Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie w swiat duchowy i zycie po zyciu

Polecane posty

Gość gość
wierze

Gość gość
tak,wierze:)

Gość gość
2013-11-17 16:48:10 [zgłoś do usunięcia] gość wiem, ale on opowiadał, że kto mu powiedział że to nie jego czas? anioły, duchy? Najpierw chwile widzial wszystko z gory, jak go reanimuja i krzataja sie przy nim, pozniej znalazl sie w bialym tunelu pobyl tam chwile i uslyszal czyjs glos ktory powiedzial do niego "To jeszcze nie twoj czas, musisz wrocic, gdyz masz na Ziemi jeszcze cos do zrobienia". Kilka sekund pozniej uslyszal slowa lekarzy "mamy go" i poczul potworny bol, gdyz mial duzo obrazen po wypadku.

Gość panandtilt
nie wierze , dzieki temu jest mi latwiej sie realizowac i brnac do przodu , bo wierze ze nie ma drugiej szansy na samoswiadomosc i istnienie , a to dobre rzeczy sa . nie jestem jednak wojujacym ateista i wysmiewca ludzi wierzacych , bardzo ich podziwiam , sam nie potrafie .

Gość gość
łatwiej? a jak zdarzy sie cos co pozbawi cie wpływu na zycie materialne to w czym znajdziesz sens

Gość panandtilt
Tak samo moglbym zapytac a co ty zrobisz gdy zdazy sie cos co odbierze ci wiare . Byc moze kiedys zmienie poglad ale pisze o terazniejszosci a w takowej nie ma miejsca na boga lub bogow.

Gość gość
to nie jest wiara tylko wiedza

Gość przeto powiadam wam
Nie, nie wierzę. I wcale mnie to bardzo nie smuci. Zanim się urodziłam to nie istniałam przez miliony lat i też mi z tego powodu smutno nie było ;)

Gość gość
Ostatnio śniła mi się moja nieżyjąca babcia, wszystko byłoby w porządku gdyby nie fakt iż już ładnych parę lat mi się nie śniła.

Gość gość
ciekawe czy ci co pisza ze widzieli duchy maja cos z glowa czy naprawde im sie zdarzylo :P

Gość gość
wszystkie ważniejsze rzeczy ktore mają się wydarzyć ,wcześniej pojawiają się we śnie .Przekazy są bardzo jasne i realne .Dużo dowiaduje się ze snu .Często snią mi się zmarli .Ze snu dowiedziałam sie o śmierci matki kogoś mi bliskiego .Sprawdziłam i faktycznie tak było .Przyszła do mnie we śnie w dniu swojej śmierci . Przywitała mnie słowami " Nareszcie jesteś ,tak długo na ciebie czekałam" resztę zostawie dla siebie. Mówiła do mnie bez przerwy ,natomiast ja nie wypowiedziałam ani słowa.Ten sen to jeden z najdziwniejszych a zarazem jeden z najpiękniejszych .Wierze w łącznośc między jednym a drugim światem