Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kris30

Czy jej zależy na mnie jak myślicie

Polecane posty

Gość gość
"Ten0dTego ale ja nie jestem kobietą, jak chcesz mogę ci naściemniać, lepiej ci się zrobi?" Ok. Ale zawsze chodzi wyłącznie o seks, nie myślicie, że może to być ta jedna jedyna? :-)

Gość gość
chcę dać ci do zrozumienia, że jak pragniesz stabilnej miłości to musisz ją sobie znaleź sama, dojrzewasz?

Gość gość
" Ale zawsze chodzi wyłącznie o seks, nie myślicie, że może to być ta jedna jedyna?" x wszystko jest możliwe, tylko facet wie to po seksie, a dla ciebie gołąbeczko może już być zapóźno, Dobranoc.

Gość gość
Jesteś jasnowidzem, że wydaje Ci się, że wiesz od razu wszystko o wszystkich? "gość chcę dać ci do zrozumienia, że jak pragniesz stabilnej miłości to musisz ją sobie znaleź sama, dojrzewasz?" Nie, dojrzałam. A ty chyba nie, skoro oceniasz ludzi, których nawet ani trochę nie znasz. I tak, sama też wykazywałam inicjatywę, na tyle na ile może kobieta, ale to nam na dobre nie wychodzi. -------- "gość " Ale zawsze chodzi wyłącznie o seks, nie myślicie, że może to być ta jedna jedyna?" x wszystko jest możliwe, tylko facet wie to po seksie, a dla ciebie gołąbeczko może już być zapóźno, Dobranoc". Nie oceniaj innych swoją miarą. Skoro Ty od razu wskakujesz kobiecie do łóżka, to nie znaczy, że inni też tak robią.

Gość gość
ale facet na seks musi sobie zasluzyc.

Gość gość
17.11.13 x żyj sobie nadzieją jak chcesz, i mało mnie to obchodzi. A jak nierozumiesz tego co napisałem to nie mój problem :)

Gość gość
Nie żyję nadzieją. Po prostu pytałam. Jeśli to dla Ciebie tak wielki problem, to nie odpowiadaj i już.