Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy utrzymywalibyście kontakt z kumpelą

Polecane posty

Gość gość

która przestała sama do was pisać? i jak nie napiszecie to ona też nie? :o albo odpisuje mi ale urywa smsy :o

Gość gość
niech spada jak taka jest. takie jest życie. wiele osób udaje ,że kogoś lubi a prawda okazuje się szokująca

Gość gość
ja niby mam kontakt ale coraz bardziej mnie to wkurza, sama nigdy nie zadzwoni no chyba ze ma interes, ostatnio nie odebrała i nie oddzwoniła a siedzi w domu na d***e nic nie robi bo nie pracuje, ta dziwczyna ma tylko męża, mamę i babcię, koleżanek, znjaomych nie ma oprócz mnie do tej pory nie rozumiem jak można byc tak mało towarzyskim z drugą zerwałam kontakt, odzywała się meilowo, smsowo tylko jak ona miała ochotę to do mnie pisała, ja jej opdisywałam tylko że to było na tej zasadzie że ja chcąc się jej zrewanżwać też pytałam co u niej to potrafiła nie odpisac lub odpisać po kilku miesiącach, zwracałam jej uwagę to przeprosiła a dalej było to samo czułam się poprostu lekceważona, ostarnio odpisała mi na meila po 3 miesiacach z napisała co u niej słcyhać i spytała się co u mnie, odpidałam jej krótko ze w porządku i że dziekuje za pamięc, przykro mi bardzo ale nie mogłam dać sie dalej tak traktować