Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kachaaaja

przykry zapach z ust

Polecane posty

Gość kachaaaja

hej dziewczyny, mam 26 lat i nie lada problem, jest nim przykry zapach z ust, zęby mam zdrowe, kamień usunięty, zęby myję 3 razy dziennie, używam nici i ciągle mam dziwny zapach z ust. Co robić? już załamana jestem ;(( Często jak czyszczę zęby nićmi to wtedy nisi śmierdzą, co to znaczy???

Gość liczi i mango
może żołądek albo migdały

Gość gość
tzn ze masz problemy z dziaslami,moze to byc paradontoza,lub bakterie atakuja dziasla i zaczyna sie proces gnilny.Kup sobie plyn do plukania(taki specjalny do usuwania bakterii),troche sie nameczysz,bo efekt przynosi po jakichs 3tyg

Gość kachaaaja
Aż mnie to przeraziło, kupię płyn na pewno nie zaszkodzi

Gość gość
Nie zastanawiałaś się czy to grzybica jamy ustnej? To może być to, mnie z buzi również bardzo brzydko pachniało. Musisz isć do dermatologa i on to ostatecznie określi. Mnie pomógł trioxal, może tobie terż pomoze.

Gość gość
Ja mam problem z migdalami. Masakra. Mój partner mówi ze nic nie czuje, ale chyba nie chce mnie urazić. Ale te białe kulki w migdalach cuchna potwornie. Też dbam o higienę jamy ustnej. Ale to nie pomaga, co działa?

Gość gość
grzybica układu pokarmowego daje przykry zapach z ust-do kogo isc- gastrologa, dermatologa czy dentysty?

Gość kachaaaja
najgorsze, że już w piątek mam ważną randkę, nie chcę go wystraszyć tym odorem, koleżanka mi poradziła, żeby posikać parę razy gardło dezodorantem i na parę godzin powinno pomóc. spróbowałam raz na próbę, strasznie gorzkie, ale ogólnie da się wytrzymać