Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak a jego koleżanka z grupy

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak na studiach ma w grupie taką ładną dziewczyne, znam ją i mialam nadzieje,ze akurat nie trafi na nią,ale jak pech to pech ...;/ Raz go spytalam jakie ma kolezanki w grupie czy ładne i wgl? a on,ze ja jestem najladniejsza to ja specjalnie "a ta blondynka,to fajna?' a on sie smiac zaczal... i juz wiedzial o kogo pytam !! a on nie wiedzial,ze ja ją znam... Obczailam jej zdjęcia na fejsie i zauwazylam,ze maluje oczy w taki charakterystyczny sposob i wymalowalam sie dzis tak samo (bylam ciekawa reakcji mojego faceta) on jak mnie zobaczyl to od razu : "Co Ty tak lotosz?" a ja "o co chodzi? a on"o makijaz" a ja : znasz kogos kto sie tak maluje nie?" a on odpowiedzial niepewnie "nie.." a ja mowie "nie klam,wiem,ze ta Magda sie tak maluje" a on "nooo maluje sie tak..." mam sie martwic? skoro on obczajil jak ona sie maluje to znaczy,ze ona mu sie podoba i zwraca na nią uwage? On mi odpowiedzial"trudno jak bym nie zauwazyl,ze tak chodzi wymalowana jak przeciez sie patrzy na czlowieka twarz podczas rozmowy" Czy ja przesadzam?

Gość szczera kobieta
Jestes chora psychicznie. Masz bardzo niska samoocene i przez swoja zazdrosc starcisz swojego faceta !

Gość gość
To,że mam niską samoocene to prawda, nie jedna osoba juz mi to powiedziala. a po 2 jestem bardzo zazdrosna, i nie radze sobie z tym;/

Gość szczera kobieta
To radze wziac sie w garsc i zaczac sie uczyc radzic bo stracisz faceta. To ,ze ma kolezanki na studiach nie oznacza ,ze Ciebie odazu zdradzi.