Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

18 urodziny w Paryżu

Polecane posty

Gość gość

W Paryżu byłam 2 lata temu,niestety tylko 1 dzień,ale zachwycił mnie :) W styczniu mam 18 urodziny , wypadają one akurat w ostatnim dniu ferii :) Chciałabym zapamiętać te urodziny,nie będę robiłą imprezy dla rodziny ponieważ moja rodzina nie dogaduje się najlepiej , impreza dla znajomych tez raczej odpada , bo to duży wydatek , a ja i tak nie mogłabym wszystkich zaprosić ktoś by się poobrażał itp.... Dlatego kilka dni temu wpadłam na pomysł że spędzić ten czas w Paryżu :) Trochę szalone , szczególnie,ze nie jestem osobą która ma dużo pieniędzy. Na razie mam zaoszczędzone jakies 100 zl , będę jeszcze zbierac , mysle ze uda mi się zaoszczedzic do stycznia ok 200 zł Oczywiście rodzice zapłaciliby za jakiś tani lot , i zakwaterowanie. Nie wiem na ile dni jechać , ale najgorsze jest to że nie mam z kim .. Nie mam znajomych przy kasie , więc trudno będzie znaleźć kogos kto będzie mogl leciec , sama nie pojade , a z mamą albo tatą to tak dziwnie , tym bardziej że się z nimi nie dogaduje. Jeśli udało by się namowic jakas kolezanke która znalazła by oszczędności , pewnie i tak musiałabym zabrać mame. Bardzo podoba mi się pomysl urodzin w Paryzu , jest jak marzenie , ale czy to na pewno własciwa decyzja ? Tym bardziej ze nie mam kogo zabrać , żeby mogl się ze mna w tym dniu porządnie napić :)

Gość gość
Jeżeli możesz, to jedź :)