Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rumak0123

Dlaczego wszyskie kobiety sa takie grube

Polecane posty

Gość rumak0123

Od jakiegos czasu jestem sam, ale jak probuje sie z kims spotkac (umawiam sie przez neta, jestem programista a przeciez trzeba zachowywac sie zgodnie ze stereotypami) to okazuje sie ze to jakas spasła locha :/ Gdzie jestescie szczuple i mądre kobiety?

Gość gość
nie dla psa kielbasa :D

Gość rumak0123
Taa, nie dla psa kiełbasa... Po prostu wszystkie sie spasłyście, leniwe krowy :P

Gość gość
dziś kobiety się strasznie zaniedbały zapewne stąd mają takie powodzenie grubsi faceci tzw. miśki czy z piwnym brzuchem bo przy normalnym zadbanym mężczyźnie wygląda łby grubo.

Gość gość
szczupłe i mądre nie są tak zdesperowane żeby się umawiać przez neta:)

Może te ładne i szczupłe nie muszą szukać przez internet? :) Bo w "realu" mają wystarczające powodzenie? Jestem młoda, zgrabna i ładna i nigdy nie umówiłam się przez internet ;) A na portale randkowe wchodziłam tylko by ponabijać się z tych poetyckich opisów "o sobie" :D

Gość rumak0123
Skoro tak to wyjaśnij mi jak się umawiają te szczupłe i mądre?

Gość gość
dokładnie te łądne, mądre i zgrabne nie szukaja wrażeń w necie, nie rozumiesz palancie

Gość gość
nie jestem gruba ;) nie umawiam się przez neta tyle w temacie pozdrawiam systemem zero-jedynkowym ;););)

Gość gość
hahaha, to ty nigdy nie poznałeś dziewczyny inaczej przez neta? Wiadomo, ze tam pasztety siedzą (tyczy się to i facetów i kobiet, albo jakieś wybrakowane egzemplarze). Poznać kogoś można wszędzie-na imprezie, w sklepie, w pracy.

Gość gość
te ładne i szczupłe to w necie tylko się na seks ogłaszają płatny

Gość gość
rumak0123 Skoro tak to wyjaśnij mi jak się umawiają te szczupłe i mądre? x Jesteś upośledzony?

Gość rumak0123
Poznałem, ale w realu tak pięknie tez nie ma. Przecież widze jak wygladacie.

Gość gość
co ty p********z nieudaczniku, większość kobiet jest szczupłych, ale dla takich nieudaczników jak ty zostają tylko twoje odpowiedniki w necie:D

Gość rumak0123
Tym pytaniem chodzilo mi raczej o to ze zdarzaja sie ladne w necie, tak samo czesto jak w realu, czyli delikatnie mowiac rzadko.

Gość gość
bzdura, mnóstwo jest pięknych kobiet. a jeśli tobie się nie podobają, to może przerzuć się na facetów>? może oni ci się bardziej podobają:)

Gość rumak0123
Hehe, swoja drogą ciekawe ze poziom frustracji w wypowiedziach u niektorych z was mocno wzrosl.:D

Gość gość
hehe, ciekawe jaki pozion frustracji musi mieć "facet" żeby produkować się z takim c***owatym tematem na babskim forum:D

Gość gość
już frustratki zaczynają szaleć :P lepiej się weźcie za siebie

Gość gość
spoko, to nie pierwszy mizogin na forum:)

Gość gość
Rumak mam bardzo podobne spostrzeżenia do Twoich i doszedłem do wniosku że pojęcie otyłości u kobiet znacznie się zmieniło w ostatnich latach .Widocznie dążą do klasycznych kanonów piękna , takich rubensowskich .

Gość rumak0123
Przeciez nie napisze tego na "meskim" forum, tu pomyslalem ze bedzie zabawniej ... mialem racje ;)

Gość OnaMa
Jestem szczupła, mądra i zajęta :D

Gość gość
wy i tak jesteście lepsi panowie-na 6 miejscu pod względem otyłości, kobiety na 9 http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,101460,10740117,Najbardziej_otyle_narody_w_Europie___Polacy_w_pierwszej.html

Gość szczupiorek
rumaczku bo w życiu jest jak totku :) a tak nawiasem to szczupła może się roztyć z czasem a gruba wziąć za siebie i schudnąć

Gość gość
dziś nawet z grubych kobiet robi się modelki :( kobiecie może być byle jaka i jest uznana za piękną a facet na być co do kg i cm taki jak sobie kobiety chcą bo inaczej jest brzydal i traktują go jak g***o. I niby to my mamy takie wielkie wymagania heh

Gość gość
nie napiszesz na męskim, bo tam by od razu ci powiedzieli,ze p********z i żeś c**a, skoro nie umiesz kobiety wyrwać:D

Gość rumak0123
Faceci sie grzecznie dostosowują, bo przeciez glupio wyglada jak kobieta jest grubsza od swojego faceta.