Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Telegrosik do ZK

Polecane posty

Gość gość

Witam , mój M. odbywa karę w zakładzie karnym (w męckiej woli) kończy mu się karta , poprosił mnie żebym kupiła telegrosik premium albo telegrosik z papugą ( czy coś takiego) nie mam pojęcia na czym to polega czy na tej karcie jest jakiś kod czy coś , żeby mu przekazać jak zadzwoni, gdzie można dostać tą kartę z papugą ?? nie chcę się pomylić bo będzie dzwonił od kogoś , więc muszę mieć 100% pewności że kupiłam dobrą kartę i że prawidłowo mu przekażę ten kod. Proszę o pomoc

i co jeszcze, tablet lub modem do laptopa doładować , a może zapłacić za kanały TV z rozbieranymi laseczkami ? telefon na kartę też opłacić na pół roku z góry ? a wódkę potrzebuje , może skrzynkę albo dwie a co z zakąską , też dostarczyć do ZK ?

Gość gość
Jeśli nie masz nic mądrego do napisania, to nie pisz :) Męża kocham, pomogę mu jak mogę i jest to wyłącznie moja sprawa, tutaj proszę tylko o poradę, a krytyka i sarkazm spływają po mnie. :)

Dlaczego baby kryminalistów zawsze piszą o swoim mężu, fagasie podając pierwszą literę imienia? :o To jakaś forma grypsery? :D "Mój M, mój A. Mój T.". Zawsze ten sam schemat, podobnie na forum prawnym. Wracając jednak do tematu. Droga żono kryminalisty, ch*j nas "twój M." obchodzi, jak dla mnie może tam nawet zdechnąć. Normalne społeczeństwo ma dość utrzymywania z podatków takich wrzodów na tyłku.

Gość gość
http://sklep.karta-papuga.pl/ tu kupisz tę kartę, wybierasz kwotę, robisz przelew, czekasz parę minut i wyświetla się kod który mu przekazujesz. poprzez ten kod on będzie mógł dzwonić. To proste do zapłaty, wszystko pisze co i jak zrobić.

Gość gość
Telagrosik to kupujesz kartę w kiosku lub na poczcie i wysyłasz listem, papuga też czasem jest na poczcie, ale wygodniej kupić w necie i podać kod.

Gość gość
haha moj "M" to skrót od męża , a nie od imienia :) faktycznie , jak wróci to zg****i mnie , pobije a nawet zabije :)):)) z wyrokiem za jazdę autem bez prawa jazdy :) taki z niego przestępca :) Ludzie, nie znacie nie krytykujcie, bo aż oczy bolą od waszego jadu. Chodzi mi wlasnie o karte z przekazaniem tego kodu do dzwonienia

Gość gość
nie dodałam że nie mam konta internetowego banku

Gość gość
siedzę obecnie w więzieniu i mnie osobiście najlepiej dzwoni się z karty Do Gadania, gorąco polecam a jeśli chcecie poczytać o życiu w więzieniu to zapraszam na bloga http://zyciewkrate.wordpress.com pozdrawiam

Gość gość
Do Bolek zdun i innych podobnych. Osadzeni nie zawsze są zabójcami,degeneratami itp. Poza tym nic tobie do tego,co ,kto i komu wysyła do ZK. Zamknij więc buzię niedowartościowany i zakompleksiony gadzie., bo nie wiesz,co cię czeka jeszcze w życiu. Nie masz ,co robić to poczytaj książkę, idź na spacer, idź wydoić krowy, a może odrób zadanie. Tutaj ludzie szukają informacji,porady,a nie moralizowania !!!

Gość Czarownicaaaaa
Najlepiej kupić kartę do gadania i doładowywać ja przez Internet. W tym samym miejscu mozna kupić starter Izzi, połączenie z dogadania na izzi to tylko 8gr/min. Mój mąż przebywa na oddziale zewnętrznym i ma telefon praktycznie nieograniczony (jedynie dogadaniem się ze współwięźniami co do kolejki) i musieliśmy szukać taniego rozwiązania. A wszystko jest do kupienia na stronie dogadania. Pozdrawiam.

Gość gość
Panie S. Palo ch.j ci w d**e p********y spoleczniaku

Gość goscemilczak
Jakby taki społecznika jak Bolek trafił do puchy to inaczej by gadał hahahah lub ten Scott Poniatowski opier..... lił by każdemu zlodziejowi kiełbase żeby tylko go nie dojeżdżali. Ja osobiście wsadził bym dla jednego czy drugiego berło w du...ę. A pani jak i mężowi zycze szczęścia i wielu życzliwych ludzi na swojej drodze. A takim peda....łom jak kobiety o których pisałem wyżej życzę wieloletnich wyroków Pozdrawiam. A moje przesłanie jest takie JE...AĆ SPOŁECZNIAKÓW!!!

Gość gość
Co za zjeb z tego bolka nie zycze nikomu zeby tam trafil ale jakby tam sie dostal to wtedy by zobaczyl co to znaczy zycie.Zycie przed toba umoralniaczu

Gość gość
Witam też chciałam zapytać jaką karte kupić i wysłać w liście mężowi bo dopiero od tygodnia jest , a chciałam z nim mieć kontakt. A jak chodzi o nie które osoby to żal czytać waszych chamskich komentarzy,bo ktoś chce się czegoś dowiedzieć i zapytać to oczekuje na pomoc i doradzenie a nie na obrażanie jak się nie zna osoby anie tej co pisze ani tej co siedzi. Bo nie każdy co siedzi w więzieniu to kryminalista.

Gość Kitty On
WITAM ! Czy orientuje się Ktoś z Tu obecnych w jaki sposób doładowac osadzonej kate telegrosik nie posiadając dostępu do przelewów internetowych ? Pozdrawiam i czekam Na szybkie info . Dodam jeszcze , że w ok. 30 placówkach typu kioski poczty i żabki i wszystkie inne nikt nie wiedział Nic na ten Temat . I słyszałem tylko że to było ale już Niema . A jak jest naprawdę ? K.C.S.N.N.Ś. KITTY MOJE

Gość gość
Musisz zadzwonić na infolinię i podadzą ci konto na które mozesz wpłacic pieniądze i doładowanie masz na koncie w 2-3 dni lub kupujesz kartę w sklepie na poczcie itp dzwonisz na infolinie i w ciągu 5-10 min łączą 2 karty w jedną wybraną. Musisz tylko pamiętać ,że karty z kantyny, a karty na wolności to 2 różne produkty i one się nie łączą.

Gość Katarzynaxx
Doladowywac karte mozna na poczcie wypisujac druczek .. tylko najwazniejsze to nie zapomniej wpisac tam pinu karty osadzonego ;)

Gość Kaban pastowany
Papuge i telegrosik doladowania dostaniesz na ulicy olesnickiej we wrocławiu w monopolowym na rogu. Pozdrawiam

Gość gość
Nie które ludziska to tepole. Nie każdy człowiek który jest w dreszcze to zrobił coś złego. Wescue się palnijcie w pusty czerep

czytam wasze posty i widzę że ostatni wątek dotyczy doładowania karty telefonicznej .. Ja omijam banki, przelewy i kolejki na poczice :) :D dzwonię do biura obsługi i przenoszą moje pieniązki z numeru telefonu IZZI na kartę Dogadania luzzz :) jeden telefon i po sprawie

Gość ZagubionaZg
witam... chcialam wyslac swojemu narzeczonemu do aresztu karte telegrosik. problem polega na tym ze wogole nie orientuje sie w tej sprawie. czy kupuje sie osobno karte magnetyczna taka jak kiedys byla do budek telefonicznych i do tego dodatkowo jakies doladowania w postaci kodow uzupelniajacych ktore mozna dostac w sklepach z druczkow z terminala?

Gość gość
zwykla karta z terminala wystarczy kupujesz tak jak doladowanie tam wszystko jest napisane na wydruku ;)

Terasa TTT ma racje- ja robię tak samo od prawie dwóch lat, wcześniej korzystałam z Telegrosika, ale z karty DoGadania wychodzi dużo taniej na IZZI, a i sam przekaz środków jest łatwiejszy. Zresztą najlepiej zadzwonić do nich na infolinię i samemu się dowiedzieć.

Gość Joolla
Dziewczyny a gdzie można kupić tą karte dogadania i izzi? Można je razem jakoś kupić?

Gość gość
Jolla możesz je zamówić przez Internet, wpisz sobie w google dogadania i na tej stronie są informacje o kartach dogadania i link do IZZI :) Ja tak zamawiałam, po kilku dniach przysłali mi starter a sama karte dogadania wyslali na drugi dzien mailem

Gość gość
ty bolek zdun frajerze pewnie nigdy nie siedziales ale zawsze mozesz dostać w łeb od ludzi którzy siedza

Gość gość
gość dziś ty bolek zdun frajerze pewnie nigdy nie siedziales ale zawsze mozesz dostać w łeb od ludzi którzy siedza o, elita społeczna już się odezwała :D powinno się was eliminować ze społeczeństwa, albo długie i ciężkie galery

Gość Miro gość
osobiście tlegrosika nie polecam. dla zainteresowanych www.dogadania.pl mają niskie stawki i korzystne warunki np. w połączeniu z kartą izzi.

Gość M_kob

Proponuję Telepina , są naprawdę spoko. Korzystam z nich od dawna , nawet jak karta straci ważność można zadzwonić to odblokowują. Możesz kumplowi na kartę przelać dowolną kwotę, jakość i ceny  OK.Teraz do UE maja  18gr. stacjonarne i 35gr. komórki