Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nunahg

Pomocy

Polecane posty

Gość nunahg

Witam. Zagladam tu z pytaniem. Otóż w czwartek staralam umowic sie PRYWATNIE do pieciu dentystow ale zaden mnie nie przyjal tlumaczac sie brakiem miejsc i umawianiem na inne terminy. (to jest az smieszne, ale coz). mamysobote wieczor a ja z bolu chodze po scianach. W moim miescie nie ma doraznej pomocy stomatologicznej. Jedynie Torun oddalony o 45 km. Dlatego chcialam sie zapytac czy jesli pojechalabym do szpitala dostalbym leki przeciwbolowe na recepte albo jakis zastrzyk bo zaraz oszaleje? dybym nie dbala o zeby pogodzilabym sie z tym ze mnie to spotyka, ale juz bardziej dbac nie mozna. Pytam wiec czy warto w ogole jechac do szpitala. Pomoc mam jedynie w was kobitki bo wlasna matka wolala jechac na impreze ;(

Gość gość
Zadzwoń na pogotowie i dowiedz się, czy z ostrym bólen zęba możesz podejść bo przeciwbólowe nic nie dają. Jeśli nie znasz nr na pogotowie to dzwoń z komórki na 112 połączą Cię z pogotowiem. Gdy pogotowie odmówi a jesteś sama teraz w domu to zadzwoń do teletaxi i poproś by taksówkarz pojechał Ci po silniejsze przeciwbólowe do apteki. Przywiezie tabletki może coś pomogą.

Gość gość
Ile masz lat, że mamusia musi przy tobie czuwać jak cię boli ząbek?