Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia1992

Nerwica

Polecane posty

Gość kinia1992

Miał ktoś z was lub ma nerwicę ?Jakie macie objawy ?

Gość kinia1992
A jak sobie z tym radzisz?leczysz to czy nie ? ta nerwica lękowa na czym polega ?czego ten lęk dotyczy?

Gość gość
nerwica lękowa - pierwszy atak myslałam że mam zawał serca - tzn cze zaraz dostane kłucie w klatce piersiowej i po lewej stronie serca - potem różne nasilenia raz mniejsze raz więsze ale już tak nie panikowałam ja za pierwszym razem - miała badania EKG kilka razy morfologie tarczyce elektrolity wszystko ok - generalnie duże dawki magnezu też pomagają a czasami doraźnie biorę afobam lub zamienniki mam 23 lata

Gość kinia1992
A ja nie wiem czy ją mam czy to tylko takie chwilowe....nigdy takiego problemu nie mialam ,ale niedawno mi sie tak zrobilo po tym jak sie kilka razy zakrztusilam przy jedzeniu i teraz jak cos jem to po prostu nie umiem normalnie jesc tylko w takim napięciu jem i strachu ,że znowu tak będzie ;/ wiem,że nie moge o tym myslec bo to pogarsza sprawe ,ale nie da sie nie myslec ;/ ostatnio tak mi sie zrobilo i za kilka dni przeszlo i normalnie jadlam a teraz znowu wrocilo ,juz chyba 3 dzien dzisiaj...ja mam 21 lat

Gość gość
mnie studia zjadły - lęk przez tym ze wezmą mnie na ćwiczenia a ja nic nie umiem i sie zbłaźnie albo że nie powinnam być na uniwersytecie tylko jakies prywantej uczelni bo za głupia jestem i nie dam rady itp... Druga sprawa to wmawianie soie róznych śmiertelnych chorób .... to jest masakra ! A tak generalnie to z perspektywy osoby trzeciej wyglądam na ostatnią osobę, która mogłaby miec nerwicę hehehe jestem bardzo poytywna osoba ackolwiek racjonalną to mimo wszystko bardzo wesołą i towarzyską niesamowicie

Gość gość
tak logiczne wytłumaczyć sobie coć - i na tej podstawie bagatelizować - inneej możliwości nie ma

Gość kinia1992
Ale jak mam sobie to wytlumaczyc ?? nie potrafie przestac o tym myslec...tylko jak spie to nie mysle o tym

Gość gość
kudzu root leczy nerwy