Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfsfs

lepiej kupic iphona 5s czy 5c pytajnik

Polecane posty

Gość dsfsfs

wiem, ze 5s jest lepszy, ale czy za te kilka ulepszen warto doplacac 1/3 ceny? moze ktos sie wypowie? mialam wczesniej 4s i bylam zadowolona.

Gość gość
Pewnie ze 5s

Gość Tez fanka
Ja mam 4 s i na razie nie zmieniam. Nie widzę takiej potrzeby. Kilka bajerów ktôre nie są mi potrzebne. Poczytaj sobie testy, i zadecyduj sama. Ja poczekam chyba do kolejnego modelu

Gość gość
Szczerze ? Najlepiej to żadnego, bo to co wypuściła w tym roku konkurencja po prostu zmiata te śmieszne, małe jabłuszka. Apple nie ma w ogóle pomysłu na iPhony. Od lat ten sam design, niemal ten sam wyświetlacz (z 3.5 na 4 cale - łał !), zamknięty, zbyt prosty, ograniczony i cukierkowy iOS (zwłaszcza iOS 7, te ikony doprowadzają do mdłości). Jeśli iPhone 6 w 2014 nie będzie jakąś rewolucją to wróżę Apple równię pochyłą, bo koncept smartfona firmy z Cupertino już się wypalił i to konkurencja nadaje ton rynkowi, zaś Apple musi ich ''gonić''.

Gość gość
I to jest piękne idiotko- iphone jest mały. Nie każdy potrzebuje 6 calowego wyświetlacza. Ten kto nigdy nie korzystał z jabłka nie zrozumie. Miałem androida I NIGDY WIĘCEJ

Gość gość
no wlasnie rozmiar wyswietlacza w iPhone jest najlepszy! Pasuje do dloni a jak bede chciala klocka zamiast telefonu to kupie tablet. Bajery bajerami ale kto uzywal wszystkich systemow doskonale wie, ze iOS smiga bezkonkurencyjnie najlepiej. No ale kazdy telefon ma swoje wady, obojetnie na jaki sie nie zdecydujesz.

Gość gość
Jestem facetem a nie kobietą jeśli już a z ciebie zwykły cham skoro tak wyzywasz (zwłaszcza kobiety). Wystarczy mi, że w pracy na co dzień korzystam z iPada, więc wiem jak iOS wygląda i funkcjonuje. Miałeś Androida ? Ciekawe którą wersję i na jakim urządzeniu, pewnie jakiegoś dziadowskiego low-enda typu Spica albo Desire. Apple ratuje jedynie to, że mają tylko kilka modeli, więc zdecydowanie łatwiej o dobrą optymalizację, poza tym niemal każdy flagowiec na Androidzie z tego roku bije na głowę iPhone'a 5, 5s czy 5c. Właśnie na takie osoby jak ty działa przekaz podprogowy, że wszystko co z jabłkiem jest lepsze - typowa owca, wymarzony klient Apple

Gość gość
Moja dziewczyna ma samsunga galaxy s4 a ja 5s i chyba k***a widzę różnice. Nikt mi nie musi wmówić ze iphone jest lepszy, bo jest

Gość gość
20:46 Twoje tezy są już mocno nieaktualne, obecnie wszystkie trzy systemy działają praktycznie tak samo płynnie i szybko, chyba że kogoś podnieca szybsze przewijanie ikon na pulpicie o 0.03 sekundy ale tylko jeden z nich oferuje najwięcej możliwości i najlepszy stosunek ceny do funkcjonalności. Bynajmniej nie jest to iOS

Gość gość
Śmieszą mnie frustraci, ktorzy w Applu doszukują się tylko komerchy i podprogowych przekazów. Podczas gdy produkty tej marki są po prostu nowatorskie, poręczne i funkcjonalne.

Gość gość
A ja mam Note 3, który tę twoją piątke niszczy małym paluszkiem u nogi.

Gość gość
Note 3 nie mam tak dużej dłoni i kieszeni

Gość gość
taaa iphone 5s nowatorski nie rozsmieszaj mnie. Chociaz nie czekaj w sumie pomysl aby zdobyc odciski palcow wszystkich fanboyow appla jest nowatorski przyznaje:D:D

Gość gość
''produkty tej marki są po prostu nowatorskie, poręczne i funkcjonalne.'' Z takimi tezami to wracaj na myApple, bo wszędzie indziej cię wyśmieją. Apple bylo nowatorskie kilka lat temu, teraz goni konkurencję i co roku wciska frajerom odgrzewane kotlety za grubą kasę. Funkcjonalne ? Ze śmiechu oplułem monitor, do wgrania głupiej empetrójki potrzebujesz iTunesa a ja podłączam swój telefon do każdego komputera i od razu mogę wrzucać co chce bez kombinacji a to tylko pierwszy przykład z brzegu. iOS ma tylko wyglądać, to jego jedyna funkcja.

ja tez uwazam, ze Apple powoli sie stacza, aczkolwiek jesli autorka tematu chce juz kupic to zdecydowanie 5s. Kosztuje wiecej ale 5c z kolei nie jest warty 2500zl...

Gość gość
20:57 Ja mam normalną kieszeń i wchodzi bez problemu, bo ma bardzo wąskie ramki wokół wyświetlacza, więc wcale nie jest taki duży. Natomiast wiadomo, że każdy iPhone położony obok takiego Note'a 3 wygląda jak atrapa telefonu, zabawka dla I-klasisty (sprawdzone)

Iphone jest dla amerykanów, tam się sprawdza. Mp3, tam muzyka jest tak tania, że mogą sobie kupić utwór jaki chcą i gdzie chcą, Intetnetu to chyba tylko na pustyni nie mają.

Gość gość
5c wygląda jak tani plastikowy Android a kosztuje tyle co flagowe modele. Takie rzeczy tylko z Apple

Gość gość
Przecież plebsu nie stać na kupienie mp3. Oni biorą androida i ładują pirackie mp3

Gość gość
up ''Niech pierwszy rzuci kamieniem ten kto jest bez winy''. Założę się hipkryto, że na twoim Windowsie jest wszystko legalne i nigdy niczego nie ściągnałeś na własny użytek

Gość gość
Komputer mam kupiony w sklepie, wszystko legalne

Gość gość
21:08 Lepiej jest kupować w iTunes. pić kawkę w Starbucksie, cykać słitfocie na Instagram i być przekonanym, że jest się amazing :D

Gość gość
Mnie k***a na to stać i dlaczego mam być złodziejem? Jak plebsu nie stać to mnie to nie obchodzi

Gość gość
Wy to pewnie macie kradzionego łindowsa, pobieracie filmy, muzykę, gry nielegalnie. Ale co ja mówię plebsowi

Gość gość
Ciebie stac czy twoich starych gowniarzu, niczym sie nie roznisz od tych ktorych wyzywasz a teraz wracaj pakowac ksiazki do tornistra na jutro

Gość gość
Mnie stać. Ale co mówię plebsowi który myśli ze tylko rodzice są w stanie zagwarantować przypływ gotówki

Gość gość
Najlepszy jest WM8 a naj naj lepszy ten system na nokii. Mam lumie 820 i to jest bajka. Plynne dzialanie, nawigacja Here po prostu wymiata, caly swiat nawiguje za darmo, do końca, aktualizacje co rusz. Wlasnie z niej piszę. Materialy jakie zastosowane są bija kazdego ipona. Z androidów, to tylko SE Z dorównuje. pisanie emaili, bajka. Na prawde, nie mialem w lapach lepszego telefonu a baeilem sie wieloma w przedziale do 1300zl.

Gość gość
Podpisuje się pod powyższą wypowiedzią. Mam lumie 920 i system jest rewelacyjny,

Gość gość
Rozwiąż zagadkę i wygraj jeden z 5 Iphone 6 http://ae1.com.pl/r/rbJIphone6 Chciałbyś wygrać najnowszego Iphona 6 ? Nie ma nic prostszego, wystarczy że rozwiążesz naszą zagadkę w jak najkrótszym czasie. Do wygrania jest 5 telefonów Iphone 6 najnowszej generacji. Sprawdź czy dasz radę rozwiązać naszą zagadkę. Podejmij nasze wyzwanie. DO WYGRANIA 5 SZTUK !!!

Gość siwyedek
Rozwiąż zagadkę i wygraj jeden z 5 Iphone 7 http://tyi4.pl/r/rbJIphone7 Chciałbyś wygrać najnowszego Iphona 7 ? Nie ma nic prostszego, wystarczy że rozwiążesz naszą zagadkę w jak najkrótszym czasie. Do wygrania jest 5 telefonów Iphone 7 najnowszej generacji. Sprawdź czy dasz radę rozwiązać naszą zagadkę. Podejmij nasze wyzwanie. DO WYGRANIA 5 SZTUK !!!