Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wykształcenie a pracy nie mam

Polecane posty

Gość gość

Zawodówka o profilu cukierniczym Technik Organizacji Usług Gastronomicznych (technikum) Technik rachunkowości (policealne studium) Technik technologii żywienia i gospodarstwa domowego (policealne studium) Licencjat Kulturoznawstwa (spec. filmoznawstwo i teatrologia) Magister Dziennikarstwa i komunikacji społecznej (Public Relations) Podyplomowe: Marketing i Zarządzanie Licencja Ochroniarska Znajomość trzech języków obcych Ale mieszkam w małym miasteczku dlatego nie mam pracy

Gość gość
nie mówię że nie masz wykształcenia bo je masz .. ale nie są to jakieś zawody mega poszukiwane na obecnym nędznym rynku pracy ale oczywiście życzę ci znalezienia pracy

Gość rozwódkaaaa
z 1 cv wysłałaś/eś?

Gość gość
a jakie masz doświadczenie? patrząc na kierunki studiow to mam wrazenie ze sam nie wiesz czego chcesz, mzoe tu jest problem?

Gość gość
ok, masz wykształcenie - ale kompletnie bez sensu - najpierw zawodówa póxniej studia - kulturroznawstwo i pr? i jeszce podyplomowe? niech zgadnę - pewnie wszytsko robiłaś na dziadoskich prywatnych uczelnich a teraz masz aspiracje zawyzone?? bo cukierni makowce zwijać!

Gość gość
Mam licencje na ochroniarza, ale wszędzie poszukują mężczyzn, przynajmniej w większości. Jutro umówiłam się na rozmowę z właścicielem jednej z firm ochroniarskich, może coś z tego wyjdzie.