Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojemu facetowi z Tunezji grozi deportacja co robic

Polecane posty

Gość sympatyczna koleżanko
tłumacz tak to sobie, gdyby każdy w tym kraju był taki mądry jak Ty, to bylibysmy ze wszytskimi w stanie wojny :O a i tak nie wiadomo po co na sile pchamy żołnierzy w nie nasze sprawy!

Gość gość
Rasowa polka ulala ale mi się spodobało to stwierdzenie, jakbyś nie zauważyła Anglicy też są biali a do muzułmanów mnie nie przekonasz bo BO W D***E BYŁAŚ I G***O WIDZIAŁAŚ i jesteś idiotką. Ciężko do was trafi sfrustrowane baby, że oni są po prostu wychowanie według innych zasad i religii a do swoich zwyczajów są bardzo przywiązani. Dlaczego muzułmanin, który wiąże się z normalna biała kobietą, która wierzy w inną religię nie zmieni tej religii dla niej tylko zawsze te kobiety zmieniają religie na islam. Skoro to takie cudaki dlaczego tak się dzieje. Dlaczego kobiety z krajów muzułmańskich nie łączą się z facetami, którzy wyznają inną religię? Dlaczego to my mamy zmienia nasze poglądy, religie i zasady dla muzułmanina a nie on dla nas. A dla tego, ze tacy faceci maja was w d***e a wy za nimi latacie jak pierwsze lepsze co zobaczyły coś ciemniejszego. Miałaś do czynienia z jednym muzułmaninem czy drugim, no sorry ja ich znam tylu że nie jestem w stanie policzyć, tylu ich tutaj jest więc droga koleżanko z Polski chyba wiem o nich więcej niż ty. A jak chcecie się z nimi wiązać to nie sprowadzajcie ich do naszego kraju tylko jedz to niego tam odrazu pokaże ci na czym polega prawdziwe życie muzułmanki.....to się osrasz (Ale co się dziwić bo normalna kobieta znająca swoją wartość za takim nie poleci)

Gość gość
Tak, a lekarze, psychologowie, naukowcy itd z krajów arabskich mieszkający w Polsce też powinni wyjechać, mimo, że wnoszą wiele dobrego? :D

Gość gość
Tak, bo każdy z krajów arabskich jest muzułmaniem, jak i każda Polka katoliczką :D

Gość gość
burak zawsze będzie burakiem. Zapalcie im tęcze...hihih

tym razem już mogę powiedziec tylko tyle. jesteś idiotką, masz przed oczami tylko te związki pol - muzuł. już mówiłam, że nie zamierzam wiązać się z żadnym muzułmaninem i nigdy z zadnym nie byłam. a dlatego się muzułmanki nie wiążą z innowiercami, bo nie mogą, faceci muzułmanie natomiast mogą wziąć do rodziny kobiete z innej wiary. a Twój poziom jest za niski na dyskusje na ten temat, ja się zajmowałam takimi rzeczami na studiach i nie będzie mi tu wmawiała wielka Polka co nawet w Polsce nie mieszka, że jestem głupia i lecę na muzułmanów. i juz się tak nie gotuj, lepiej zajmij się gotowaniem dla wspaniałego męża Polaka.

Gość gość
Nie bój się już się zajęłam ale fakt nasi polscy faceci są z***biści...nie mogą się wiązać bo zaraz by kule w ten muzułmański łeb dostały. A faceci mogą owszem i z tym się zgodzę ale zaraz nawalają gadkę o zmianie poglądów na muzułmańskie. Jestem polka i sprawy polski jak najbardziej mnie interesują. A co do pobytu twojego faceta jak masz taki problem to w*********j razem z nim o jedna głupia polkę mniej...

Tak, bo każdy z krajów arabskich jest muzułmaniem, jak i każda Polka katoliczką smiech.gif dla osób jak ta pani wyżej nie ma znaczenia. jak zobaczy na ulice ciemną skórę to uważa, że to muzułmanin, ciapaty i zły. wiadomo, że łatwiej się zyje jak wszystko się poszufladkuje. ona jest biała czysta rasa i jak widać chodzi jej za pewne o częśc krajów europejskich. bo chętnie wyzywa tych co maja ciemną skórę, więc część włochów czy hiszpanów katolików też będzie ciapatym wrogiem.

Gość karolcia1212
W 100% zgadzam się. Nie dla takich Polska. Pakuj walizki i do widzenia. Dziękuje za uwagę

Gość gość
do osoby z tego wpisu: 17.11.13 - Polka pisze się dużą literą :D Prostaczko :D

Gość gość
Muzułmanie w akcji :( www.wyborcza.pl/dziennikarze/1,110632,3426901.html www.youtube.com/watch?v=_40DINFF0qg

Gość gość
Nie powiedziałam, że rasa biała jest czysta ale skoro skończyłaś studia to chyba potrafisz czytać ze zrozumieniem aczkolwiek....mam wielu znajomych o innym kolorze skóry. Ale tych błaznów już poznałam i to jest moje zdanie i mam pełne prawo je mieć.

Gość gość
Do pani polonistki:))haha sama jesteś prostaczką jakich mało:)

Ty zwarcasz sie do mnie, czy do autorki całej konwersacji, która gdzies zahukana przez was uciekła?

Gość gość
Jak się komuś odmienne zdanie nie podoba to najwidoczniej uciekła. A jak widać po tych wpisach jednak jest więcej przeciwników niż zwolenników. Ale miej swoje zdanie nie obchodzi mnie to jakoś specjalnie.

więc jeśli masz na mysli religię to czemu obrażasz autorke, która nie napisała nawet, czy jej chłopak jest muzułmaninem.

Gość gość
Przepraszam twoje zdanie miało być. Zaraz znowu się jakaś polonistka wypowie.

prostaczką jesteś nie ze wzgledu na literówkę, czy małą litere na głupim forum, tylko przez sposób wypowiadania tego "swojego zdania". to, że ktoś ma obywatelstwo jakiegoś kraju arabskiego nie oznacza, że jest muzułmaninem. może być katolikiem i niekoniecznie ma czarne włosy, oczy i brązową skórę. jak tylu masz znajomych z różnych części świata, to powinnaś o tym wiedzieć. Ponadto muzułmanie mają wiele odłamów, a swoją religią w teorii są najbliżej naszej, szanują Jezusa i chrześcijan. Oczywiście, nie wszyscy, zależy od odłamu, interpretacji i różnych czynników, ale najlepiej powyzywać wszystkich, pokazać brak kultury i udać, że się takim patriota i znawcą jest...

Gość gość
czarnuchy i inne brudasy WON z POLSKI!!!!!! 😡