Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rumak0123

jak kochać

Polecane posty

Gość rumak0123

Ostatnio rozstałem się z naprawdę fajną dziewczyną, powód był dość dziwny i pewnie część z Was stwierdzi że to była głupota. Po prostu od jakiegoś czasu coś się tam popsuło, pojawiały się lekkie kłótnie na tle obowiązków domowych... nic nadzwyczajnego, poza tym ze z jej strony pojawily sie zarzuty ze sie nie przykladam bo mi na niej nie zalezy. Oczywiscie zaprzeczalem, ale chyba odruchowo. Po jakims czasie gdy sie nad tym zastanowilem okazalo sie ze byc moze ma troche racji. Stad pojawil sie pomysl na rozstanie. Tak się zastanawiam czy wiecie może jak cały czas kochać partnera? Caly czas mam wrazenie ze to byl blad, ze byc moze powinnismy isc dalej (np. dziecko) zeby nie przejmowac sie takimi p*****lami jak nuda, czy cos w tym stylu.

Gość gość
heh, ty jej nie kochales :) jak pokochasz kobiete, nagle bedziesz wiedzial, bedziesz mial 100% pewnosc. nie bedziesz sie zastanawiac, czy isc dalej, czy miec dziecko, co zrobic, zeby nie bylo nudno. uwierz, to nie byla ta. z drugiej strony- moze jakies 5% ludzi spotyka prawdziwa milosc.

Gość rumak0123
Skoro tylko 5% spotyka prawdziwą miłość to wygląda na to że jestem skazany na samotnośc, albo pójscie na kompromisy. Tak poza tym problem jest inny, był moment że myslałem o tym że to jest to, ze bedziemy razem do konca itp. tylko ze to zwyczajnie minelo? Tzn. ze to było nieprawdziwe? Jesli tak to jak poznam kiedy jest prawdziwe? Mam 30 lat i problemy nastolatków... :/

Gość rozwódkaaaa
te rumak to ona jest ta jedyna, ale d**y ci sie nie chce ruszyć? Nie warta jest zadbania i odrobiny uwagi?

Gość gość
oj po prostu poznasz. zaufaj mi ;) poki co zostaje Ci samotnosc lub zwiazek z braku laku. tylko uwazaj, zeby nie poranic jakiejs bogu ducha winnej kobiety