Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak postapilyscie

CO ZROBIC z takim typem KTORY na randce KAZE PLACIC KOBIECIE z siebie

Polecane posty

Gość jak postapilyscie

jak postapilybyscie w sytuacji gdy umawiacie sie na randki a facet tylko placi za siebienie chce za was zaplacic co o tym swiadczy o facecie?

Gość niby male cos ale duzo mowi
to Taki niby maly gest ,niy nic nie znaczacy a jenak mowi ze jest chytrusem ,egoista...

Gość gość
na 1szej randce facet powinien płacić

Gość gość
o rany , współczuję ci . umawiasz się z kimś kto leci na twoją kasę. założę się ,że ten sam facet zapłaciłby za inną,którą naprawdę pokocha.

Gość dolefka
zaplacilabym za siebie i sie więcej z nim nie spotkała

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh
to swiadczy ze jest CHYTRUSEM !!! gentelmen prawdziwy nie pozwoli zeby kobieta za siebie placila..taka prawda

Gość gość
Kopa w doope by dostal..kiedyś mi się taki palant trafil i go pogonilam

Gość ja pomogę
Chciałyście równouprawnienie więc teraz nie narzekać. Nie ma kasy tyle to nie płaci.

Gość JanPawełII
Może nie obchodzą go archaiczne zasady "dobrego wychowania" w świecie postępującym do przodu? Nie każdy chce żyć w jakimś dwustuletnim kwasie - chcecie żeby za was płacił, a jak każe wam zrobić obiad to się czepiacie? Przykro mi, ale podwójne standardy nigdy nie są dobre - wybierajcie.

Gość kayleigh22
a czemu ty nie zapłaciłas ?? czemu facet ma płacic ?? wytłumacz to

Gość gość
jesteś meda . moze kasy niema może sprawdzał cie czy lubisz go nawet jesli niezapłaci widocznie dlawas idiotek to sie forsa liczy bezsens żzycia !!!!!!!!!same sobie zarabiajcie i płaccie idiotki pasożyty i gdzie tu kultura ? zapraszam pasożyta na rantke a ta nawet zapłacić niechce zasiebie widocznie ma mnie w d***e

Gość jak postapilybycie
Oczywiscie ze zaplacilam za siebie ,ale mysllam ze wyjdzie z inicjatywa ze on zapalci calosc tym bardziej ze wzielam do picia tylko sok...

Gość gość
zapłacic za siebie i unieść się honorem a potem spływaj

Gość JanPawełII
To Cię w żaden sposób nie usprawiedliwia. Chcesz jeść - płać za siebie. Nie rozumiem, dlaczego niby facet miałby wydawać SWOJE pieniądze na kogoś innego?

Gość gość
neiodac ani grosza przez roka na daromozjadowate kobiety ! wtedy zobaczyc można czy jej zalez . a nie idziesz na impreze darmozjad chce jeśc pić tańczyc i bedzie jeszcze sie fochał , coza dałnowate czasy .

Gość prawda wyglada tak
Prawda jest taka ze GENTELMEN facet z klasa zapalci nie pozwoli zeby kobieta za siebie placila ...tak aprawda czy komu sie to podoba czy nie ...moze dac jej raz za siebie zapalcic ,ale nie wiecej

Gość gość
jak to co.....rzucic trza i to jak najszybciej:)

Gość gość
janpaweł2 bo darmozjad nieda nic odsiebie aa jesć chce . wiec żuci kogoś by szukać inego idiote który bedzie jej fundował darmowe jedzonko to normalne prostytutki chyba sa ? kase biora zato że sa z kims

Gość prawda wyglada tak
do JANA PAWLA II nie chcesz palcici bo jestes CHYTRUSEM taka Prawda kogo chcesz oszukac?.... to odwarcasz kota ogonem...bo jestes nadzwyczajnie DZIADEM CHYTRUSEM...taka Prawda.. i nie odwaracaj kota ogonem

Gość JanPawełII
Prawda wygląda tak, że nikogo to nie obchodzi miła pani, bo prawda jest obiektywna, a nie wymyślona przez kulturę. Chcecie mieć cokolwiek za darmo? To tak nie działa, przykro mi. Kiedyś mężczyzna musiał płacić za kobietę, bo ta nie miała szansy na posiadanie własnego majątku. Teraz, dzięki równouprawnieniu, może pracować a co za tym idzie - zarabiać. Trudno jest dojrzeć powód (poza oczywiście chęcią przypodobania się kobiecie - co według mnie jest poniżaniem siebie samego) dla którego ktokolwiek miałby płacić za kogoś innego - niezależnie od płci czy wyznania.

Gość gość
niedać darmozjadom ani grosza ! wd***e mam zasady bycia dzentelmenem dlatego ze wasnielubie już np po tym watku . to jest dobra wola że facet zapłaci kobieta powina sie liczyć że facet jej niezapłaci żrenia .

Gość gość
widocznie jest za równouprawnieniem, przynajmniej masz jasną sytuację a czy ci to przeszkadza czy nie to musisz już sama odsądzić ale faktycznie skoro wzięłaś tylko sok to mógł zapłacić, ale widocznie chciał postawić sprawe jasno że każdy będzie płacił za siebie

Jak ktoś za ciebie zapłaci to miły gest, ale bez przesady, dlaczego ma zawsze płacić za ciebie? Co innego jeśli on cię zaprosił. Wtedy raczej zapraszająca osoba na randkę (zaznaczam, że na randkę a nie na kumplowskie spotkanie) powinna płacić. Ja sama kilka razy zapraszałam swojego faceta na randki i to wtedy ja płaciłam.

Gość gość
dobra ja niejestem dzentelmenem a kobiety leca na kase w takim wypadku !!

Gość przeciez to byl tylko sok
to byl szczegol !!! i to wiele mowi o faceci !!!

jestes tak naprawde CHYTRUSEM DZIADEM !!

Gość gość
Jan Paweł lll jest kojarzony z kosciołem. A to daje wrażenie że on jak i kościół garnie tylko do siebie. Tak więc dla mnie to dziwne nie jest

wykrecanie sie tekstami typu rownouprawnienie itp...a tak naprawde to CHYTRUS!!!!

Gość kayleigh22
PYTAM czemu TY nie zapłaciłaś za WAS ????