Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojemu facetowi z Tunezji grozi deportacja co robic

Polecane posty

Gość gość

Mojemu facetowi konczy sie wiza turystyczna i grozi mu deportacja,co robic,wiem ,ze slub by mu pomogl,ale ja jeszcze nie chce go brac,czy jest jakies inne wyjscie?

Gość złosliwy zbyszek
wyjedz do tunezji i zacznij nosic burke- po problemie

Gość gość
Niech smierdziel wraca do muzulmanskiego syfu i nie zasmieca Polski!!!

Gość gość
tylko szmata zadaje się z brudem

Gość sympatyczna koleżanko
byliście w urzedzie do spraw cudzoziemców??

Gość gość
Polska tolerancja nie zna granic

Gość gość
No i dobrze! Znajdz sobie normalnego!

a co nienormalnego jest w osobie innej narodowosci? wiem Panowie, że zazdrość was zżera, ale nie musicie aż tak pluć jadem, bo się nim kiedyś zakrztusicie.

Gość gość
No i dobrze, niech sam tam wraca! Co to za k***wska moda, żeby się wiązać z obcokrajowcami?! Cudze chwalicie, swego nie znacie!

Gość gość
nie jestem facetem ale tak samo uważam nie chce aby moje dzieci widziały tych brudasów i słuchały ich muzułmańskich religii. Wiesz babo co się dzieje w uk czy Francji te brudasy robią z naszymi rodakami?tacy ludzie żyją w swoim świecie w swojej Religi i poglądach i oni do nas nie pasują. Jeszcze parę lat i narobi się tego u nas ale my polacy na to nie pozwolimy. Brakuje nam terrorystów i muzułmańskich dzieci w szkołach i meczetów.

Gość gość
masz chwilke czasu to go zacznij pakowac zeby czasem za pol roku nie wrucil bo zapomnial turban lub cos w tym rodzaju

właśnie poznaję, od pieknej strony się zaprezentowaliście. na pewno z ksenofobem bym się nie związała, a widzę, ze wielu ich w polskim społeczeństwie.

Gość gość
bo polki zobaczą czekoladę i nogi rozkładają ale jak chcą się mnożyć to niech jadą tam a nie tutaj. Tacy ludzie w Polsce życia mieć nie będą.

Gość gość
STOP ISLAMIZACJI EUROPY!!!

Gość gość
jesteś naiwna jak myślisz, że to kochany facet. Moja koleżanka też się z takim zadała i taki zakochany...i owszem na początku tak a później piekło tacy oni są i każdy od nich. Oni po prostu mają inne poglądy i już i do europy się nie nadają

a to dobre white power, czy słowiańskie geny na dziś? nie związałabym się z muzułmaninem z różnych względów, co nie oznacza, ze mam ich nie szanowac. wiem co się dzieje, ale jak biali im kolonie porobili i kraje sztucznie podzielili początkując wielkie tragedie to myślisz, ze bylo w porządku?

Gość gość
autorko, a długo go znasz? widać, nie do końca kochasz, skoro nie chcesz wyjść za mąż na razie... daj sobie trochę czasu, jak ma coś z tego być, to kiedyś będzie, jak nie, to ta deportacja moze ci wyjść na dobre

Gość gość
Znajdź sobie polskiego faceta. Nic dziwnego, że w Polsce co raz więcej samotnych facetów, skoro głupie laski puszczają się z murzynami, arabami i innymi turkami, żenada. Co Wy w nich w ogóle widzicie?

Gość gość
no i bardzo dobrze, niech wraca skąd przyszedł

Gość gość
co widzimy? maja ładny odcień skóry i kruczoczarne wlosy, i przeszywajacy wzrok

Gość gość
jak to co, oni chcą u nas zostać, nie mają forsy więc muszą się płaszczyć przed taką pryszczatą dziunią co to myśli że pana boga za nogi zlapała. Oni się łaszą aż dostaną co chcą, czyli żopu i papierka z USC a wtedy ja ci pakażu i dawaj jazda na odwyrtkę. I oczko podbite i nos rozwalony i poszedł taki na k****a mać i robi co chce, ale on mnie kocha... taka pustota nadal nie jarzy. Dobrze mówię czy źle?

Gość gość
i lubicie jak was napierdzielają ....rzeczywiście przeszywający wzrok t powód do zakładanie aż takim rodziny...takie właśnie są polki głupie i do niczego. Ale już nie jedna przez takiego wyła i dobrze tylko szkoda, że reszta nie uczy się na błędach innych kobiet

oho zaraz się zacznie koleżanko ;) uwazaj na słowwa, bo panoowie nie moga przetrawić, ze nie należa do najprzystojniejszych i najatrakcyjniejszych na świecie.

Gość gość
A ja kocham Hindusa. A tak żebyście wiedzieli za .....serce a nie - ksenofoby- karnację. A jak komuś żal d... sciska niech sie od nich uczy jak kochać.

Gość gość
ja jestem kobietą i żal mi d**y nie ściska, że nie jestem kochana przez buraka tylko przez wspaniałego polaka wręcz odraza do was polek co zobaczą coś ciemniejszego i się puszczają fu...

polak to wspaniały, a hindus burak? co ty możesz wiedzieć kobieto o tych osobach, po co oceniasz? i chyba nie wiesz co to zanczy "puszczać się" :O

Gość gość
jak to jest bzykac sie z arabem albo z murzynem?? chyba jak z małpą?? czy to już jest zoofilia?? :classic_cool:

Gość gość
oj wiem kobieto znam takich buraków akurat mieszkam w uk i jest ich tutaj na prawdę dużo....i wiem do czego są zdolni a nie jak wy nędzne baby zobaczą w Polsce jednego i są podjarane, ze do polski zawitał. Moja kumpela była z takim i tez tak samo próbowała mi przemówić jacy to oni są cudowni i co jak skończyła z podbitą gębą w szpitalu. Ja wiem jacy oni potrafią byc mili ale do czasu jak to dostana to już nie jest tak kolorowo. Zresztą jak sami twierdzą, ze polki sa tak naiwne, że bez problemu owiną sobie taka w okół palca a to co wy tu piszecie to potwierdza. Śmieją się z was a wy lecicie jakbyście pana Boga za nogi załapały i, że takie coś na was spojrzało. Więc dziewczynko mam więcej pojęcia o nich niż ty. Chciałabym mieć o nich inne zdanie ale już parę razy samo pokazali jacy są i nie należy im ufać. Oni nie szanują swoich kobiet bo uznają ich za podgatunek a myślicie, że was tak kochają(chyba tylko do zdobycia stałego pobytu). Chciałabym aby byli inni ale oni juz sobie sami wyrobili opinie niestety.

no tak, najlepiej wrzucic wszystkich do jednego wora. wcale nie pochwalam dziewczyn, które bezmyślnie łączą się w pary np z muzułmanami. co nie znaczy, że wszyscy są tacy sami. moja znajoma jest z takiego związku, wyjątkowo inteligentna i wszechstronna osoba. więc sorry, ale nie przekonasz mnie wyzwiskami i takimi przykładami, bo głupia nie jestem - słyszę i czytam na ten temat. po prostu baawią mnie te wszytkie obrzucające wyzwiskami osoby, które nie potrafią spojrzeć szerzej na takie sprawy. a ty taka wielka specjalistka jesteś, bo mieszkasz w UK. gratuluję, taka rasowa polka jestes to co tam robisz?

Gość gość
Mylisz się, jesteś przeraźliwie głupia tylko nie zdajesz sobie z tego sprawy.