Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj chlopak niemyje po sobie naczyn i nic niepomaga mi w domu

Polecane posty

Gość gość

a on jak chodzi do szkoly to ja mu gotuje,piore,sprzatam w domu i wgl ;/ mam tego dosc.a jak ja chodze do szkoly zaocznie w weekendy i przychodze zmeczona to on nawet naczyn nie pomyje i zrobi mi zimny obiad ;/ w dodatku frytki..... mieszkam z nim w wynajetym mieszkaniu....

Gość gość
Bo od tego jestes szlaufie

no to juz wiesz, jak będzie wyglądać całe twoje życie, jeśli za niego wyjdziesz myślę, że masz jeszcze resztki rozumu i wyciągniesz odpowiednie wnioski na przyszłość /

Gość Myśle zeee
On ewaaa, nie bylabys sobą gdybys nie wylała trochę jadu z siebie, zaall

Gość gość
nie pisze z komputera tylko z komorkii na szybko i dlatego takwyszlo

Gość gość
A mówiłaś mu o tym?

Gość gość
Tak ale on sobie nic z tego nie robi

Gość vbdsvbahcx
to samo mój chłopak - planowaliśmy wspólne mieszkanie ale nie wiem czy to dobry pomysł- on ma prawie 25 lat, mieszka z matką i w sumie nic w domu nie robi tylko siedzi całymi dniami przed kompem;/ nczynia jedymie raczy wstawić do zlewu - może liczy że same się umyją?

Gość gość
bo to jest taki typ który jest przyzwyczajony jak baba wokół niego chodzi i robi za mamusię: pierze gacie, robi obiadki i sprząta

Gość gość
Chyba będziesz musiała tupnąć nogą.

Gość rozwódkaaaa
nie ma z takim co gadać, ślepy nie jest - widzi syf domysla się tez, że frytki sa zimne. Widocznie tyle jestes warta dla niego - i nic nie zmienisz. z czasem jest tylko gorzej. I własnie dlatego ludzie powinni razem zamieszkac przed ślubem! Poszukaj innego.

Gość gość
jako typowa, głupia polska dziewucha nie odejdzie, bo nie może idiotka zrozumieć, że zamieszkał z nią tylko po to, żeby płaciła połowę rachunków, robiła za służącą i wystawiała tyłek na każde żądanie - dla polskich dziewczyn to się nazywa miłość!

Gość rozwódkaaaa
odejdzie

Gość Wangelija
"gość jako typowa, głupia polska dziewucha nie odejdzie, bo nie może idiotka zrozumieć, że zamieszkał z nią tylko po to, żeby płaciła połowę rachunków, robiła za służącą i wystawiała tyłek na każde żądanie - dla polskich dziewczyn to się nazywa miłość!" Trafione w punkt! Zastanawia mnie tylko, dlaczego tyle polskich kobiet ma tak mało szacunku do siebie. A kopnąć w d**y tych wszystkich nieudaczników, którzy ani talerza zmyć, ani pralki nastawić, ani nawet zarobić pieniędzy nie umieją! Na Zachodzie kobiety już dawno wychowały sobie mężczyzn. Tam nie wyzywa się zajmujących się domem kobiet od pasożytów, a tym pracującym zawodowo nie zostawia się na głowie całego domu. A w Polsce baby dalej harują na dwóch etatach nie słysząc nawet słowa podziękowania. Wręcz przeciwnie, "pan i władca" żali się na kafe, że żona daje d**y raz na miesiąc. A nie pomyśli jeden z drugim, że przemęczona i sfrustrowana kobieta nie ma ochoty na seks.

Gość rozwódkaaaa
"A w Polsce baby dalej harują na dwóch etatach nie słysząc nawet słowa podziękowania. Wręcz przeciwnie, "pan i władca" żali się na kafe, że żona daje d**y raz na miesiąc." Na szczęście my czuwamy! i przywracamy te gady do porządku! I po konwersacji z nami znają swoje miejsce!

Gość gość
a to od czego ty jesteś ? masz obowiązek prać, sprzątać i prasować taka jest kolej rzeczy.