Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla facetów 28 latka jest już STARA

Polecane posty

Gość gość
A niech sobie są przechodzone. Po prostu niech przestaną kłamać, że chcą poważnego związku kiedy wszystko wcześniej wg. nich było niepoważne. Jeśli najlepszych lat nie spędziłaś ze mną to nie myśl, że stracę rozum i przygarnę cię aby posprzątać bajzel po innych. Macie powyżej przykład gorącej zuzi czym się to kończy.

Gość dshjtdtrf
jakich facecikow? fiku miku cos tam, takie sa tendecje na całym swiecie, nie probujcie zmieniac rzeczywistosci, tak mysli prawie kazdy facet, kogo bys sie nie zapytała, obracasz sie w meskim groniem chyba nie bardzo

Gość władza to ja
Jeśli facet jest 'spokojny i dobry'jest jak najbardziej w porządku i nadaje się na partnera,tudzież później Meza.Facet 'spokojny i dobry'ale ciapowat,dupowaty to zakompleksiony osobnik,jeczacy jak to mu źle ,bo kobiety wola drani.Od takich trzymać należy się z daleka.Biedni misie. Niestety jakaś plaga takich na forum.

Gość gość
Owi biedni misie do których się odnosisz to właśnie ci spokojni i dobrzy co uwierzyli, że są OK i dostali po d***e. Nie raz. A co do Fiku Miku to niech wystarczy wam moje zapewnienie, że sexapealem dorównuje taboretowi.

Gość władza to ja
Nie ma ludzi ,ktorzyby nie dostali w życiu po d***e.Nie raz.I nie dwa. ale wygodnie tak jeczec i narzekać.

Gość gość
Rozumiem, że dzwonią do ciebie w środku nocy i opowiadają o tym? Wyrazy współczucia.

Brzydze sie facetow, zawsze sie was brzydzilam I na sama mysl, ze mialby mnie dotykal jakis samiec robi mi sie niedobrze. Od zawsze uwazalam, ze faceci to podludzie I z roku na rok coraz bardziej sie tego upewniam. Mam was w doopie wy meskie szmaty I zwisy. Lata toto z tym swoim oblesnym kootasem I wsadza gdzie popadnie. Ochyda. A tfu!!!

Gość gość
I co zuziu? Dalej się dziwisz, że jesteś sama? Spróbuj z jakimś ciapkiem w swoim London. Oni się brzydzą was to będzie równa wymiana. Może nawet pozwoli ci z chodzić po mieszkaniu bez tego worka.

Gość gość
Patrz i ucz się Fiku bo tak własnie skończysz. Samotna i rozgoryczona.

Gość gość
Co ma wiek do przebiegu. Bywa tak i to coraz częściej że młode kobiety maja za sobą kilku partnerów seksualnych. A ja znam takie koło trzydziestki że nie miały żadnego bo się szanują. Ja też taka jestem. Mam męża i tylko z nim spalam. A to nastąpiło po trzydziestce.

Gość gość
28 letnia kobieta dla równolatka jest stara, to fakt. podoba się to wam czy nie ale jednak ludzie się starzeją, rady na to nie ma. najatrakcyjniejszy wiek kobiety to tak z 18-20 lat. i takie właśnie kobiety chcieli by faceci 28 letni i co więcej, takie na nich lecą. a 28 latki to już i pierwsze zmarszczki i siwe włosy i celulity jakieś. cudów nie ma. więc dlatgo interesują się nimi faceci po 40 bo wtedy już nie lecą na nich dwudziestolatki.

Gość władza to ja
18_20 najatrakcyjniejszy wiek?Ile masz lat?Liceum,jeszcze gimnazjum :D ???

Gość gość
Jeśli ktoś do trzydziestki nie miał nikogo a jego wymówka to, że się szanuje to ma problemy emocjonalne. Tak czy inaczej szkoda czasu na kogoś takiego. Oczywiście są wyjątki ale ile ich jest? Po drugie, co ma szacunek do seksu? Rób co chcesz z kim chcesz tylko przestań udawać, że chodziło ci o coś innego. Jeśli lubisz gamoni którzy do niczego w życiu nie dojdą ale za to fajnie się z nimi imprezuje to bądź z tego dumna zamiast ogłaszać wszystkim, że szukasz kogoś na poważnie bo to już TEN wiek.

Gość gość
jasne,bo nie ma to jak wyjsc za maz majac 20 lat i byc 30 letnia rozwodka/rozwodnikiem,bo to sie najczesciej konczy,do wszystkiego trzeba dojrzec.zaden normalny czlowiek nie bedzie czegos deklarowal na cale zycie majac 20 lat,takze ogarnijcie sie.

Gość gość
Jeśli chodzi o kobiece okienko atrakcyjności to jest to przedział od ok 15 do 30 roku życia. Sporo, jeśli chce się coś w życiu osiągnąć i znaleźć właściwą osobę do związku. Z drugiej strony kiepsko jeśli 15 zamienimy na 25 i dodamy rosnącą desperację. Z drugiej strony zawsze miło popatrzeć bo to kabaret jakich mało.

Gość władza to ja
15 ?

Gość gość
Nie rozumiesz. Nie musisz wychodzić za mąż w wieku 20 lat. Ale byłoby świetnie gdybyś znała swego przyszłego wybranka w tym wieku a nie obudziła się pięć lat później i starała się kogoś poznać spamując portale randkowe.

Gość gość
15 to już ten wiek kiedy chłopaki z klasy i podwórka zaczynają patrzeć na dziewczyny w trochę inny sposób.

Gość gość
Mysle ze 28 letnia zadbana kobieta jest bardziej atrakcyjniejsza od dzisiejszych nastolatek czy dwudziestoparolatek ! Wiek nie ma znaczenia wazne by dbac o siebie :)

Gość gość
"Nie musisz wychodzić za mąż w wieku 20 lat. Ale byłoby świetnie gdybyś znała swego przyszłego wybranka w tym wieku a nie obudziła się pięć lat później i starała się kogoś poznać spamując portale randkowe." x dokładnie. ale niektórym się wydaje że skoro średni wiek w którym ludzie biorą ślub to jest dla kobiet ze 26 lat to w wieku lat 20 mają jeszcze czasu na "zabawę" że ho ho. a potem się okazuje że zabawić z nią to się chciało wielu ale nie ma chętnego na nic więcej. i się panna budzi z ręką w nocniku.

Gość władza to ja
W nocniku,albo rozwodką.Albo rozwodnikiem.

Gość gość
Nie rozumiesz. Nie musisz wychodzić za mąż w wieku 20 lat. Ale byłoby świetnie gdybyś znała swego przyszłego wybranka w tym wieku a nie obudziła się pięć lat później i starała się kogoś poznać spamując portale randkowe. rzeczywiscie,5 lat pozniej to juz wiek emerytalny.ile ty masz lat?16?ze takie bzdury piszesz?

Gość gość
a czemu sie czepiacie tylko kobiet?a jak facet smiga do 40 i nafle sie ocknal to jest ok?bo wg mnie nie.

Gość gość
Wiek ma znaczenie. Poważnie. Alkoholu ci nie sprzedadzą jak nie masz ukończonych 18 lat :D Fajnie jest mieć kogoś takiego jako koleżankę do łóżka i nic więcej ale związku szukałbym z młodszą.

Gość gość
"Mysle ze 28 letnia zadbana kobieta jest bardziej atrakcyjniejsza od dzisiejszych nastolatek" x normalnie idiota pierwszej wody. oczywiście że cindy crawford w wieku 40 lat byla atrakcyjniejsza niż wiele dwudziestolatek ale nie o tym tu piszemy matołku. piszemy o tym w jakim wieku kobieta jest najatrakcyjniejsza. i to jest gdzieś w okolicach 20 lat. potem to już naprawdę "z górki". i wtedy właśnie kobieta powinna sobie znaleźć przyszłego męża jeżeli chce go mieć. a jak się z tym zaczyna budzić gdy ma lat 30 to już będzie ciężko.

Gość władza to ja
Wniosek,po 20urodzinach,koniecznie lapiemy Meza,bo maz jedynym szczęściem jest (no i co ludzie powiedzą). Apeluje wiec, młode kobiety, zaraz po maturze postawcie sobie za priorytet zamążpójście.Bo potem tylko nocnik was czeka.Nocnik,i pomarszczona ,obwisłe skora po 30stce (i nikt was nie będzie chciał).O 40 stce juz nie mowie.Dalszych lat nawet nie wspominam.

Gość gość
Facet w wieku 40 lat bez problemu może zostać ojcem. Nawet po 70-tce to możliwe. To po pierwsze. Po drugie jeśli jest sam to się nie ocknął tylko nie chce się wiązać. Czy to przeszkadza mu w chodzeniu z kimś do łóżka? Nie.

Gość gość
"rzeczywiscie,5 lat pozniej to juz wiek emerytalny.ile ty masz lat?16?ze takie bzdury piszesz?" to nie bzdury tylko fakty. tak jak nikt nie szuka sobie żony gdy dziewczyna ma lat 15 tak samo i w wieku 25 już zaczyna być zdecydowanie trudniej. 5 lat ma znaczenie proszę pani/pana. i są duże różnice między 15, 20 i 25 latką.