Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Galwaygirl

nie moge schudnac

Polecane posty

Gość Galwaygirl

Witam, Szukam porady, poniewaz nie wiem, co takiego robie zle, ze waga stoi w miejscu... Zaczelam diete jakies 2 mies temu- od tego czasu usystematyzowalam posilki i zaczelam cwiczyc (glownie na silowni) mniej wiecej 2-3 razy w tygodniu- zaleznie od wolnego czasu... Moje posilki sa zazwyczaj codziennie takie same, tj sniadanie: musli z kefirem (czasem dorzucam do tego swieze owoce), przegryzki w ciagu dnia to najczesciej owoce typu banan, jablko, czasami jakies orzechy, czy suszone owoce. Obiad to salatka z oliwa i octem balsamicznym, jesli mam wene to do salatki robie sobie piers z kurczaka smazona bez tluszczu lub grzanke z ciemnego pieczywa. W pracy czasem w ramach zabicia glodu jem jakies zbozowe ciastka czy inne orkiszowe, glownie na rannych zmianach i tez nie zawsze. Faktem jest, ze pracuje na rozne zmiany- czesto tez nocne, wiec moje posilki nie sa o tych samych porach, ale rytm staram sie zachowac mimo wszystko i na nocnych zmianach po prostu nie jem nic, zeby nie jesc w nocy. Jesli chodzi o napoje, to glownie woda, jedna kawa z mlekiem dziennie, czasem jakies herbaty, typu mieta, zielona.... slodzone napoje odstawilam zupelnie. Prace mam siedzaca, to fakt, ale i tak w porownaniu do okazjonalnego ruchu przez ostatnie pol roku, uwazam, ze silownia 2-3 razy w tyg jest takim minimalnym ruchem, ktory powinien przyniesc jakies efekty. Moja "dieta" trwa juz jakies 2 miesiace (moze nawet troche dluzej) a waga stoi dokladnie w tym samym miejscu, nawet pol kilograma mi nie ubylo. Mierzylam sie tez centymetrem, ale wymiary sa tez caly czas te same. Zaczynam sie zastanawiac, jaki sens jest tego wszystkiego, skoro, czy dbam o to, co jem, czy nie, nic sie nie zmienia... Nie wiem, co jeszcze moge zrobic, zeby schudnac, nie chce przestac jest kompletnie, a moim zamiarem bylo zrzucic 5 kg...

Gość gość
tez chce jakies 3-5 kg i nie udaje m i sie , ciagle jestem glodna i cos pojadam ( niezdrowego przewaznie) , i nie wiem jak tu schudnac , no i brak samozaparcia, silnej woli

Gość Olcia Dubicka
Jeśli jesz za mało to jest to dla Twojego organizmu i też nie spalasz tłuszczu a jeszcze więcej go odkładasz ;/ Musisz też wziąć pod uwagę że mięśnie rosną jak ćwiczysz, pompują się, są 4 razy cięższe niż tłuszcz przy tej samej objętości. Jesz też dużo węglowodanów a mało białka i to też jest błąd ;/ Mnie pani której opiekuję się dziećmi zarekomendowała preparaty odchudzające Forever Slim, połapałam od niej pierwsze opakowanie w upominku a też można je dostać na allegro. Jako że najlepiej jest przyjmować je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w mniejszej cenie. Jeszcze dodatkowo nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I tak po miesiącu schudłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z treningu to tyle co spacery z maluchami którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Przed tym byłam tylko na odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Preparaty zostały dopuszczone do obrotu na terenie Polski przez głównego inspektora sanitarnego. A w tych tylko naturalne składniki co także zwiększa mój spokój

Gość Gabri66
Ja mam nieco więcej do zrzucenia, i też trzy razy w tygodniu chodzę na fitness. To pomaga, ale jakoś niespecjalnie. Ale teraz zacznę łykać tabletki odchudzające, które właśnie sobie zamówiłam. Kupiłam te - http://wsad.it/gosc/slimette , ponieważ miały sporo dobrych opinii i koleżanka kiedyś je brała, i naprawdę ładnie schudła. Wiec może i ja dam radę.

Gość Wikiiiiiii
Niektórzy mówią-piszą że ULTRASLIM nie działa. Pewnie mają w tym racje bo sparzyli się na PODROBIONYM produkcie. Ja swój zakupiłam tutaj http://track.ultra-slim.pl/product/Ultra-Slim/?uid=8595&pid=121&bid=advandec i osiągam zadowalające mnie efekty gdyż w miesiąc poleciało mi 3,4 kg. Te tabletki są warte swojej ceny i z pewnością dokupię jeszcze jedna paczkę by zrzucić troszkę więcej :) POLECAM

Gość gość
Niestety ale posiłki powinny być każdego dnia o tej samej porze. Ile przyjmujesz kalorii? Dieta powinna być urozmaicona... Do każdego posiłku powinien być dodany owoc, nie można też podjadać. Posiłków 5, co do ćwiczeń 2-3 razy na tydzień - idealne rozwiązanie. Robiłaś sobie badania krwi? M.in. próby wątrobowe, cukier itd.?

Gość gość
to że jesz zdrowe rzeczy nie znaczy że jesz dietetycznie bo suszone owoce i orzechy są kaloryczne skoro ćwiczysz 2 miesiące a na wadze nie ma różnicy to znaczy że albo za dużo jesz albo za mało ćwiczysz obstawiam to pierwsze bo jakoś nie wierzę w iluś kilogramowe przyrosty mięśni u kobiety ćwiczącej na siłowni sama byłam na diecie ściśle białkowej, wypijałam dodatkowo białkowy koktajl po każdym treningu a mimo to chudłam zamiast obrastać w mięśnie ćwiczyłam intensywniej niż ty, bo pływałam codziennie pół godziny plus chodziłam na jogę, schudłam jakieś 6 kilo w 2 miesiace

Gość kurika
Poza zmianą diety dobrze jest też przyjmować suplement diety - ja biorę figurę extraslim i też figurę forever. Bardzo dobrze wspomagają odchudzanie i spalanie tkanki tłuszczoej, a przy tym są naturalne.

Gość gość
nie żrej i rusz d**ą

Gość OlgaOlgaOlga
Mi tez łatwo nie było, szczególnie na początku. Brak motywacji, niechęć, zmęczenie , wymówki, ale zaczęłam zamawiać sobie dietę na oryginalne przepisy i od tamtej pory jest prościej.

Gość Justiii33
Do niedawna borykałam się z problemem nadwagi jednak udało mi się to zmienić. Mój sposób: ograniczenie jedzenia, więcej ruchu i ULTRASLIM zakupiony w tym samym miejscu co " Wikiiiiiii" to na prawdę działa bo w 2 miesiące poleciało mi ponad 7kg.

Gość Karolajna ZZ
Ja od miesiąca stosuje AcaiBerry900 tez zakupiłam ją na http://track.acaiberry900.pl/product/AcaiBerry-900/?uid=8595&pid=129&bid=advandec gdyż słyszałam dobre opinie o tym źródle. Stosując ten wspomagacz, ograniczając jedzenie i zwiększając aktywność fizyczną zrzuciłam już 3kg. Zwiększe aktywność to pewnie więcej poleci bo jeszcze zostało mi 7 kg nadwagi

Gość Gonia1224
Na brak motywacji stosuję... poszukiwanie motywacji ;) tu mi pomogli www.motiver.pl/blog.php?id=103716367263101064104647 , może spróbuj? W grupie raźniej

Gość gość
znowu reklamy wrrrrrrrr

Gość gość
oderwij pysk od koryta