Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kris30

Czy jej zależy na mnie jak myślicie

Polecane posty

Gość Kris30

Od jakiegoś dłuższego czasu mijałem w pracy na korytarzu fajną dziewczynę. Byliśmy na "dzień dobry". W końcu to ona napisała do mnie maila z życzeniami imieninowymi. Zaprosiłem ją na kawę. Spotkaliśmy się już parę razy w krótkim czasie. W weekend , mimo nawału obowiązków, tak zorganizowała czas, by zdążyć na spotkanie. Raz musiała je odwołać z powodu niespodziewanych gości, ale potem relacjonowała mi wieczorem jak było. Codziennie piszemy sobie smsy na dobranoc. Rozmawiamy o wielu sprawach. Ostatnio przyznała, że nie ma chłopaka. Jak myślicie, czy coś z tego będzie?:)

Gość Myśle zeee
Jesteście na dobrej drodze żeby coś z tego było:-)

Gość gość
podoba ci sie to, ze ona sie tak stara?

Gość gość
Wszystko wskazuje na to, że jest Tobą zainteresowana

Gość gość
Do mnie się dziewczyny nigdy nie odzywają, więc coś musi być na rzeczy

Gość gość
To źle, że dziewczyna się stara i jej zależy na spotkaniach?

Gość naturalis
normalnie leci na ciebie wiec nie trac czasu.

Gość gość
to nie jest zle, tak pytam jak na to facet patrzy;)

Gość gość
Jest dobrze... zawsze stara się znaleźć dla Ciebie czas, spotykacie się często, sama nawet można rzec zainicjowała tą znajomość...będzie ok:) Powodzenia

Gość Kris30
To ja wam powiem, że wszyscy się mylicie. Jak i ja się myliłem i czuję się teraz podle. Chciałem tylko zobaczyć, czy wszystko ok. z moim myśleniem. Ostatnio stwierdziła, że coś za często się spotykamy itp. i że ona nie ma chłopaka, ale od dawna ma kogoś, kto jest jej bliski i ma nadzieję, że wkrótce zostaną parą!!!

Gość gość
Może myśli, że jesteś jej kumplem-gejem?

Gość Kris30
W d... mam , co ona myśli. Zrobiła mnie w ciula i tyle. Kumplem to może byc ktoś, z kim od dawna się znam, pracuję, chodze na piwo itp. A nie ktoś taki.

Gość gość
Przykro mi Kriss, tak to z babami bywa

Gość gość
ciekawa jestem dlaczego tak cie porobila. pewnie zrobiles cos glupiego albo jestes dziwny

Gość Kris30
Pogadałem z nią i nie mam na co liczyć. Ona czeka na tamtego, a ze mną to się towarzysko spotykała. I "nie wiedziała że się mi podoba". A po co facet zaczyna się spotykać z nieznajomą? Żeby mieć nową koleżankę?

Gość Kris30
Nie zrobiłem niczego głupiego, dziwny tez nie jestem. To chyba raczej ona się dziwnie zachowała!

Gość gość
na przyjemnosci , a po co kobieta spotyka sie z facetem ? dla przyjemności

Gość gość
gdybyś nie byl dziwny bylaby z toba a chce byc z nim...

Gość gość
faktycznie przyjemność- robić gościa w ciula

Gość Kris30
Widać dla Ciebie wszystko jest takie proste i szukasz na siłę winy we mnie. Nie będę się zresztą tłumaczył i udowadniał, że dziwny nie jestem

Gość gość
ja jestem troche jak ta dziewczyna. tez na kogos czekam juz kilka lat, ale w miedzyczasie spotykam sie z innymi. zeby nie czuc sie samotna, zeby podniesc samoocene, zeby stworzyc namiastke normalnosci. ale tak naprawde nie chce i nie potrafie sie zaangazowac, dlatego jak sprawy ida zbyt daleko, wycofuje sie. wiem, ze to nie do konca fer, ale przynajmniej nie zrywam kontaktu bez slowa. tez mowie wprost, dlaczego tak jest. przykro mi, ze sie rozczarowales.

Gość gość
nie widze w niej winy. tlumaczyc mi sie nie musisz ale wiem, ze odrzucony facet potrafi byc naprawde niezlym gnojkiem. nie potrafi zrozumiec ze moze tez jest temu winny

Gość gość
usprawiedliwianie takiego zachowania kobiety jest poniżej godności człowieka :(

Gość gość
"Kris30 Pogadałem z nią i nie mam na co liczyć. Ona czeka na tamtego, a ze mną to się towarzysko spotykała. I "nie wiedziała że się mi podoba". A po co facet zaczyna się spotykać z nieznajomą? Żeby mieć nową koleżankę?" Nieładnie postąpiła. Ale i tak doceń, że chociaż Ci uczciwie wytłumaczyła, jak się sprawy mają. Bo w analogicznej sytuacji mężczyźni znikają bez słowa, nawet nie uprzedzając, że nie chcą więcej mieć z nami kontaktu. No właśnie, ja też zapytam: czy mężczyzna piszący z kobietą przez dłuższy czas, chociaż z różną częstotliwością (spotkań nie było ze względu na zbyt dużą odległość), ale nigdy codziennie, robi to, bo jest zainteresowany kobietą, czy robi to tylko z nudów, chociaż pracy ma w nadmiarze i nie za bardzo ma czas nawet na takie pogaduchy?

Gość cynammonka
no własnie tez jestem ciekawa...

Gość gość
Chciałabym wiedzieć, jak to wygląda z Waszego punktu widzenia. Poświęcacie nawet niezbyt często, ale za to w miarę regularnie swój czas tylko dla zwykłej koleżanki? Czy zawsze zaczynacie takie kontakty tylko z kobietą, która Wam się podoba lub którą lubicie i którą bierzecie pod uwagę jako potencjalną kandydatkę na swoją kobietę?

Gość gość
Jak facet inicjuje kontakt to ma w głowie wiadomo co, i nie zadawaj glupich pytań bo juz po 23 :)

Gość gość
"gość Jak facet inicjuje kontakt to ma w głowie wiadomo co, i nie zadawaj glupich pytań bo juz po 23". Nie byłabym taka pewna. I proszę o odpowiedzi mężćzyzn, a nie kobiety, wybacz. :-) Bo my jesteśmy dobre w wymyślaniu powodów, których wcale nie ma.

Gość Ten0dTego
ale ja nie jestem kobietą, jak chcesz mogę ci naściemniać, lepiej ci się zrobi?