Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a mowia ze w Polsce bida

Polecane posty

Gość gość

Bylam dzis w galerii kupic sobie jakas bluzke. Tlok taki na wszystkich 3 pietrach a ludzie grzebia w tych ciuchach jakby kosztowaly zlotowke i z tabunami pakuja do kasy. A ceny wcale nie male, bo za zwykly sweterek od 80 zl w gore. W ogole czulam sie tam jak szara biedna mysz, wszystkie laski wystrojone jakby doslownie szly na jakas gale. Wlosy wyszesane jakby dopiero od fryzjera wyszly, poubierane w najnowsze trendy, makijaz tez bylo widac, ze gorno-polkowy. I to nie tak, ze spotkalam kilka tak odstrojonych lasek i uogolniam, ale na caly sklep stanowily one okolo 80%. Na ulicach widuje duzo takich normalnie ubranych, ale w tych galeriach to nie wiem czy same damy przychodza, czy one sie specjalnie na ta okolicznosc tak stroja, nie ogarniam tego.

Gość gość
a kto mówi, że bida ja nie narzekam

Gość gość
A o galeriankach ty słyszała?:D

Gość gość
Z galeriankami to one nie mialy nic wspolnego. Poubierane tak wystawnie ale widac, ze nie w byle szmaty, tylko ciuchy z gornej polki. Takie damy jak Kasia Tusk powiedzmy.

Gość gość
w pl tak moze i teraz jest w uk to dziewczyny w dresach itd ubrane na takie zakupy chodza

Gość marcineczka 30
ubranie niestety nie jest wyznacznikiem zamożności, nie zawsze. Studentki zaoczne zarabiają marne 1700zl , ale siedza u mamy i pieniądze na stroje i studia, zero innych obowiązków, nie utrzymują nikogo , nie kupują domów, mieszkań a wydaja na ciuchy, dlatego z tym jest różnie. Ja mam znajomym co kupują w markecie na sklepie ciuchy a maja dwa domy i 4 mieszkania i 3 dzieci. A w ogóle nie chodzą tak ubrane w markowe rzeczy. Mogę zarabiać 4000-5000 tys a nie kupować takich ciuchów bo się inwestuje w mieszkanie itd..