Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Współczesne kobiety to lafiryndy wszedłem na czaterie i udawałem żonatego

Polecane posty

Gość gość

Nawet nie wiecie ile dziewczyn do mnie pisało, wiekszosc to 20-40 latki, kilka malolat. Siedzialem 4 h na czacie. Wiekszosc to mezatki a te mlode? chcą zonatego bo są dyskretni a one szukaają seks ukladu. Oczywiscie fantazjowalem bo jestem 26 letnim prawiczkiem, ktorego zadna normalna nie chce

Gość gość
A Ty sam nie jesteś normalny, bo czy 26 letni prawik może być normalny? Możesz tylko za podszywa na czatach robić...

Gość gość
tzn, że mężatki są nienormalne? Myślisz, że mężatki w ogole lecą na prawiczków? ...pf

Gość władza to ja
Tez bym nie chciała takiego,co wchodzi na portale randkowe i udaje żonatego.

Gość gość
Takie czasy nastały - małolaty puszczą się, byle tylko kasa z tego była. Te starsze zresztą też.

Gość onoyoko
Skoro kobiety to lafiryndy to kim są faceci,którzy patrzą tylko na to,aby sobie p******ć? A jest ich coraz więcej.Tak niestety jest coraz mniej pożądnych facetów.Ale wtedy powiecie, że facet to facet taki już jest,a jeżeli kobieta nie jest szarą myszą i dziewicą odzianą w worek to już kurde lafirynda weź się ogarnij masz problem to się na facetów przerzuć jednego trutnia dla kobiet mniej!

Gość gość
Widze kobiety nie zrozumialy tematu autora ! To ze lafiryndy to zgoda daja na lewo i prawo i nie wstydza sie tego , zadnych wyrzutow sumienia mysla ze to cos normalnego ! Wspolczesne kobiety to sciery dlatego sie dziwia ze tylko do seksu nam potrzebne bo do czego wiecej !:D

Gość władza to ja
Jak 'sciery',to juz do końca życia będziecie sami.Trzeba sie pogodzic.

Gość onoyoko
Ok ok kolega ma problem,bo żadna go nie chce.Nie patrz na wszystkie kobiety tak samo.Owszem są takie jest ich mnóstwo, ale bez przesady nie wszystkie.

Gość noooożkurde
Jest równouprawnienie, facet może zaliczać i robić sobie przyjemności a kobieta to nie ? też człowiek ! A z jakiej racji kobieta ma siedzieć cichutko, wstrzymywać swoje pragnienia? by potem wyjść za wyszumionego faceta i prać mu gacie ? he he nie te czasy....

Gość gość
szkoda czasu na was zakompleksione kobiety ! Lepiej zajac sie praca , spelnianiem marzen i oddaniu sie pasji jakos poradzimy sobie bez was :D