Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Odrabianie ćwiczeń na studiach nie wiem co teraz zrobić

Polecane posty

Gość gość

W czasie poprzedniego semestru byłam nieobecna na ćwiczeniach z jednego z przedmiotów( ponad normę dopuszczalnych nieobecności) w związku z czym miałam je odrobić. W ten sposób, że kobieta od tych ćwiczeń miała mnie przepytać z jednego z tematów. W czerwcu nie zaliczyłam też dwóch przedmiotów, więc generalnie miałam przedłużoną sesje do końca października. Miałam w tym czasie również iść do kobiety u której miałam odrobić ćwiczenia, facet z którym miałam egzamin z tegoż przedmiotu nie chciał dać wpisu dopóki nie będę miała karteczki, że odrobiłam tamte ćwiczenia. No ale w terminie kiedy miałam do niej przyjść byłam chora, przez ponad dwa tygodnie nie byłam na uczelni, byłam w szpitalu. Koleżanka poszła z moim indeksem do faceta, z którym był egzamin i on mimo nieodrobionych ćwiczeń dał mi ten wpis. Po chorobie złożyłam już indeks, bo miałam wszystkie wpisy(i już właściwie było po terminie składania, ale jeszcze przyjęli), no i mam już w indeksie zaliczony semestr, odebrałam go w pt... więc nie wiem, iść jeszcze do kobiety od ćwiczeń, te ćwiczenia odrabiać? Boje się, że tylko mnie opieprzy czemu wcześniej nie przyszłam... a w sumie skoro mam już semestr zaliczony to chyba mi tego nie cofną o jedne głupie ćwiczenia, co myślicie, iść do niej, czy nie? Przepraszam za nieco chaotyczną wypowiedź, jestem strasznie niewyspana

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować