Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupno wozka w 6 mcu ciazy nie za wczesnie

Polecane posty

Gość gość

Jest likwidacja sklepu z art dzieciecymi do minus 70% wozek ktory mi sie podoba zostal przeceniony z 1000 zl na 300 zl. Myslicie ze moge juz kupic w 6 mcu wozek? Jest to wozek 3w1.

Gość gość
no pewnie że tak :) ja szalałam już od 4 mc:) synek urodził się w połowie stycznia a ja w listopadzie miałam wszystko. Potem już mi sie nie chciało z tym brzuchem na dworze zimno w sklepie upał i zaraz mi sie słabo robiło:(

Gość gość
Tez kupiłam wcześniej bo akurat była okazja. Jak masz możliwość to kupuj

Gość gość
Chodzi mi o ta okazje bo 700 mi zostanie wtedy na inne drobiazgi dla dziecka.

Gość gość
A kto ci zabroni?Kupuj i się nie oglądaj.

Gość gość
Jasne że kup! Taka okazja już się nie powtórzy.A tak w ogole ja wyprawkę zaczęlam kompletować właśnie w okolicach 6 miesiąca. Teraz masz jeszcze energię na łażenie po sklepach i będzie cię to cieszyć.Pod koniec jest ciężko.

Gość gość
Zbytniej energii to wlasnie nie mam bo przez pierwsze 3 mieaiace musialam lezec plackiem a teraz doszly problemy z kregoslupem ze ledwo moge czasem sie zwlec z lozka.

My kupiliśmy w 8. miesiącu, ale gdyby była taka promocja, jak u Ciebie, to nie czekałabym ani chwili i kupiłabym wcześniej.

Gość gość
pewno, że kupuj .

Gość gość
Moja rada wózek oczywiście kup i resztę rzeczy tez kupuj. Ja w 6 mies mowilam zeza wcześnie dopiero dwa tyg temu zacze Am kupować koncowka8 miesiąca, ipowiem ci ze to katorga... W porównaniu z 6 mies brzuch jest gigantyczny plecy bola jestem pol godz w sklepie i muszę wracać bo siku misie chce:-)

Gość gość
kup i juz

Gość gość
ja tak się cieszyłam z ciąży,że zaczęłam kupować ubranka jak się tylko dowiedziałam o ciązy. w 4-5 miesiącu miałam już wszystko,ubranka,wózek,łóżeczko itp. nie wierzę w żadne przesądy

Gość gość
Ja co prawda kupiłam pod koniec ciąży ale u Ciebie jest okazja więc wzięłabym ten wózek.

Gość gość
A jestem w końcówce 4 miesiąca i się zastanawiam czy kupić wózek przeceniony o 200 zł. Dla mnie to dużo , a już 7 stów taniej to bym się nie namyślała tylko zaraz brała.

Gość gość
Kupuj! Nie wahaj się :) Też tak zrobiłam, bo trafiła mi się okazja kupienia Peg Perego za drobną kwotę, a do tego jeszcze nosidło ergo Womaru, nowiutkie! Jedno i drugie jest cudowne, kolorowe i już nie mogę się doczekać, aż z maleństwem będziemy spacerować :) już niedługo!!

Gość gość
Nie za wcześnie !! Kupiuj jak masz dobrą okazję ! Ja jestem na początku 5 miesiąca i kupiliśmy z mężem już łóżeczko, bo mieliśmy świetną okazję, nawet się nie zastanawiaj ! :)

Gość gość
Pisz gdzie ta wyprzedaż, sama zajże i zobacze ! Może też kupimy :)

Gość gość
Jak tak okazja to się nie zastanawiaj. Chociaż gwarancja leci, a wózek stoi....