Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jadźkaa

W koncu zdecydowalismy sie na dziecko zapraszam przyszle staraczki

Polecane posty

Inwestycje. .. maskara jak to zabrzmialo :) ale z jeden strony masz racje. Ciezko to zaplanowac ale niektórym sie udaje i sa lepiej przygotowani a niektórzy maja niespodzianke o tez jest fajnie. Nie ma na to reguly:p

Gość hahahahahahdfgdf
jeśli twoja to po co się tym tu chwalisz??

Gość hahahahahahdfgdf
ofasolkaaa-> mnie po prostu dziwi, że pisze się o dziecku jak o czymś co można zaplanować...dla mnie to takie bezuczuciowe...

Gość gość
Jak można planować dziecko!? Przecież zawsze ciąża wychodzi przypadkiem!

Fasolka nie zwracamy na hahaha uwagi. Rozwala nam temat. Mocno meczy Cie instynkt?

Mozna zaplabowac starania ale samego Bobaska to nie :) Jest tu mnostwo dziewczyn ktory bardzo by chcialy i juz dawno ,, zaplanowaly,, i nie maja tylko dalej sie staraja.

Gość hahahahahahdfgdf
no to starajcie się...starajcie...i planujcie...

Meczy nie meczy :) jestemy po slubie kilka mscy znamy sie juz, mieszkamy razem za granica dobrze zarabiamy wiec chcielibyśmy miec dziecko :) to naturalne:)

Gość czekajacnamalenstwo
Ja mam 22 lata jestem z Pomorza.

U nas 21 i 24 i jestem z dolnego sl. A Ty gdzie z pomorza? Uwielbiam ten region... Jak sie zyje w norwegii?

No jakos leci :) Fajni ludzie mieszkamy na wsi wiec cisza i spokoj :) to w podobnym wieku jestesmy:) czekajaca , jestes juz w ciazy czy sie starasz?:)

Piaala wczesniej ze 6 cykl staran ;-) nio w podobnym ;-) my kupilismy pol roku temu mieszkanie i trzyma nas tylko chec tego wyjazdu bo w koncu naa na niego stac bo tez dosyc dobrze zarabiamy ;-)

Ja Ci powiem ze jakby byla wpadka to bym skakala z radosci hehe ale moj jest bardzo uwazny hehe a uzywamy gumek bo od tabletek zrobil mi sie guz na piersi ktory mi nie dawno usuwali i boimy sie znow tabletki brac..

Dokladnie.. a on nawet umie policzyc kiedy mam plodne i wtedy to juz w ogole uwaza.. :-P

Takze tylko planowanie nam zostalo :-P kurcze naprawde bede za Was 3 mac kciuki hehe

Gość gość
hej autorko, tzn ze nie jestescie po slubie i decydujecie sie na dziecko tak? tez wlasnie mam ochote na dzidziusia,ale jakos tak chyba wole najpierw slub tak naprawde to ten slub dla rodzicow;/ i dla zasady,gdybym mogla juz bym najchetniej byla w ciazy a moj siedzi za granica :( powodzenia i szczescia zycze:)

Nie jestesmy. Ale mamy wspolne finanse itp. Tzn myslimy o cywilnym zeby ulatwic sobie zycie. Chodzi mi np o to jakby ktores trafilo do szpitala zeby drugie moglo sie dowiedziec co sie dzieje. Ale nie zmieni to miedzy nami nic bo jestesmy ze soba 5 lat i traktuje go jak meza. Dziecko byloby zwienczeniem naszej milosci ;-)

Gość gość
no my tez jestesmy prawie 7 lat i tak sobie zyjemy bez slubu,tylko chyba wole trzasnac ten cywilny najpierw i wtedy bobas,dla swietego spokoju heh:) bardzo pragne dziecka..bylam w 3 tygodniu dokladnie rok temu i dostalam krwotoku:( kurde juz glupia rycze..hee:( bedzie napewno ok-musze sobie to powtarzac bo oszaleje..

Gość gość
W czerwcu planujesz a to po jakiego grzyba teraz wątek zakładasz????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość gość
27, nie teraz nie,wtedy byla taka wpadka z zaskoczenia :) o 22 bylam w szpitalu i robilam bete bo musialam wiedziec, dlugo sie nie nacieszylam. teraz bym chciala zaplanowac,mysle o cywilnym na jesien i pod koniec roku zaczac sie starac,szkoda mi tylko,ze cala ciaze bede sama bez mojego ukochanego..