Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzisiaj w wiadomosciach pokazali typowa szlachetna paczkowiczke

Polecane posty

Gość gość

nie wiem ile dokladnie miala lat, ale na moje oko jakies 16 max19 i trojke dzieci :)

Gość gość
ja tam lubię historie zaczynające się od "mają 9 dzieci pan x stracił pracę poradnik x nigdy nie pracowała mieszkają w jednym pokoju"

Gość gość
znam taką dzieci natrzaskała,potem w oczy sie śmiała że w bidulu jej dzieci odchowają a ona będzie się bawić w najlepsze bo dzieci ur w wieku 16lat i wzwyź.poszła z czamadanem na swoje to biadolila o pralke,kuchenke,ciuchy itd.leniowi szlachetną paczke zrobiona bo bidna matka! do nauki i pracy lewe rączki! tylko zabawy w głowie. nie popieram tych akcji! naiwni znajdą.dramat!

Gość gość
powinni pomgac starym biednym i niedoleznym ludziom, co maja zimno w domach i nie maja jedzenia itp. ale tacy sie do nich nie zglosza bo nie maja internetu ani telewizji ani telefonu :( ci wolontariusze to nie wiem z czego sa dumni...ale taki nasz kraj, wszyscy co nie powinni wycisagaja lapska a potrzebujacy klepia biede gdy jakas babcia bedzie zamarzac jakies bekarcisko bedzie mialo 5 nowych lalek barbie :O TAKA POMOC