Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak postapilyscie

CO ZROBIC z takim typem KTORY na randce KAZE PLACIC KOBIECIE z siebie

Polecane posty

Gość Norwegia Norwegia
ja bym zaplacila za siebie i więcej się nie spotkala. i nie chodzi o pieniądze, tylko o gest. ja nie jestem za całkowitym równouprawnieniem i takie typy mi nie pasuja z którymi miałabym konkurować jako drugi facet w rodzinie a on by ze mna konkurowal jako druga kobieta. widze to na co dzień w Norwegii, zdecydowanie mi to nie odpowiada. faceci zachowują się jak zniewiesciale homo a kobiety jak babsztyle. to ze facet przepuści kobiete w drzwiach np. nic nie kosztuje a dużo mowi o nim samym.

Gość gość
Płaci ten kto zaprasza i od kogo wyszła inicjatywa. Niezależnie od płci. Ania zaprasza Ele na kawę - Ania płaci nawet gdy zapraszała tylko na kawę a Ela zjadła też ciastko. Ania zaprasza Pawła na piwo - Ania płaci za oboje. Paweł zaprasza Anię na kolację i kino - Paweł płaci. Proste chyba.

Gość gość
"ja bym zaplacila za siebie i więcej się nie spotkala. i nie chodzi o pieniądze, tylko o gest. ja nie jestem za całkowitym równouprawnieniem i takie typy mi nie pasuja z którymi miałabym konkurować jako drugi facet w rodzinie a on by ze mna konkurowal jako druga kobieta. widze to na co dzień w Norwegii, zdecydowanie mi to nie odpowiada. faceci zachowują się jak zniewiesciale homo a kobiety jak babsztyle. to ze facet przepuści kobiete w drzwiach np. nic nie kosztuje a dużo mowi o nim samym. " dokladnie tak.

Gość gość
a jak inicjatywa wyszla z obu stron ? to kto placi?

Gość gość
jak z obu stron? że niby jednocześnie to powiedzieli? :D to wtedy każdy za siebie.

Gość Norwegia Norwegia
a jak uprawiamy sex za przeproszeniem to kto placi za kondomy? ten od którego wyszla inicjatywa? czy składamy się po polowie? zenada :S

Gość gość
Mialam faceta co porzyczal kase ode mnie zeby sie w barze mnie sapytac przy kumlach co pije? Pogonilam dziada!

Gość gość
je żeli mówimy o niemiłosci i os exie to sobie róbcie co chcecie .