Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaprzerazona

kolejne dziecko gdy pierwsze chore

Polecane posty

Gość mamaprzerazona
moja coreczka poki co zyje jak kazde dziecko wada jest skorygowana i jesli nic po drodze sie nie wydarzy bedzie zyc normalnie poki co jest mala ma dopiero 2 latka oj lek to jest najgorsze ja kazdej nocy i dnia mysle o tym co bylo i jak n=bedzie dalej o to super ze nie wiedzialas z jednej strony bo bylas spokojna a alergie to teraz ma co 2 dziecko

Gość gość
Mam nadzieję, że wyrośnie - mąż przez 8 lat był bezmleczny. Zobaczymy, czy Córa go dogoni. Lęk jest wpisany w macierzyństwo. Chyba ciąża to taki przedsmak. Pierwsza samodzielna przeprawa przez ulicę, pierwsza dyskoteka, jakiś niefajny narzeczony, wagary, wyjazd do innego miasta na studia - niby rzeczy oczywiste i błahe a jaki strach przed wypadkiem, krzywdą etc. W mojej rodzinie jest chłopak przywiązany do łóżka, bo nawet nie do wózka. Głupi powód - skok na główkę do stawu i złamanie kręgosłupa. Niczego nie można być pewnym, a chyba każda matka od razu widzi 1000 zagrożeń i boi się o swoje dziecko.

Gość mamaprzerazona
oj wiem ale dla mnie w pewnym sesnie zycie sie skonczylo zyje w ciaglym leku co bedzie na kolejnej kontroli a mamy je co pol roku czasem mam wrazenie ze oszaleje mam nadzieje ze kiedys bedzie lzej dobrej nocki i dziekuje za odpowiedz zajrze jutro moze jest wiecej mam z takimi dylematami albo ktore byly w podobnej sytuacji?

Gość gość
Mamo a jaka to jest wada serca? Sama mam syna z wadą serca, operowana 2 krotnie, teraz już tylko niedomykalność zastawki została, mały rozwija się w miarę dobrze. Nam lekarze powiedzieli, że mając dziecko z wadą serca trzeba sie liczyć z niewielkim ryzykiem, że drugie też będzie miało ale i tak uważam że dziecku należy się rodzeństwo, zaczynam myśleć ze 2014 to dobry rok na ciążę i drugie dziecko