Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helenkaojhelenka

gdzie sprzedajecie ubrania

Polecane posty

Gość helenkaojhelenka

ja sprzedawalam 2 lata na szafie troche na allegro na tablicy teraz na vinted.pl :)) wchodząc przez ten link:www.vinted.pl/i/DA3P7 i rejestrując się dostane jeszcze za Was punkty, jak to jest z Wami i waszymi starymi ciuchami ?

Gość Ale to już było
Nigdzie nie sprzedaję.Przyjeżdżaja pod blok raz w miesiacu z PSK i zabierają ciuchy przygotowane w workach plastikowych.Teraz zeszczuplałam i prawie nowe ciuchy oddałam.Nawet nie pomyślałam żeby handlować ubraniami:D

Gość Ale to już było
Przyjeżdżają z PCK,

Gość gość
ja też nie sprzedaje te które już wiem że nie będę nosić oddaje mojej mamie ,a niektóre leżą sobie w szafie .

Gość marcineczka 30
rozdaję. Nawet całkiem dobre rzeczy dla dziewczyn z byłego domu dziecka, biedniejszych. W szkole u znajomej dyrektorki zostawiam dla dziewczyn z bardzo biednych rodzin cieszą się ogromnie.

Gość gość
ja nosze aż znoszę, a później idą na ścierę...

i.w. z zastrzeżeniem, że jak się nei nadają do noszenia, to je wyrzucam do śmieci raz na rok albo dwa rozgrzeszam się z tymi ciut lepszymi, wrzucam do kontenera PCK /

Gość gość
Nie sprzedaje ciuchów.Teraz zeszczuplałam ponad 10 kg.zmuszona byłam sobie nowe ciuchy kupić.Zrobiłam czystkę w szafie ciuchy włożyłam do worków przed klatką, przyjechali i zabrali.