Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ośmieszające imię

Polecane posty

Gość gość
Jestem mamą 9 letniego Roberta. Należy do klubu sportowego. W jego roczniku jest róznorodnosć jeśli chodzi o imiona, Wiktor, Bruno, Igor, Hubert, Filip, Bartek, Krzysiu, Michał, Patryk, Eryk, Marcin, Piotr, Jakub. Natomiast w roczniku 2006, gdzie jest kuzynki syn to jakaś masakra, po kilku Kacprów, Szymonów, Bartków, Filipów. Widać, ze internet ma wpływ na to jakie imię rodzice dają dzieciom. Ja dla mojego nie szukałam po forach tylko mi się podobało. I nawet nie wiem , czy było popularne. Ale chyba nie jest, bo mój Robert jest jedyny w szkole. Trzeba się kierować rozsądkiem i tym co serce nam podpowiada, a nie modą i rankingami, albo koleżankami, które dają takie imiona. Przeczytałam ten temat od początku i chyba jedyny, gdzie nie ma głupich komentarzy a jest normalna rozmowa. Swoją drogą mamo Olafa bardzo ładne imię wybrałaś dla syna :)

Gość NiciS
BLANKA KATASTROFA FUJ... OLAF imie piekne Leon jeszcze piekniejsze ( rowniez bardzo popularne w Niemczech)

Gość gość
U nas też coraz więcej się słyszy o urodzeniu Leona i Olafa

Gość gość
Olaf jakieś normalniejsze niż Leon- czy nie?

Gość gość
Oba ok

Gość gość
moj syn ma na imie Fabian byl w przedszkolu tylko on,wiec niewiem czy ono takie brzydkie czy o co chodzi:(

Gość gość
ja oimieniu Fabian nic tu nie czytałam? Poza tym wg mnie kulturalnie jest napisać, że np jakieś imie bardziej nam się podoba, a inne nie jest w naszym guście- bez używania epitetów.

Gość gość
o dokladnie tez tak mysle,nie kazdy ma taki sam gust.

Gość gość
Mścisław albo Korneliusz.

Gość gość
Lucek i Teofil oraz Kubuś - obrzydzło mi

Gość gość da ci w kość
BLANKA to mega ch*j*we imię - nieimię. Jak to w ogóle brzmi? Coś jak Janka, Danka, tyle że Blanki nie przerobisz na coś bardziej statecznego, dostojnego. Okropne imię. O gustach się nie dyskutuje, ale to jakaś nowomoda. Mieszkam na Kujawach i ostatnio jest wysyp.

Gość gość
No kujawianka,to moje ulubione imie...Chociaz w wersji Bianca i nie w tym kraju na dzis,ale takie zycie...Co sie jednym podoba,drugim nie musi ;)

Gość gość
No kujawianka,to moje ulubione imie...Chociaz w wersji Bianca i nie w tym kraju na dzis,ale takie zycie...Co sie jednym podoba,drugim nie musi ;)

Gość gość
Jesteś emigrantem?

Gość gość
Ludzie, wy nie możecie spać?

Gość gość
Tylko frajer może się nazywać Olaf! Haha co to za imię! Biedne dziecko. Nazwijcie go John lub Bill albo jakoś normalnie a nie Olaf.

Gość gość
Blanka to dobre imię!

Gość gość
Bez komentarza...

Gość gość
Ktoś uraził mamusię co ma córunię Blankę albo synka Fabiana, wtedy każde imię przeszkadza.

Gość gość
A wy to nie macie innych problemow?

Gość gość
To czy mój syn będzie frajerem okaże się za jakieś 15 lat, martw się o swoją rodzinę. Poziom rozmowy świadczy o rozmówcy.

Gość gość
hm...Fabian ladnie malo spotykane imie,Blanka w sumie tez nie najgorzej,Olaf moze byc nie jest to jakies brzydkie imie,slyszalam duzo brzydsze np.Mateusz .....wolalabym juz Olafa.pozdro

Gość gość
tam wyzej-o wlasnie,znalazlas !Nie rob drugiemu,co tobie niemile -nie urazaj innych mam !

Gość gość
to bylo takie fajne forum.... Szkoda, że jad zaczął sie wylweać ..litrami!!! Olafinko- trzymaj sie. Olaf -super imię. Do zobaczenia na innym forum- gdzie jest kulturalny poziom rozmowy.

Gość gość
Zniewieściałe imiona dla chłopców : Korneliusz, Olaf, Julek, Macius(jakas totalna katastrofa), I imiona które kojarza siie niestety z dziewczynami do towarzystwa : Milena, Lena, Dzesika (dla mnie niewyobrażalne imie dla własnej córki), Patrycja, Klaudia, Paulina, Nikola, Nadia, Imiona rewelacyjne ; Tomasz, Adam, Antonii, Franciszek,Piotr , Jacek Dla dziewczynek; Blanka (rewelacyjne imie) Liliana Teraz jest smutna moda na nadawanie dzieciom wymyslnych imion... Albo pochodzenia ruskiego . Im bardziej matki sa eko tym bardziej wymyślaja jakies imiona p**********e. Moja ma na imie Blanka, i kazdy jest pod wrazeniem .Jestesmy z gdanska , wiec prestiż.

Gość gość
A Twoja Blanka to nie wymyślna? Ruska? Po co piszesz jak sama sobie zaprzeczasz! Znadź inne forum i nie obrazaj się, że komuś imię Twojej córki się nie podoba.

Gość gość
Moja ma na imie Blanka, i kazdy jest pod wrazeniem .Jestesmy z gdanska , wiec prestiż. :) dobre, nie ma jak dowartościować się

Gość gość
Ja nie mam nic przeciwko tej gdanskiej Blance,ale matke to ma glupia :O

Gość gość
Blanka to imie pochodzenia włoskiego kobiety....

Gość gość
Eureka ! :D