madziolek69 0 Napisano Listopad 17, 2013 Witam serdecznie. Na wstępie proszę o oszczędzenie sobie komentarzy, typu "Kolejna pusta małolata", czy coś w tym stylu. Pomimo mojej niepełnoletności, jestem osobą dojrzałą i poważną. Proszę o opinię i pomoc ludzi, którzy mogą i chcą mi pomóc. Wasza pomoc jest dla mnie bardzo ważna. Wczoraj pojawił się temat sesji zdjęciowej. Co się okazuje, ma być ona za 2 tygodnie! Przeraziło mnie to, ale nie mogę się już wycofać. Potrzebuję sensownych ćwiczeń, co mam jeść. Chcę schudnać z ud i pupy ! Jestem najwyraźniej nieproporcjonalna, bo góra jest w porządku. Potrzebuję czegoś na spalenie tłuszczu, nie na umięśnienie. Myślałam, o tym, żeby chodzic co najmniej co drugi dzień na basen, pływa, pływać, do sauny, jaccuzzi, Nie jeść słodyczy, Jeść normalny obiad, ale nie do końca się najadać, resztę napełnić wodą. Na śniadanie jakies platki, owsianka, owoc, jogurt? Jedna kanapka do szkoły. Chodzić na bieżnie biegać. Nie jesc kolacji. Może coś sprawdzonego? Proszę o pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach