Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy rząd Tuska w końcu upadnie i będzie rządził PIS pytajnik

Polecane posty

Gość gość

nie moge sie doczekac

Gość gość
mam nadzieję, że nigdy już PiS rządzić nie będzie

Gość gość
pewnie nieprędko bo ma poparcie tych co trzeba a głupi motłoch jakoś się urobi. oczywiście pisząc o głupim motłochu miałem na mysli tych tzw "wyborców".

Gość koniushykrólewski
rządy Hitlera już znamy z historii, a odgrzewane kotlety, to sraczka gotowa

Gość gość
czy nie pisałem że motłoch się da urobić?

Gość gość
na szczęście w Polsce jest jeszcze wielu antyfaszystów, więc miejmy nadzieję, że PIS NIGDY nie będzie już rządził...

Gość gość óffa
faszystowska partia to PO, głos ludzi w ogóle sie dla nich nie liczy, nie dopuszczą ani referendum, ani nie liczą się z referendum, zrobia wszystko, by swoje tyłki zatrzymać na władzy

Gość gość
całe szczęście że was mamy. bo jakby nie wy to moglibyśmy mieć mniejsze długi i niższe podatki ale lemingi i antyfaszyści do tego nie dopuszczą przecież. nie będzie kaczor pluł nam w twarz.

Gość gość
niższe długi przy PISie, nie wiesz co piszesz... ja nie twierdzę, że popieram PO, ale NIGDY nie poprę tych katomaniaków, faszystów, kiboli, narodowców, bandytów i "specjalistów od katastrof lotniczych"

Gość gość óffa
Katomaniacy :D Rozumiem, ze religia głosząca miłość do drugiego czlowieka jest dla ciebie tak ohydna??????

Gość gość
wiem co piszę. kaczor rządził dwa lata i to były jedyne dwa lata gdy zmniejszono podatki i deficyt budżetowy. to ty nie wiesz co piszesz. wiesz tyle co ci propaganda do głupiego łba nakładła.

Gość gość
oczywiście, ze "religia głosząca miłość do drugiego czlowieka" jest czymś cudownym, ale katolicyzm to coś dokładnie odwrotnego niestety... to nie miłość, a nienawiść do każdego kto jest inny, zero tolerancji, empatii a tylko pokłady nienawiści do bliźniego

Gość gość
głupi łeb to masz Ty skoro nie potrafisz kulturalnie napisać dwóch zdań. Przez te 2 lata PIS zrobił takie zamieszanie, ze spieprzali ze stołków z prędkością światła ;)

Gość gość óffa
nie oceniaj religii przez pryzmat ludzi, którzy bładzą.

Gość koniushykrólewski
gdyby PiS był w kraju takim jak Ukraina , Kaczyński siedziałby w pierdlu, ale kolesie z AWS nie dadzą sobie zrobi krzywdy.

Gość gość
niestety, sama w Boga wierzę, ale tak wygląda teraz w Polsce katolicyzm, trafić na porządnego księdza to jak zgarnąć 6 w totka, o ludziach biegających do kościoła nie wspominając... jedna wielka hipokryzja, a szkoda

Gość gość
z resztą ja użyłam sformułowania "katomaniacy" nie odnosząc się do 100% społeczeństwa, to Ty to tak odczytałaś jako nalot na całą religię ;)

Gość gość
przez takich matołów jak ty jestem bezczelnie okradany od 25 lat "wolnej polski". jedyne dwa lata gdy złodziejstwo się trochę ograniczyło to były lata "kaczyzmu". więc naprawdę nazwanie cię ograniczoną kretynką to jest dla ciebie prawie że komplement patrząc na to jak się dałaś urobić złodziejom, wzbudzić w sobie nienawiść do tego kaczora który psuł kanaliom interesy, dzięki któremu polacy nieco odetchnęli, zaczęli płacić odrobinę niższe podatki, zaczęto zaciągać mniejsze długi i bezrobocie się zmniejszyło.

Gość koniushykrólewski
jakie były rządy PiS i Kaczyńskiego, możemy się zorientować po tym ilu posłom prokuratura postawiła zarzuty i polecenie zrzeczenia się immunitetów, gdy sondaże pokazały poparcie dla PiS 5%, to drzwi do prokuratury by się nie zamykały

Gość gość
gościu, mogę jedynie Tobie współczuć kretynizmu, bo widzę, ze jesteś jedną z wielu osób wielbiących Boskiego Kaczora i jego faszystowską partię... współczuję ograniczenia, bo widzę, że ładnie wyprał Ci mózg... podatki i bezrobocie to nie jedyne aspekty władzy (to jest oczywiste, że powinny być niższe podatki a bezrobocie mniejsze, ale akurat wcale nie było małe za rządów PIS, za to gdyby doszli teraz do władzy to urosłoby w zastraszającym tempie poprzez ucieczkę zagranicznych inwestorów, z resztą dyskusja na tego typu tematy z kimś niemającym pojęcia o ekonomii nie ma sensu)

Gość gość
jakie były rządy kaczyńskiego to możemy poznać po tym ze spadało bezrobocie, długi i podatki. no ale głupcy ciągle będą twierdzić że to "światowa koniuinktura" przyszła do nas na dwa lata a wcześniej i później to sobie "chodziła" gdzie indziej widocznie. x nie wzursz ich nawet to że gigantyczne pieniądze na autostrady i drogi jakie wydano z budżetu i UE gdzieś "znikły" i firmy budujące autostrady zbankrutowały mimo że koszt budowy kilometra w polsce był wyższy niż w niemczech przy kilkukrotnie niższej cenie siły roboczej i niższych cenach praktycznie wszystkiego. no ale cóż, jak już wcześniej pisałem, durni się urobi.

Gość gość
przynajmniej te autostrady SĄ, a za PIS co było? gdyby teraz doszli do władzy to jedyne co nas czeka to czołgi na granicach i niekończąca się opowieść Smoleńska

Gość gość
tylko za Kaczyńskiego rodzina była ceniona, tylko wtedy coś zrobiono - zwolniona byłam z opłaty za przedszkole, miałam becikowe. Przynajmniej zaczeli od czegoś, a teraz wszystko zabrane i państwo decyduje za mnie,kiedy dziecko powinno pójść do szkoły nieprzygotowanej na 6latki

Gość gość
typowe dla wielbiących PIS - nie da się napisać zdania bez wyzywania, typowo PISowski styl bycia, czyli wulgaryzmy, obelgi i ta jakże katolicka miłość do bliźniego ;) dyskusja na takim poziomie nie ma sensu.

Gość koniushykrólewski
ciągle spindoktorzy PiS są w bardzo dobrej kondycji, dbaja o inteligientne finasowanie partii, dbają o sondaże i poważne kwoty przeznaczają na ich przeprowadzanie a potem w ruch idą media, dobrym posunięciem jest pisowskie zainteresowanie SKOK, reprezentacja w sejmie i w senacie, obiecanki dla Kościoła, wszystko do kupy daje dobre wyniki PiS-u. I jeszcze katastrofa smoleńska i kompletnie durne zachowanie rządu Tuska i PiS ma ponad 30% poparcia

Gość gość
szkoły dla 6latków swoją drogą, nikt tu nie pisze, że to dobre ani że obecna władza jest super (to tylko PISowcy nie mają cienia krytyki dla swojego Pana) ale becikowe za PO też dostałam i co z tego wynika? Dokładnie nic...

Gość gość
jak można dyskutować z kretynem dla którego argumentem jest to że "przynajmniej autostrady są". jest też gigantyczne zadłużenie które będziemy przez dziesiątki lat spłacać a które trafiło do "krewnych i znajomych" bo nie do firm które autostrady zbudowały. czy pisałem już że kretynów się urobi?

Gość gość
Zleciały się płatne hieny. Ile wam płaci tuskowe złodziejstwo od posta? Jesteście żałośni.

Gość gość
to nie PO wymyśliło becikowe - o to chpdzi, że wciąż nie myślisz! PO ma pełnię władzy, a nic nie robi dla ludzi tylko wciąż dla siebie- co chwila wychodza na światło nowe afery, no ale jest PIS, jest czym straszyć. Konserwatywne myślenie to pewne wartości i zasady, to [pewność i honor, a nie gowno pt Palikot, który proponuje "burzyć", ale nie wie, co dać w to "zburzone miejsce". PO to znowu kolesiostwo, jak i SLD (ciecie z czasów )

Gość gość
*Z czasów PZPR