Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYPISZCIE TU NAJLEPSZEJ JAKOSCI PRODUKTY Z BIEDRONKI I LIDLA WASZE HITY

Polecane posty

Gość gość

na ktorych sie nie zawiedliscie i sa w miare zdrowe i jakosc ich jest dobra

Gość gość
w lidlu i tesco nie kupuje bo jest drożej W biedronce - pomidory .

Gość gość
w biedronce sa naprawde dobre serki delicate z czosnkiem i przez mlekovite robione maslo

Gość gość
biedronka- ściereczki nawilżane do kuchni, łazienki, drewna są świetne - ręczniki papierowe lidl- ostatni mój hit to spray do czyszczenia łazienki , oraz spray do czyszczenia okien :)

Gość gość
z biedronki podpaski - biedroneczki sa w kropeczki a z lidla srodki do sprzatania i pucowania firmy ordnung muss sein

Gość gość
Rzeczywiscie biedronka najlepsza , bo te same produkty są wyraznie droższe Tesco czy Lidlu , ale nie każdy ma blisko..biedronki

Gość gość
zeczywiscie biedronka najlepsza , bo te same produkty są wyraznie droższe w Tesco czy Lidlu , ale nie każdy ma blisko..biedronki

Gość gość
specjalnie idę kawał do biedronki po chleb alpejski w lidlu ściereczki do sprzątania nawilżane W5

Gość gość
w biedronce kupilam patelnie do nalesnikow za 14,99 - REWELACJA, patelnia naprawde z gornej polki

Gość gość
patelnia z gornej polki hahhaha na bank chinska.. made in chiny jak nic..z gornej polki..a to dobre

Gość gość
biedronka-żel pod prysznic o zapachu lawendy za 2,90 zł, jest rewelacyjny i lepszy niż żele firmowe za 15 zł czy 20 zł zapach piękny, relaksacyjny i dobra konsystencja palmolife tez ma lawendowy za 8 zł ale jest gorszy bo porównywałam , taki fioletowy, to dla mnie hit

Gość gość
olkusz ta patelnia durniu a nie chiny

Gość gość
maslo z biedry to podroba nie ufajcie maslu z biedry bo mlekovita robi syf dla nich i podrabia to maslo zamiast masla sa oleje w srodku

Gość gość
ja ogólnie lubię biedronkę, kupuję zawsze ser salami w plastrach, likier jajeczny (najlepszy!!), czasem te pasty śniadaniowe za 1,7zł bo mąż lubi, mleko, śmietankę do kawy, warzywa jeśli widzę, że są świeże, biszkopty, mascarpone, czasem można trafić tanio lawazzę ziarnistą, chipsy biedronkowe uwielbiam :) ogólnie wolę te produkty niż cokolwiek z innych marketów, w tesco itp to tylko chemię kupuję lub markowe produkty, nie kupiłabym nigdy nic "tescowego"...

Gość gość
Nie lubie chipsów z Biedronki,ciasta też mają sztuczne.Mają za to dobre pierogi,pyzy.

Gość gość
LIdl - SŁODYCZE, CHEMIA - W5, wędliny (ja kupuje te, gdzie jest napisane, że produkt wyprodukowany ze 100 ileś tam g mięsa, wyprodukowano 100 g produktu). Nabiał z Pilos :) i MEGA pyszne pierogi Trisan - z tych pakowanych próżniowo - pycha! Biedronka - pieluchy Dada

Gość gość
Aha i w Biedronce tez jest fajny likier jajeczny o smaku kawy.juz ktos wczesniej o tym wspomnial przede mna.Mam pytanie odnosnie sieci sklepow Lidl.W waszych miastach te sklepy tez sa otwarte od 8.00?Kiedys chcialam odwiedzic Lidl przed pracą i zastalam zamkniete dzrzwi.

Gość gość
mi pyzy nie smakowaly, ale mieso moze byc i warzywa z biedronki nienajgorsze

Gość gość
Szczerze?Mięso z Biedronki jest marne.Wiem to bo mam porównanie.Jak usmaże wieprzowinę z Biedronki to nie czuję zapachu mięsa.Drób za to mają bez zarzutu.

Gość gość
Ja uwielbiam mortadelę z biedronki :) Mniamniuśna :) tak, tak, wiem co w niej jest... i hu z tego :) wy nawet nie wiecie co w innych produktach jest, gorszy syf niż w tej mortadeli Mojej koleżance jak ostatnio powiedziałem, że w "czerwonych" produktach jest KOSZENILA i pokazałem jej co to za g***o to sie przeżegnała i teraz już nic nie żre czerwonego :D ot choćby jogurciki jogobella czy inne o smaku truskawki, poziomki czy maliny, albo maślanka truskawkowa, tam jest barwnik -> KOSZENILA

Gość gość
hahahha tunczyk z lidla nie do pobicia..pyszny

Gość gość
tunczyk nixe cudo w lidlu

Gość gość
fakt tunczyk boski

Gość O tak wszelaki tuńczyk w
puszce to 'pychota'- odpadki po rozbiórce starych, przerosniętych do granic mozliwości tuńczyków :O Wartości odzywczych w sobie nie ma żadnych. Wartości smakowe...jak ktoś lubi stare odpady to smacznego

Gość gość
LIDL I BIEDRA TO SYF NIE MA TAM KONTROLI JAKOSCI

Gość gość
nie ma takicjh a marchew z lidla ma plesn zawsze jak kupuje na koncowkach