Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ispepia

Siedzę sama i mam ochotę na piwo

Polecane posty

Gość gość
tez siedze sama bo jestem sama i sobie pije redsika wlasnie :)

Gość ispepia
Odsłuch*ję właśnie :) A to to, znane z radia. Nigdy nie łączyłam muzyki z erotyką...hmmmm moje marzenia są ciche, miło zdać sobie z czegoś sprawę. Tylko chyba za praktyczna jestem, bo od razu się zastanawiam co jeśli nie ustawi się piosenki na pętle i skończy się w trakcie :P

Gość ispepia
Koleżanka od Reksa (tak to nazywam), a masz siłę wduszać w sobie te Reksiki, bo ja nie mogę w siebie wdusić tych słodszych piw?

Gość procencik
Erotyke własciwie mozna ze wszytkim połaczyc;) przynajmniej ja tak mam:P

Gość ispepia
Bo jesteś erotoman :D Ja w tych swoich bibliotekach an kompie nie widzę erotyki, bo chciałam porysować, a program się nie otwiera. No chyba że mowa o przystojnym informatyku, znam jednego takiego, wybacz że to nie o tobie :)

Gość gość
ispepia - tylko takie pije, innych nie lubie :)

Gość procencik
moze i jestem;) ale czy to jest złe??:P

Gość ispepia
Jak lubisz to spoko :) Ale podobno lepiej sobie prawdziwego soczku do piwa dolać, bo te dostępne na rynku sokowe piwa nie mają klasycznych wartości odżywczych jakie ma piwo. Jakiś profesorek z mojej uczelni się na ten temat wypowiadał.

Gość driada lesna nimfa
co do youtuba to ja oglądam przeróbki gothica 1, niektórzy montują sobie z gry filmiki-seriale, niektóre śmieszne, ale nie wstawiam, bo ten kto w to nie gra, nie zrozumie filmiku. No i czarodziejkę z księzyca ostatnio też. Jakoś mnie tak naleciało, szczególnie na ostatni sezon. Powinnam się ogarnąć, bo 5 lat nie mam, ale co tam! Ja teraz pije Harnasie, ale moim ulubionym piwiem zostaje tatra grzaniec, ma tyle samo pro co zwykłe piwo i fajny posmak chyba... cynamonu? Oczywiscie nie grzeje tego piwa, ja raz w zyciu pilam grzanca tatowej roboty...myslalam ze rzygne dalej niz widze!

Gość ispepia
No wiesz, sama natura, co w niej może być złego, dopóki wszystko jest skierowane na i do chętnych kobiet :P

Gość gość
tak wiem, to sama chemia jak i w wodach smakowych :P ja ogolnie nie pije alkoholu ale tak to jest jak sie mialo ojca alkoholika az sie czlowiekowi nie chce.. wiec tylko takie sobie czasem wypije :) na rozluznienie :)

Gość driada lesna nimfa
a piwo ma jakiekolwiek wartości odżywcze? :P

Gość gość
No ale niektoych "wzielo" na erotyke :-) A ja nadal sacze drinka I jest mi wesolo :-) Jeszcze chwila i zabieram sie z moim psiakiem na spacer. A potem co? Moj kochany maz pojdzie spac a ja bede albo przegladac internet I mooooze, mooze kukne tutaj albo bede pracowac szydelkiem nad moja torebka :-)

Gość ispepia
driada lesna nimfa bardzo lubię gry, ale trzymam się od nich z daleka, ze względu na to że i tak nieźle marnuję swój czas, a przy grach to "jeszcze pół godzinki" i nagle zlatuję do 4 na d ranem, więc filmu bym nie załapała. Grzańców nigdy nie piłam, a Tatra chyba jest dla mnie za gorzka. Moja mam ją piję, więc pewnie kiedyś dorosnę :D

Gość ispepia
no pewnie, że piwa mają wartości odżywcze :) ale nie znam się na tym głębiej

Gość ispepia
ojciec alkoholik, kiedyś miałam, a teraz piję za tatusia, a tatuś tylko wodę gazowaną :) Ominęłam pytanie procencika, czy piję w stroju Pocahontas hahahaha, co za skojarzenie, ona niestety nie biegała na golasa.

Gość procencik
z mezem nie mozna fajnej erotyki zrobic??;)

Gość ispepia
Mąż pewnie zmęczony, może lepiej poszydełkować :P

Gość procencik
facet nawet jak jest zmeczony to ma ochote potrzebne jest tylko dobre podejcie:)

Gość gość
no u mnie inaczej sie zakonczyla historia picia w rodzinie.. ale nie bedziemy zamulac bo to smutne :( takze dzis nie zamulamy :P

Gość driada lesna nimfa
procencik Ty tylko o seksie ciągle :D Co do wartości odzywczych piwa, to moja babka namawiała mnie często na "płukankę na włosy z browara" :D A spróbuję jutro, zobaczymy co to daje :D

Gość ispepia
oooo procencik przez chwilę pomyślałam, że masz faceta haha :D Skończyłam właśnie pierwsze piwo i jestem zadowolona, że zaczęłam. I że kolega kiedyś przyniósł mi z jakiejś promocji smycz z otwieraczem.

Gość ispepia
"takze dzis nie zamulamy jezyk.gif " No pewnie, że nie :) Chociaż właśnie chciałam napisać, że w niemal wszystich piosenkach śpiewają o miłości...

Gość gość
no a ja siedze i ogladam tanie romansidla :P

Gość ispepia
Tanie romansidła, tanie piwo. Ja tam wysoko sobie cenię niską rozrywkę :)

Gość gość
A mi się kuźwa 2 piwka skończyły i nie mam nic więcej a jeszcze bym wypiła i posiedziała sobie w necie :O

Gość driada lesna nimfa
czy ja wiem? Ja słuchałam linkin prak, red, P.O.D, evanescence, nirvanę.. i nie bardzo ich posenki były o miłości, w każdym razie nie każda ;)... teraz słucham tokio hotel (lubię ich tylko jedną piosenkę, anglojęzyczną w dodatku - scream, chociaż w niemieckiej wersji też daje radę - schrei)

Gość ispepia
haha, właśnie się martwię, że i mi się to drugie piwo skończy, niby mam resztę wódki i sklep nocny chyba otwarty blisko, ale to nie to samo.

Gość ispepia
driada lesna nimfa "czy ja wiem? Ja słuchałam linkin prak, red, P.O.D, evanescence, nirvanę.. i nie bardzo ich posenki były o miłości, w każdym razie nie każda" Ja akurat lecę po klasycznych polskich nutach, które moja mam śpiewała w kuchni kiedyś, Anna Jantar, Sośnicka, Dni których nie znamy i takie tam plus http://www.youtube.com/watch?v=nRRctqNJUao

Gość driada lesna nimfa
a mi sie wlaśnie komczy 3 piwo i mam ochote na moze jeszcze jedno, ale nie chce mi sie isc na stacje, wiec chyba zastopuje