomych to jesteś pewnie nudna, a nie znam osoby, która lubi nudnych ludzi. Jest oczywiście szansa, że jesteś zamkniętym w sobie geniuszem/poetą/marzycielem i po prostu traktujesz innych jako puste i nierozumne przykłady prymitywności. Takiej również nie miałbym zamiaru poznawać.

Gość gość
to tylko mam na domatora szanse?

Gość gość
to jak kobieta nie ma znajomych to jest spalona? serio?:O

Gość gość
A jeśli dziewczyna spaliła za sobą wszystkie mosty, bo "przyjaciele" okazali się fałszywi..Spadła na dół i nikt nie został z nia..? Co wtedy..

Gość JanPawełII
Nie jest spalona, zawsze pozostaje wibrator. :)

Gość gość
Bzdura. Jest masa samotnych mężczyzn, którzy także nie mają za wielu znajomych. Inna kwestia jaki związek byście stworzyli, czy nie byłby nieco toksyczny... ale oczywiście mógłby być udany jeśli obie strony miałyby trochę rozsądku.

Gość gość
noto seiw ypchaj skoro tak wybierasz to łaski bez szukaj na imprezach i rusz d**e zdomu boś mnie wkuzyła szuka kogoś do pogadania a wymysla coza chamski babsztyl . zreszta ja też szukam wmiarej ąłdnej ro sie to środkuje ale ja juz mówie wmiare bo wiem ze na ina szans niemam a ty dalej tego nierozxumiesz nara

Gość JanPawełII
@gość To samo - niezależnie od powodu braku znajomych nikt nie będzie Cię chciał.

Gość gość
JPII mów za siebie, a nie jak katole za wszystkich, ok? A tak na marginesie zawsze można poznać nowych ludzi i mieć znajomych

Gość gość
oznawać kij z poznawaniem skoro ona szuka imprezowiczów .

Ja bym chciał taką dziewczynę, wiedziałbym że moge komuś pomóc, kogoś wysłuchać i jestem pewien że chciała by spędzać ze mną czas.