Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SMB

Jestem skąpy i nie szukam dziewczyny

Polecane posty

Gość SMB

Gdybym ją miał to wiązało by się to z wydatkami , a tak to mogę to obejść i odłożyć na rzeczy które są dla mnie ważniejsze . Kasa jest ważniejsza niż kobiety , dobrze że pojąłem to już w tak młodym wieku :)

Gość katia0076
Chwalisz sie czy zalisz? :D zobaczymy co powiesz na starosc jak nie bedziesz mial zony i dzieci i nie bedzie kto mial Ci d**e myc jak bedziesz stary ;D

Gość gość
Żona może umrzeć pierwsza a dzieci odkręcić się d**ą. A TAK FACET ODŁOŻY NA SEKSOWNĄ PIELĘGNIARKĘ

Gość katia0076
Ja tam nie wyobrazam sobie zycie bez faceta ;)

Gość SMB
Nie chwale ani nie żale poprostu stwierdzam fakty :) starość to odległe czasy i nie można tak daleko wybiegać w przyszłość. A jeśli nie będę miał tej kuli u nogi to i na starość nie będę miał problemów ;)

Gość SMB
Bo kobiety są zwykle nie zaradne i nie potrafią iść same przez życie tylko szukają oparcia w mężczyźnie , to ich sposób na przetrwanie .

Gość katia0076
;) jestes jeszcze zapewne mlody i glupi ja mam meza i 4, dzieci i jestem szczesliwa :P

Gość biała mysz
to masz lekko przestarzałe podejście do świata. teraz coraz więcej kobiet jest niezależnych finansowo, mają pracę i często nie wyobrażają sobie że miałyby rzucić pracę i zostać gospodynią domową

Gość EuphoriaB
SMB każda wartościowa kobieta ma swoje cele i do nich dąży.... Szkoda że nie odnajdujesz przyjemności z posiadania kasy:)Jest tyle fajnych rzeczy do zrobienia, zobaczenia...