Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj pierwszy raz dalam sie zdominowac facetowi

Polecane posty

Gość gość

Wczesniej nie krecily mnie takie rzeczy, a przynajmniej tak myslalam... dzisiaj moj facet przejal inicjatywe, zwiazal mnie, ciagnal za wlosy, dawal klapsy itp, i o dziwo tak mnie to podjaralo ze doszlam po paru minutach;) Wyszlo na to ze mam k***wska nature;p

Gość gość
jezu...bujaj się frajerko...tego ci brakuje a nie ze to masz. ja mam taką zonę, zyje w tym nascie lat. I te co tak maja co przebieraja sie odbrywaja role dosrtaja klapsy i sa ponizane bo tak lubia to nigdzie nie piszą tylko trzymaja to w swojej prywatnosci.. sie dałaś zdominować...chygba tylko poszłaś psim swedem na gape do teatru

Gość gość
rozumiecie ?

Gość napaloony
żadna tam k*ewska, po prostu to lubisz. To normalne - w każdym to trochę siedzi. Moja po długim czasie dopiero powiedziała, że kręci ją klapsik kiedy się kochamy na pieska. Wyszło jeszcze, że czasem lubi leciutkie wiązanie a częściej - opowiadanie, co jej teraz zrobię, albo co ona będzie "musiała" mi robić - i nie mówię "kochanie, popieść mi członek biustem", tylko raczej "s*ko, pucuj *ja s*tami". I obojgu się nam podoba. Odjazdowego sexu życzę.

Gość gość
qrwa tak własnie zyje od lat...i moja kobieta...naprawde jestesmy zwariowani... i weź taraz zyj w normalnym zwiazku ?

Gość gość
chodzi mi o to ze emocjonalnie sie ponizamy i to nam daje satysfakcje seksualną, a nie ze ktos kogos zwiaze. poznałem teraz nowa laske i czuję sie jak kaleka przy niej...bo ta sie chce po prostu bzykać...a dla mnnie to tak mało :( jak mam teraz jej to powiedzieć...