Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowusmutna

chce sie wygadac

Polecane posty

Gość znowusmutna

chcialabym sie wygadac komus nieznajomemu:-(

Gość gość
Slucham

Gość gość
pisz śmiało :)

Gość kaktusik niebieski
Jestem tutaj by pomóc. A słuchć i ardzić to też pomoc :)

Gość gość
Co się stało,może dam radę jakoś ci pomóc może wolisz na mojego e-maila napisać?

Gość z czym masz problem
Z czym masz problem ? Pomoge, doradze jak trzeba, pociesze...

Gość znowusmutna
jejku jak fajnie ze napisaliscie myslalam ze nikt nie napisze...

Gość z czym masz problem
Jestem do Twoich usług ;) (zarcik)

Gość znowusmutna
no to tak jestem z facetem 3lata. nie mieszkamy razem tylko sie spotykamy.. kocham go i wiem ze on mnie tez, ale traktuje mnie jak znajoma.. nie jest czuly, mily, kochany. nie przytula nie caluje nie mowi komplementow ani kompletnie nic, nawet w lozku lipa... nie potrafie z nim nie byc... nie jestem z nim szczesliwa.. wczoraj przyjechal i caly wieczor siedzial na necie ja sama lezalam i mial mnie gleboko w d***e. jak sie wkoncu polozyl to wydarlam sie na niego to zaczal przepraszac przytulac calowac itp tak fajnie, tak jak ma pewnie kazda dziewczyna... a jak juz zobaczl ze mi przeszlo to znowu traktowal jak znajoma, dzis tez jak znajoma. i teraz jak pojechal to taka jakas znowu smutna jestem, zla na nieg:-(i w ogole mi do d**y:-(:-(:-(:-(

Gość znowusmutna
no mam faceta jestesmy razem 3lata. bardzo go kocham i wiem ze on mnie tez, ale zle mi w tym zwiazku i on o tym wie, ale nic z tym nie robi a ciagle mu to powtarzam... nie jest mily, czuly, ani kochany no kompletnie nic... traktuje mnie jak znajoma, ale jakos no przyzwyczajam sie do tego bo musze, bo nie wyobrazam sobie z nim nie byc... kocham go a tak KOMPLETNIE nic tzn. nie jestem z nim szczesliwa itp, nawet w lozku nie jest mi z nim dobrze.. nie mieszkamy razem tylko przyjezdza do mnie i no wczoraj kurde przyjechal i jak siadl do neta to siedzial caly wieczor a mnie mial daleko w d***e no tak to nigdy nie bylo, a jak juz wkoncu polozyl przymnie to wydarlam sie na niego itp to on zaczal przepraszac przytulac calowac itp i bylo tak fajnie, a jak zobaczyl ze mi przeszko to znow traktowal jak kolezanke... dzis juz bylo tak jak zawsze, ale jak pojechal to znow tak jakos mi smutno, jakas zla jestem :-( i w ogole mi do d**y:-(

Gość gość
Więc jaki to kłopot cię dręczy?Może na e-maila wolisz jednak napisać?

Gość Słomka1414243
a po ile macie lat jak mozna wiedziec??

Gość znowusmutna
w moim e- mailu jest imie i nazwisko to nie bardzo... to chcialam wygadac co napisalam

Gość gość
moze on Cie traktuje jak kolezanke a nie jego dziewczyne .porozmawiaj z nim o tym

Gość Słomka1414243
To juz po prostu przyzwyczajenie...jestescie trzy lata i to normalne ze nie jest jak na poczatku.

Gość znowusmutna
ja mam 22 a on 26.. no tak mnie traktuje a jak mu o tym mowie to mowi ze tak nie jest...

Gość znowusmutna
ale u nas jest tak zawsze... jak zaczelismy sie spotykac to bylo fajnie, a tak to te cale 3lata mi z nim zle ale ja nie potrafie z nim nie byc, i gadam mu to caly czas a on nic

Gość gość
przepraszam ze to powiem .ale moze on woli chlopcow

Gość 1984ona
Ja Cie rozumiem, bo mam podobnie z mezem, ale to wcale nie oznacza ze on Cie nie kocha czy mu nie zalezy... poprostu niektorzy ludzie nie potrafia okazywac uczuc. Tak samo jest z rozmowami, wyznaniami.. wszstko trzeba z niego wyciagac, ale taki juz jest, taki ma charakter.

Gość Słomka1414243
Ja tez jestem w zwiazku ponad trzy lata tez mam 22 moj facet od twojego jest mlodszy o rok....u mnie nie ma takiej sytuacji sa inne ale wiem ze teraz to czas takiego konkretnego docierania sie dodam jeszcze ze my mieszkamy ze soba juz dwa lata wiec to tez inaczej...moja rada to rozmowa,rozmowa i jeszcze raz rozmowa wygarnij mu wszystko jak leci inaczej sie nie dogadacie bo on pewnie nie widzi problemu.

Gość znowusmutna
to niby po co ze mna by byl? no napewno nie.

Gość z czym masz problem
Dlaczego traktuje Cię jako przyjaciolke skoro z nim mieszkasz ? - zadaj mu to pytanie. Moze sie dowiesz co jest nie tak.

Gość Słomka1414243
ty sie po prostu boisz odejsc...az tak ci z nim zle???

Gość znowusmutna
no bo on kurde nie widzi, dla niego jest dobrze wszystko. i gadam gadam gadam mu a do niego nic nie dociera.. ja wiem ze mnie kocha itp ale w*****a mnie to jego zachowanie

Gość Słomka1414243
oczekujesz czegos innego,bez sensu to ciagnac.

Gość gość
Albo zapytaj sie go : Jak powinien wygladac prawdziwy normalny zwiazek ?

Gość znowusmutna
jest mi strasznie zle, jak spi to potrafie lezec przy nim i plakac, rano tak samo... jak mialam 15lat to sie poznalismy i wtedy bylismy razem jakies 2lata mielismy jakis rok przerwy i zmow jestesmy razem i wiem ze gdybysmy sie rozstali teraz to za jakis czas znow bedziemy razem, ale z drugiej strony nie chce tak cale zycie:-(:-(

Gość Słomka1414243
Dziewczyno wez sie w garsc i go zostaw ty sobie powiedzialas musi tak byc i koniec....skoro ty lezysz i placzesz bo z nim jestes to jest normalna destrukcja.....zostaw wszystko w tyle i zacznij zyc!

Gość gość
tez uwazam ze to nie ma sensu .tracisz przy nim czas .on przychodzi bo pewnie nie ma innych zajec i takie zachowania moga i zdarzaja sie u malzonkow z jakims dluzszym stazem choc nie zawsze.-ktoregos dnia moze pozna kogos tzn dziewczyne dla ktorej straci glowe i odejdzie