Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rumak0123

Dlaczego wszyskie kobiety sa takie grube

Polecane posty

Gość rumak0123
Nie napisałem ze nie umiem kobiety wyrwać, naucz się czytać ze zrozumieniem

Gość gość
taaa, dostosowują się, tylko ze jest ich więcej. Ale przecież ty inteligencja i logiką nie grzeszysz:) Za to masz niezle nasrane w główce:) Mamusia nie kochała? Czy kochala za bardzo?

Gość gość
wiadomo ze w necie siedzą desperaci, to po co w ogóle dyskutowac z kolesiem?

Gość rumak0123
Nie rozumiem, co z tego ze jest ich więcej? Z inteligencja to chyba cos nie bardzo ale u ciebie.

Gość gość
wszystkie kobiety są grube- 16% to wszystkie? Faktycznie debil:O No ale wiadomo o co chodzi;)

Gość gość
nie rozumiesz ćwoku, ze się dostosowuje do większości, a nie do mniejszości? skoro więcej jest facetów grubasów, a mniej to znaczy, ze kobiety się dostosowują, idąc twoim debilnym tokiem rozumowania, który tutaj prezentujesz.

Gość gość
programiści to często tez grubawe miśki, okropnie ubrani, facjaty takie ze szkoda gadać:) niech lepiej siedzi w tym necie i nie probuje wyrywać w realu, bo to żenujące jak taki troll podchodzi:/ Trzeba znać swoje miejsce:D

Gość szczupiorek
goście drogie jeśli chcecie dyskutować to więcej kultury proszę ! albo idźcie z koleżankami pogadać jak was facet pytający drażni :)

Gość gość
Widzisz powiedz grubej babie że jest gruba to ci zaraz powie że albo to twoja wina albo że g***o się znasz .

Gość rumak0123
Lepiej dla faceta jesli jest grubszy od kobiety, wiec jesli kobiety podwyzszaja srednią wagową to faceci dostosowują sie troche je wyprzedzając zeby miec wieksze szanse (wiekszy wybor) wsrod potencjalnych partnerek, zakladam tu ze zawsze szukaja szczuplejszych od siebie.

Gość gość
ale on nie pyta, on prowokuje, szkoda tylko ze w mało inteligentny sposob

Gość szczupiorek
fakt, że rumak uogólnił pisząc ,,wszystkie,, skoro wie, że te szczupłe też są ;)

Gość gość
p********z jak potłuczony:D lekcje odrobione?

Gość rumak0123
Obronie troche programistow bo widze ze juz sie zaczyna pojazd :D Z okolo 100 programistow z ktorymi mam kontakt na co dzien, grubych jest max 10, wiec nie sadze zeby ta gruba zawodowa jakos specjalnie odbiegala od normy.

Gość gość
matma chyba nie, skoro dla cwoka 16% to 100% :D

Gość gość
u mnie w firmie na 200 programistów może jeden UJDZIE,reszta to pasztety. Coś w tym jest, że w tej grupie zawodowej są największe brzydale

Gość gość
On sie pyta z założeniem. Tak jakby pytal: Dlaczego wszystkie kobiety maja wąsa? Wiec pytanie jest bez sensu. Widocznie na jego półce atrakcyjności siedza tylko kobiety zaniedbane, musi zrozumieć że na inną go nie stać bo taki poziom sam reprezentuje. Szczególnie jeśli d**y znad kompa boi sie podniesc i zapoznać kobiete która mu sie z wyglądu podoba.

Gość gość
Może tylko te grube przyciągasz? Twoja szarmanckość, sposób traktowania kobiet i szacunek (ogólnie do ludzi) sprawia, że tylko desperacko omawiają się z Tobą :-P

Gość rumak0123
Nie boje się wyjsc do kobiet. Po prostu mówie to co obserwuje - to nie jest tak ze mam jakis problem z kobietami jak co niektorzy tu sugerują, po prostu wybor jest marny. W kazdym razie dziękuje wszystkim za udział w dyskusji, bardzo przyjemnie się rozmawiało :P

Gość gość
programiści to pasztety, potwierdzam, lepiej nie wychodz do kobiet:P

Gość gość
marny wybór, 84%:D

Gość gość
niezly brzydal pewnie jak wyrywasz laski przez neta hahahahaha a spasle lochy dla ciebie zostaly

Gość gość
pfff ....a dlaczego w Pl większość facetów to jakieś pasztety, którzy wymagają od kobiety, żeby była ósmym cudem świata a sami sobą nie reprezentują nic ciekawego ....radzę najpierw patrzeć na siebie i mierzyć według własnego image :P:P

Gość gość
Autorze tego postu. Trochę kultury. Jak możesz pisać, że niektóre kobiety to spasione krowy. Stań przed lustrem i popatrz kim jesteś żeby tak pisać. Człowiek na poziomie nie użyłby nigdy tego typu określeń. Nie zgodzę się, że na portalach randkowych są tylko nieatrakcyjne kobiety. Ja swoją dziewczynę poznałem przez internet i możesz mi wierzyć, że jest piękną i cudowną osobą. Na pewno miała powodzenie i ma nadal. Kobieta, która ma kilka kilogramów więcej również może być atrakcyjna. Zastanów się zanim kolejny raz napiszesz taką ,,mądrość''.

Gość gość
To może ja się wypowiem na temat ,, grubych" dziewczyn w necie. Mam 26 lat. Po pracy mam treningi. Trenuję pływanie, bieganie. Jeżdżę na rowerze, dużo czasu spędzam na czytaniu. Nie mam czasu na włóczenie się po klubach dzień w dzień. W pracy sami po 40 tce, a wśród znajomych są i wolni, ale jakoś mi nie leżą. Jestem wymagająca i mało jest facetów, którzy spowodowali u mnie szybsze bicie serca. Jestem bardzo szczupła, w końcu jestem sportowcem. I umawiam się przez neta, bo zwyczajnie jest to dla mnie oszczędność czasu. Żaden z nich nie był gruby, każdy po studiach, przystojni. Owszem zdarzają się tacy,co tylko szukają seksu. Ale byli też tacy całkiem do rzeczy. Z jednym z nich umawiam się do dzisiaj:-)

Gość ex_debill_znowu_po
są tacy faceci, dla których kobieta noszaca rozmiar 10 jest gruba, więc... może i autor do nich nalezy?

Gość gość
Może tylko te grube przyciągasz? Twoja szarmanckość, sposób traktowania kobiet i szacunek (ogólnie do ludzi) sprawia, że tylko desperacko omawiają się z Tobą :-P

Gość gość
waże 45 kg przy wzroście 163 cm, więc chyba gruba nie jestem prawda ? :) Przez neta się nigdy nie umawiam bo szkoda mi marnować czas na palantów :)

Gość gość
ja jestem szczupła i czasem umawiałam się przez net,ale teraz tego nie robię. mało facetów jest w stanie normalnie zacząć znajomość przez net, zaprosić gdzieś kobietę. kilka facetów mi pisało ze szuka szczupłej ale fo spotkania nie doszło bo piszą w dziwny sposób wiec musiałam rezygnowć. obecnie poznaje tylko w realu.