Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondynka Playa

Tylko dla kochanek i mezatek

Polecane posty

Kochani, jestem mloda, atrakcyjna kobieta, od trzech miesiecy kochanka zonatego, przystojnego, starszego ode mnie o 20 lat faceta. Wyglada duuuuuzo mlodziej, ale nie w tym rzecz. Na poczatku spotykalismy sie dwa razy w tygodniu, potem trzy dni w tygodniu, teraz ostatnio dochodzi do tego, ze spotykamy sie prawie codziennie. On ma dwojke doroslych prawie dzieci, ktore maja swoje zycie, studiuja. On mieszka sam z zona, ktorej zdjecia widzialam. Bardzo przecietna, zaniedbana kobieta. nauczycielka w szkole sredniej. On ma wlasna firme wiec wiadomo, moze robic co chce jesli chodzi o godziny pracy. No ale do rzeczy znowu. Wczoraj w nocy powiedzial jej o mnie!!! Masakra. Sam mowil mi tyle razy, ze nie chce aby rozstanie bylo z winy innej kobiety i ja mowilam mu tez zeby czekal i nic nie gadal. Ale pijany wczoraj troche wygarnal jej wszystko. Ona przyjela to bardzo spokojnie, mowila, ze podejrzewala, ze on sie z kims spotyka. Dlaczego podejrzewala, tego nie wiem. Wyzwala go oczywiscie od oszusta, lajdaka i takich tam. Spali osobno po raz pierwszy w innych pokojach. Dzis rano niby atmosfera bardzo napieta ale........... Ona mu jeszcze herbate zrobila i przyniosla. Ja tego nie rozumiem!! No jak to tak? Ha ha ha ha! Gdybym byla na jej miejscu, to bym go z miejsca zaczela pakowac, mowic, ze ma sie wynosic. A ta mu jeszcze herbatki przynosi??? O co chodzi???? Moze w nagrode za zdrade dzisiaj jeszcze bedzie chciala sie przymilac i seks z nim uprawiac??? Dodam, ze zawsze go zaniedbywala, nigdy nie zwracala na niego uwagi, zyli i spali razem ale wszystko osobno, ze soba sa 25 lat. Wytlumaczcie mi jej zachowanie!!!

Gość gość
Kochani, jestem mloda, atrakcyjna kobieta,' x po takim wstepie od razu odechciewa sie czytac niuniusiu, tu wszystkie sa mlode, piekne, atrakcyje, bogate, z cudownym zyciem malzenskim, towarzyskim, z kilkoma kochankami tylko czasu brak na kaffe:D

Gość gość
-10/10 💤

Gość gość
Skąd wiesz jak będziesz ty wyglądała gdy będziesz w jej wieku i jak się zachowasz gdy mąz ci powie o kochance? A może będziesz go po dopie całować, żeby tylko cię nie zostawił albo nie wywalił z domu, który bedzie tylko jego własnością, bo nabyty przed ślubem.

Sorry, ale ja mam 30 lat a on 50. Lepszej ode mnie nie znajdzie. Nie musicie po mnie jechac. Ja tylko nie rozumiem zachowania jego zony. ;) I nie, nie jest to prowo.

A co, mam klamac, ze nie jestem mloda i atrakcyjna? Jestem kobieta, ktorej byle facet miec nie moze. Wysoka, szczupla ale z ksztaltami, oczy niebieskie, wlosy jasne, poza tym kocham sex i moge codziennie po 10 razy z nim. Poza tym jestem wyrozumiala, cierpliwa, i on za mna szaleje. Powiedzcie mi, czemu jego zona sie tak poniza????

Gość gość
Ty za 20 lat sama siebie nie zrozumiesz, gdy mąż odwali ci numer w postaci przylkejonej do jego gaci szmaty takiej samej, jak ty teraz jesteś.

Gość gość
żytkownik: Blondynka Playa ( ilość tematów: 6, ilość postów: 120 ) x x x dlas po bandzie bohaterko skandalu nawet na kafe ci sie to nie udaje:D

Gość gość
jego żona się nie poniża. to ty się poniżasz rozpaczliwie szarpiąc za rozporek żonatego, starego dziada. :D

Gość gość
żona się nie poniża jest żoną a ty co jesteś, nie ma lepszej i nie stać go na lepszą wierzysz w to co piszesz, kobieto puknij się w ten pusty blond łeb i szukaj młodszego bo on już ma rodzinę. Ale stawiam na prowo

Gość gość
gościu z tymi cytatami innych i XXXXX to całymi dniami nawala na kafe, strasznie musi być to żałosna osoba nie mająca swojego życia feee

Gość gość
Wszyscy nie macie swojego zycia skoro tak sie bulwersujecie

Gość gość
Autorko, jaka ty jesteś j******a i pusta, to głowa boli...Może jesteś ładna, może atrakcyjna, ale głupia za to,,, Wiesz, zdradzający facet zawsze powie, że żona go zaniedbuje i że sama jest zaniedbana...Bo co ma powiedzieć, ze jest d****arzem, który szuka poza domem? Że żona mu nie wystarcza, bo z żoną jest 20 lat to mu się znudziła? Co ma ci powiedzieć, ze głupią pindę chciał znaleźć, taka jak ty? ogarnij się dziewczyno...Trochę inteligencji bo słoma ci z bucików...

Sluchajcie, facet za mna szaleje i lata tak, ze ja juz jestem nawet czasami tym zmeczona. Z glupoty wczoraj po pijaki powiedzial zonie, a ta mu herbatki jeszcze dzisiaj robi. Wlasnie pisze z nim smsy i mowi, ze rozmawiali i ze ona mu powiedziala, ze on mnie nie kocha, ze to tylko pozadanie i takie tam bzdury. Jaka idiotka!!!

Gość gość
coż Ci powiedzieć ? jesteś zwykłą lafiryndą nic więcej :) Ciebie też będzie zdradzał i oszukiwał - takie związki nie mają przyszłości :) ale życzę Ci jak najgorzej za to że jesteś narcystyczną k u r w a ! Taką jak Ty to najlepiej w y r u c h a ć i opluć w ryj blond pustaku!

Gość gość
A ty nie idiotka? I co tak przeżywasz? Nie masz żadnego hobby?

Gość gość
Wiecie, kobieta może być narcystyczna, ale może mieć tez inteligencję jednak. A to głupie takie i puste że szok...

Gość gość
a kto się denerwuje na takiego pustaka

Gość gość
No widzisz, powiedział żonie po pijaku. Tak cię kocha, że na trzeźwo nie chce z nikim rozmawiać o twoim istnieniu. Dopiero jak się narąbie i ględzi tak, że sam siebie nie kontroluje. :D

Gość gość
Skromnie dodam, że jesteś straszną desperatką, która w wieku lat 30-stu, poleciała obciągać sflaczałego, 50-letniego fiuta i jeszcze się tym ekscytuje:o. Żal mi ciebie, bo nikt normalny się tobą nie zainteresował. Miej jednak na tyle honoru i zostaw tego gościa i jego żonę w spokoju, skoro już się o tobie dowiedziała. I tak jesteś i będziesz dla niego tylko zwykłym wycieruchem i niczym więcej. A tak w ogóle...pisałaś, że potrzebujesz dużo seksu, a nie oszukujmy się, ten twój dziadek, choćby i 20 lat młodziej wyglądał (hahaha), za wiele już swoim flaczkiem nie zdziała, a z roku, na rok będzie już tylko gorzej:o. Ech, cóż może zrobić z człowieka desperacja:D

Gość gość
dokładnie, szmata na sflaczały fiut

Gość gość
Ale co ci przeszkadza ze zona herbatki mu robi?? Gdyby chcial byc z toba to by byl a nie pisal smsy. Jestes tylko kochanka nikim wiecej. A kochankom pisze sie rozne p*****ly.

Gość gość
Moglybyscie miec zony troche samokrytyki. Nie da sie sluchac waszego gledzenia. Sama mam meza a on w pracy widuje setki mlodych kobiet. I wiecie co? Rozumiem ze faceci uciakaja do mlodych bo sama sie lepiej czuje wsrod mlodszych. I nigdy bym zadnej dziewczyny od szmat nie wyzywala. Po prostu jest to niskie , plytkie i zalosne.

Gość gość
ona taka pikna, że do 30 sama siedziała i starą panną się stała. teraz to już jej pozostały tylko takie pryki po 40 i starsze z odzysku i też żaden jej nie chce, to się dobrała do żonatego starca, co mógłby być jej ojcem i się tym szczyci na kafe. :D ciekawe dlaczego ten kochający cię dziadek nie odszedł jeszcze od żony? przecież już dawno powinien pobiec w podskokach do sadu z pozwem rozwodowym. :D

Gość gość
Mi sie wydaje, ze zona go albo bardzo kocha i ma nadzieje, ze on sie opamieta, albo boi sie, ze odejdzie a ona zostanie z niczym wiec sie przymila...

Gość gość
Ludzie, jaka ona młoda. 30 lat to stara d.u.p.a. A w dodatku to kawał pasztetu. No faktem jest że nieźle się p.i.e.r.d.o.l.i.:P

Gość gość
Musicie sie czuc obrzydliwie zony same ze soba zeby byc zazdrosne do tego stopnia. A w ogole zal mi kochanek bo one kochaja zazwyczaj a faceci wykorzystuja bezwzglednie uczucia zeby ponizyc i zgnoic