Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu źle ulokowałam

Mam 30 lat i znowu źle ulokowałam uczucia

Polecane posty

Wcześniej też nie był jakiś wylewny ale i pocałował na powitanie po pracy i przytulił od czasu do czasu. Teraz tego po prostu nie ma. Seks on tez preferuje taki mechaniczny, bez czułosci. Ma być konkret i tyle. A ja tak nie umiem, owszem może być ostro ale czasem tez potrzebuje czułego podejscia do seksu.

Gość famm
do gosc---bo czeka na cud,i tak wlasnie sie tkwi w zwiazkach bez emocji...moze to taki typ kobiety-meczennicy?W tym wieku kobieta jest bardziej dojrzala,wie czego chce...bo lepiej tkwic w zwiazku bez powodzenia,niz nie miec nikogo.Tak ma wiekszosc ludzi.

Dokładnie tak, cięzko mi podjąc decyzję ale coraz cześciej mysle o rozstaniu. Bo czy jest tu o co walczyć?? Rozmowy nic nie dały, to co mam zrobic? Szczerze mówiąc wolę być juz sama niz czuc się jak lala do seksu. No bo jak ja się moge czuc inaczej? Nie czuję się kochana, czuje się jak ktoś do zaspakajania jego potrzeb, jak lokatorka która dorzuci sie do czynszu bo jego by nie było stac na wynajem z jego pensji.

Gość gość
pouzywa sobie na tobie a za rok, dwa cie zostawi dla mlodszej.

Gość gość
A może źle mu to tłumaczysz? Do facetów trzeba mówić "prosto z mostu", bo inaczej tego nie zrozumieją.

To jak mam mu to wytłuaczyć?

Gość gość
traktuje cie jak wspollokatorke i jeszcze seks kaze inicjowac! haha dobry jest!

Tak on ma pretensje ze nie inicjuje już seksu i ze nie ma go codziennie bo najczeswciej ide spac. Ale jak mam inicjowac seks jak czuje się nie kochana przez cały dzień rpzez niego? gdybym widziała ze mu zalezy to wtedy seks nie byłby z mojej strony wymuszany.

Gość gość
tez bym nie miała ochoty na nic z takim gosciem