Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertyla

Pociag do brata chlopaka

Polecane posty

Gość wertyla

Witajcie. Od pewnego czasu zmagam się z pewnym problemem a mianowicie, pociąga mnie brat mojego chłopaka. Zaczęło się to ok roku temu ale udało mi się to wszystko opanować ale jakieś 1,5 miesiąca temu zainteresowanie powróciło. Kocham mojego chłopaka, ale jego brat mnie pociąga fizycznie. Nie wiem co się ze mną dzieje. Przyszły szwagier ma żone i dziecko. W dodatku jest starszy od mojego chłopaka o 12 lat! A ja od chłopaka młodsza o 4 ... Więc to 17 lat różnicy. Zawsze pociągali mnie starsi mężczyźni ale teraz jest to po prostu nie do zniesienia. Normalnie nie mieliśmy ze sobą kontaktu ale teraz to przynajmniej raz w tygodniu się widzim, bo razem robimy przy aucie mojego chłopaka. Dzisiaj w 3 nakładaliśmy folie i na szwagier ciągle marudził na chłopaka "źle to trzymasz, tam naciagnij" a do mnie "agatko, popraw tutaj itp" . On ma styl bycia takiego szaleńca, wiecznie zagonionego ale mam po prostu ochotę się z nim przespać. Może szaleją mi hormony a moze jeste popiepszona. Od razu wyjaśnie, ze jestem osobą otwartą na nowe, w przyszłosci planujemy trójkąty z mężczyznami jak i z kobietami. Chciałabym jakoś namówić chłopaka by zrobić zamiane partnerami. Szwagier ze mną, jego żona do mojego chłopaka. Wydaje mi się, że Marek by się zgodził, gorzej z jego żóną. Poradzcie mi co mam robić? Nie chce skrzywdzić chłopaka, ale nie potrafie przestć myśleć o jego bracie :(

Gość gość
jesteś chora i nienormalna

Gość gość
z rodziną? a jak później byście się czuli siedząc przy wigilijnym stole z rodzicami? bez przesady...wiem co to znaczy jak chłopak Cię tak łechcę słówkami...ale nie warto niszczyć tego...poza tym zastanów się czy Cię chłopak nie podpuszcza z tym przyszłym planem trójkątów, bo może się okazać, że tego nie chcę a tylko cię sprawdza jaka jesteś naprawdę...

Gość wertyla
On wie jaka ja jestem już od bardzo dawna i wie, ze jestem własnia taka otwarta. W przyszłym roku idziemy do klubu gdzie można się kochać i chodzić nago. Nie wstydzę się przynać, że ktoś mnie pociąga lub mam ochotę na to i na to. ___________________________ A co do Marka - pierwszy raz tak mówił ale wiem, ze nie podrywał. On taki już jest. Tylko, ze mi od tego miękną kolana - i tu jest problem.

Gość wertyla
up

Gość specjalnie tak wulgarnie
Masz na imię agata, to wszystko wyjaśnia. Jak jedna sucz na weselu mojej siostry, też się pchała na mojego męża. Już wiadomo że wsadzisz piździsko pomiędzy tego żonatego brata. TFUUU SUKO!!!

Gość gość
TY JESTEŚ STARĄ K***Ą!

Gość wertyla
Nie mam na imię agata (imię zmienione specjalnie) - więc Ci się nie udało :) I bynajmniej nie jestem stara bo jeszcze 20 nie dobiłam :3

Gość kilimandzaro12345
Tylko pozazdrościć takiego otwarcia na sprawy intymne u kobiety ! A co do problemu, to uważaj, bo zaszaleć na imprezie nawet w gronie rodziny moze każdy ale konsekwencje mogą być bolesne.

Gość wertyla
Wiem właśnie. Ale co zrobić? Dziś pracowaliśmy razem ramie w ramie, czułam jego zapach i to mnie tylko pobudzało. :/

Gość kilimandzaro12345
No to ciężka sprawa. Ale moze chłopak da się namówić na tą wymiane, w końcu to zawsze jakieś ciekawe doświadczenie, a ty osiągniesz to co chcesz.

Gość wertyla
UP dodatkowo najprawdopodobniej jedziemy dziś w czwórke na basen. Świetne miejsce do oglądania Marka. Pytanie: brać strój jedno czy dwu czesćiowy? Jedno jest super do sauny za to dwu lepiej się pływa. Co radzicie?

Gość wertyla
Niestety plan basenu padł bo Marek gdzieś wyjeżdża .

Gość wertyla
HELP - co robić?

Gość Olivia_00
Wreszcie ktoś poprawnie użył słowa bynajmniej. :D

Gość gość
nie zle jestes popiepszona:P hehe

Gość wertyla
Wiem :(

Gość wertyla
UP

Gość wertyla
up

Gość wertyla
Dzień dobiega końca a ja tylko rozkminiam o której jutro napisze sms do Marka. Wiem, ze się mu nudzi w pracy i chętnie popisze. Tylko jak go nie spłoszyć?

Gość wertyla
up

Gość wertyla
up

Gość gość
S********j k*********e