Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jadźkaa

W koncu zdecydowalismy sie na dziecko zapraszam przyszle staraczki

Polecane posty

Gość Jadźkaa

Razem z narzeczonym zdecydowalismy ze chcemy miec dzidziusia. Starania zaczynamy w czerwcu na wyjezdzie wakacyjnym :-* piszcie kto z Was tez podjal ta decyzje ;-)

Gość gość
Ja chętnie się dolacze ale my juz z mezem dzialamy :) a niedlugo testujemy:D

Gość gość
Mysle ze nie chociaz w glebi duszy mocno wierze. Ale nie napalam sie bo srednio co miesiac sobie wmawiam ze sie udalo:)

Gość od grudnia
ja planuje sie starac od grudnia mam 31 lat maz w koncu jest gotowy na dziecko slyszalam jednak ze im sie ciaze bardziej planuje tym bardziej nie wypala zajscie w nia ...

Gość gość
To ja pisalam wyzej. No tak jest jak ze wszystkim im bardziej się chce to nie wychodzi wiec najlepiej sobie odpuscic, ale to tak latwo sie mowi:)

Im bardziesz czlowiek sie tym stresuje tym ciezej tez tak slyszalam.. my chcemy pojechac chociaz raz za granice bo pozniej z dzieckiem troche ciezej. Jeszcze razem nie bylismy na ekskluzywnych wakajach hehe. Od niedawna mieszamy razem ;-)

No ponoc tak najlepiej:) jakis wyjazd mila atmosfera i sie udaje:) to ja pisalam wyzej , , specjalnie postanowilam zalozyc konto zebysmy podtrzymywaly watek:)

Gość czekajacnamalenstwo
ja dzis zaczelam 6 cykl staran. Myslalam, ze szybciej nam sie uda, jednak jeszcze musimy sie uzbroic w cierpliwosc.

Juz raz nam sie udalo za pierwszym razem ( zloty strzal :D ) ale niestety nie bylo Szczęśliwego zakonczenia i teraz staramy sie juz 4 cykl. Ostanio nawet zrobilam test (2 cykle temu) i byl pozytywny ale niestety 2 dni pozniej przyszła @ . Ehh ale nie nie podajemy sie w końcu starania sa przyjemne :)

3 mam w takim razie kciuki :-D powiedzcie mi ile wczesniej przed trzeba zaczac brac kwas foliowy?

Gość zmeczonamamama
heh, oj nie wiecie co was czeka, nie wiecie... mnie macierzyństwo przerosło mimo, że też byłam jedną ze "staraczek"... To był jak cios w twarz na opamięanie... Najpierw masakryczny poród a potem męczarnia, nie przespane noce, ząbkowanie, chroniczne zmęczenia, poszarzała cera, krańcowe wyczerpanie... Ale i tak was nie przekonam więc powodzenia w staraniach.

zmeczonamamama wiadomo ze zycie to nie przelewki, ale jakby wszyscy tak mysleli to narod by wyginal:p Nic nie twierdzi ze będzie latwo bo nigdy nie jest ale taka juz nasza kobieca nautra:)

Gość przyszla mama kwietniowa
Witajcie. Kwas foliowy 3 mc przed ciąża. Facet tez może brac. Ja jak pkaniwakan to na kinkretny miesiac zeby urodzic. Udalo sie za 1 razen.

Gość hahahahahahdfgdf
jest dopiero listopad a ty już planujesz starania i to dopiero w czerwcu??? a skąd wiesz, że nie zaliczysz wpadki wcześniej??? teraz się staracie a potem będzie tu multum tematów o tym jakie to macierzyństwo jest złe...współczuje

Czyli jeszcze w sumie nie musze brac ;-) laski po ile macie lat? Gratulacje ze udalo sie za 1 razem :-D tez bym tak chciala :-P

Gość zmeczonamamama
ja wam tylko powiem ze na drugie dziecko sie na pewno nie zdecyduje :)

Gość hahahahahahdfgdf
zmeczonamama-> aż tak dało ci w kość to macierzyństwo??? ja w ogole nie planuje mieć dzieci...

Jak wpadne to bedzie szybciej ale przez 5 lat nie wpadlam wiec jakos nie biore tego pod uwage. I czemu ma byc pelno tematow ze maciezynstwo jeat zle? No planuje dziecko na pol roku w przod?

Gość hahahahahahdfgdf
jeśli przez 5 lat nie zaszłaś w ciążę to jaka pewność, że w ogóle możesz mieć dzieci???ja bym ni planowała czegoś a zwłaszcza dziecka bo to nie wyjazd na wakacje czy robienie zakupów a wy z tego robicie inwestycje...masakra