Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mob

czy ktos z was byl mobbingowany w pracy

Polecane posty

Gość gość
a mob tak rozumiem ,ze u Ciebie mobbing wystepuje> ? w jakiej formie?

Gość a mob
ja juz tam nie pracuje, zwolnili mnie....

Gość gość
a jak sie objawial mobbing? dlaczego nie zglosiles/as sprawy do pip?

Gość a mob
do jakiego PIP? Ty wierzysz w PIP? Objawiał sie ciagla krytyka, kazali mi wystawic po pare razy dokumenty a potem krytykowali, wszystko bylo zle, uszczypliwe uwagi odnosnie mojej pracy a jak pytalam o sprecyzowanie to mnie zakrzykiwano, jak zglosilam, pare dni wczesniej ze mam wizyte u lekarza to na moment, gdy mialam wyjsc zwolano zebranie i mialam sie spowiadac z wynikow pracy, nie moglam powiedziec nic samodzielnie, bo mnie zakrzykiwano, wchodzono mi w slowo... boje sie, ze nie znajde pracy, bo po prostu boje sie jej szukac efektywnie a jak znajde to, ze znow beda robic ze mna co chca.

Gość a mob
robilam co kazali i bylo to krotko po wykonaniu krytykowane, a do lekarza w tej wspomnianej sytuacji wypuscili mnie dajac mi 10min.na dojazd

Gość gość
hmm...na Twoim miejscu i tak zglosilabym to do PIP. To nie jest tak,ze oni nic nie robia. Jesli mozesz wyslij anonimowa wiadomosc do samej gory w firmie.Niech wiedza co sie dzieje. Poszukaj bylych pracownikow. Moze razem cos zdzialacie? chociaz wiem,ze ludzie to pipy...a samemu ciezko cos wygrac.

Gość gość
dziwne czasy.....a pojedyke ciezko walczyc z burakami

Gość a mob
te osoby maja poparcie na gorze, bo razem kombinbuja

Gość a mob
otoczenie mi wspolczulo, wprost mowili, ze to mobbing, ale ludziom bylo na reke, ze to nie nad nimi sie znecaja. To nie chodzi o to, ze ja mam manie wielkosci, ale jakies minimum szacunku chociaz zeby bylo, zeby mi nie pokazywali jakie jestem nic :(:(:(

Gość gość
u mnie tez mobbing; nie mozna isc na l4 , ciagle zastraszanie ,ze zwolnia, obgadywanie na polu osobistym, wpieprzanie sie w zycie osobiste i komentowanie, buntowanie przeciw pracownikowi.....

Gość a mob
zanim skończyłam robić co kazali a nie bylo to zależne tylko ode mnie, bo ktoś ze mną pracował to po mnie jechała taka suka obmawiając mnie za plecami, że ja nie tak pracuje, ze się nie wyrabiam Ja nie wierzę w sprawiedliwość :( to są ludzie, którzy czują sie nietykalni

Gość a mob
na urlop mnie nie chciała suka stara puścić, komentowała z przekąsem, że proszę o urlop, na zwolnieniu do mnie wydzwaniali, że niby "kierownictwo nie jest zadowolone"

Gość gość
dlatego ja chodze do pracy z dyktafonem:P jak zbiore wystarczajaca ilosc dowodow,to takim sukom pokaze gdzie ich miejsce

Gość gość
mam poparcie jednego bylego pracownika.Na reszte nie licze bo wiadomo,ze odwagi nie beda miec. Ta praca nauczyla mnie "radzic sobie samej"i nie dawac soba pomiatac juz nigdy wiecej

Gość a mob
no tak..ale jak suka czlowieka non stop atakuej, bo wie, ze jest bezkarna i mas zumowe z 2tygodniowym okresem wypowiedzenia?

Gość gość
to i tak napisze list do gory...i nie zostawie tej sprawy. Mobbing trzeba zwalczac.

Gość a mob
tylko oni sobie nic z tego nie zrobia i tak czy siak moga ciebie zwolnic. Ludzie to takie k..y są :/

Gość misskrasnali
up

Gość Olkka

Moja koleżanka niestety miała taką sytuację. Wiem, że zgłosiła sprawę do sądu a pomagał jej prawnik Pan Tomaszczyk. Ponoć bardzo skuteczny i doświadczony, sprawę wygrali więc myślę, że warto skorzystać z jego pomocy.

Gość gość gość

ja byłam, zgłosiłam sprawę do sądu pracy

warto było! 😉